Bowling

Igår var det äntligen fredag.
Dagen började lite underligt med en pall med varor som kom som jag hade beställt.
Väntade en leverans från den leverantören men när jag tittar närmare på pallen (som innehåller hygienartiklar shampoo m.m) så känner jag inte igen varorna på den och tänkte "det här har inte jag beställt". Har den kommit till fel adress tänkte jag och kollar följesedeln. Nä den ska hit men varorna stämmer inte alls. Ser då orderdatum 28september förra året. Dom här varorna beställde jag till PK´s 10årsjubileum i Oktober men dom kom aldrig så jag hade ju helt glömt bort dom varorna. B.l.a en halvpall med sommar shampoo&balsam. Passar inte så bra i slutet av januari. Men men jag hade ju köpt in det billigt så hoppas vi säljer bort det.

       

På kvällen var de bowling på tapeten så jag och jonas drar några öl hemma hos mig innan vi knatar ner till bowlingen i BRB C. Där bowlar vi i 1h och drar några kalla öl till. Några Strike vart det men jonas vann tillslut. Men det var jämt ända in i slutet. Efter några strike sa datorn en replik från Nile City "JÄVLAR vilken röta jag har ida då" då gapskratta jag och Jonas.
Efter bowlingen gick vi hem till mig och drack lite till och glodde på tv och "hjälp dvd´n" och skratta åt Papa som stammar "ooost". Så jäkla bra asså.
Det var min fredag. Idag är det lördag och får se vad kvällen har att erbjuda.
Kraaam

Jävla vädergudar!!!

Igår så tvättade jag ju bilen för första gången på några månader. Den såg verkligen ut som skit men efter enhalvtimme i "gör de själv" hallen så var den som ny igen.
Vad händer när man vaknar idag och tittar ut genom fönstret??? Jo det är massa snöfan ute. Jippi tänkte jag. Hoppas bara det är minusgrader iaf så fanskapet ligger kvar på backen och inte stänker upp på bilen. Haha där fick jag. När man kommer ut på nynäsvägen (motorvägsdelen) så är vägen hyffsat ren iaf. Men sen kommer man ju till där vägbygget är som värst i gryt. Där möter jag en sopbil som väljer att köra på de vita strecken som är så fint målat på vägen för att man ska hålla sig EMELLAN dom. Inte köra där när det är massa snöslask på vägen som han TOTALT sprutar ner mig med. Jag såg fan inte ens ut genom vindrutan när jag mött honom. Så nu när jag åkte hem från jobbet så hade allt slaskhelvete torkat fast så nu är bilen helt smutsig fram å hela förarsidan så man knappt ser ut genom förarfönstret. GAAAH.

Annars så har jag bara jobbat på som vanligt med "extreme work makover @ PK".
Imorn är de fredag Tjohooo...

Namnsdag...

Varje dag är det någon eller några som har namnsdag. Jag har 2sådanna dagar på året. Idag är en av dom dagarna.
Jag brukar vara ganska duktig på att komma ihåg andras namnsdagar och skicka ett sms och gratta den som har de.
Trotts att över 1000bussar har flaggat idag så är de ändå bara min kära far som har kommit ihåg mig idag :( (tack så mycket farsan).
För er alla andra. Jag heter Karl i andranamn ,och jag och kungen har namnsdag idag iaf.


Fiskmassakern



Idag slutade jag tidigt så passade på att tvätta min bil som var såååå jäkla skitig. Trisst bara att den kommer bli lika skitig om några dar igen efter några turer fram och tillbaka från jobbet.
Efter det följde jag med sandra till nån djuraffär och kollade på fiskar som hon ska köpa. Men jag såg en massaker i ett akvarium. En fisk som käkade på en annan fisk´s öga. Ganska äckligt om man tänker efter men jag var ändå tvungen att kolla på massakern en stund (den ena fisken var redan död).


Extreme work makeover @ PK

Nu ni alla glada (och sura) PK-kunder ska de bli ombyggnad så de står härliga till på PK. Hyllor ska flyttas, tas bort, byggas om ja bara gud vet vad. Men jag tror de kommer bli jäkligt bra när de blir klart. Avslöjar inte förmycket. Ni får allt ta en sväng förbi och kolla läget. Började idag med att bygga upp en ny hylla och riva en annan. Allt som allt kommer det nog ta några veckor innan de blir klart. Men jag hoppas det blir värt mödan och att vi ökar försäljningen med 100% så det blir mer $$$ till mig.

Appropå de. Varför finns det en dollarknapp på tangentbordet men ingen knapp för kronor :-
Men nån dum amerikanare kanske tror att det liknar en penis då och tror att man automatiskt kommer till nån porrsida när man trycker på den. Och när man nu inte gör de så stämmer dom väl datorföretaget på flera miljoner. Kanske inte är värt risken eller vad säger ni på Dell? hmmm.





Another Useless information

Pruttkunden

Idag hände en ganska märklig eller äcklig grej på jobbet.
Jag står och plockar upp varor som vanligt på jobbet. Klockan är väl närmare fem på eftermiddan. Jag står i en ganska trång gång på jobbet med en vagn med varor som jag plockar upp. Det är nästintill tomt med kunder i butiken när jag plötsligt hör ett utlänskt par kommer till gången bakom mig och mannen lägger av världen rökare. Ingen ljuddämpare där inte. Nej nej. Jag hör hur kvinnan uttrycker sig på deras språk att det var äckligt gjort. Han ignorerar henne och bara går vidare. Hoppsan, där bakom hyllan stod visst jag. Vilken överraskning för honom. Med Pruttångorna hängandes precis i baken på honom går han rakt mot mig. Och där var de ju för trångt för honom att gå förbi så han stannar bredvid mig och säger "ursäkta" för att han vill klämma sig förbi. TREVLIGT, när han precis la av världens jäkla brakskit 2meter ifrån mig bakom en hylla lixom. Kunde han inte ha valt en annan väg lixom. ÄCKEL.



Det var min dag.
Nu på kvällen har jag sett filmen Twiligt med sandra och madde. Den var faktiskt helt okej.

Mors


Helgen är över!!!

Skönt på sätt&vis eftersom jag ändå jobbade denna helg. Då kommer ju nästa helg mycket fortare. 3 Sköna lediga helger på rad.

Idag har jag spelat innebandy med jimmy några till. Fan va det är jobbigt men roligt. Man är ju helt död nu när man kommer hem efteråt så pallar inte skriva nått mer.
Länkar "kajan" från hipp hipp när han spelar innebandy. Typ så ser de ut när vi spelar :P
Bye


Jobbhelg

Denna helg är det min och cecilias tur att hålla ställningarna på PK, så blir en rätt lugn helg på privatsidan.

Fredagen började ju jävligt bra *NOT*.
Det första man märker på morgonen när man startar bilen påväg till jobbet är att den förbannade "service lampan" tänds. Känns ju jäkligt kul eftersom dagen innan hade jag bilen på verkstad för byte av bakbromsarna, så ska den förbannade lampan tändas. Då hade dom ju kunnat släcka den påengång när den ändå var inne. Men NEJNEJ. Så nu måste jag tillbaka dit en gång till för att släcka en förbannad lampa. GAAAAH blir så trött.

Iallafall.
Igår åkte jag och sandra hem till min linda, micke och elvis, och så var även sofie där med sin kille. Vi skulle ha spelkväll där så provade Nintendo wiie. Var faktiskt jäkligt kul så nu kanske man måste införskaffa det oxå. Vi provade bowling som jag iof förlora fett i, men det var kul ändå. Sen körde vi wiie fit tror jag de hette. Då fick man nicka fotbollar, pandahuvuden och trasiga skor (dom som uppfunnit det måste vara knäppa asså). Sen provade vi även åka skidor och rocka rockring mm.



Idag har jag jobbat, inget speciellt hände där.
Efter de åkte jag hem på en fika hos mor och max. Där var även linda, micke och elvira som ropa "bupa (Tompa)" så fort jag kom innanför dörren. Hon är så söt. Så vi fikade där och micke var så ivrig att få äta en bulle att han glömde ta bort pappret på den, hehe. Efter fikat klippte mamma mig.

På kvällen kom Rille hem till mig och vi kollade på Jeff Dunham Christmas special. "SILENCE I KILL YOU TOO"



Reklam toppen just nu

Har inget bättre att skriva om idag så får bli en Topp lista på roligaste reklamerna på Tv just nu. 

7. Grabbarna i baren som shotsglasen fryser fast på läppen & tummen (Jägermeister)
6. Plötsligt känns allt annat puckat (Mediamarkt)
5. Wow en enkrona. Metall, med ett ansikte på, då är de farbror räkans förstår du (Comhem)
4. Här får du extra, nuu blir hon glad (Lotto)
3. I gördesjälv hallen (OKQ8)
2. Du kanske kan tanka ner nått då? "Jag har inge internet" (Telia)

Vinnaren på plats
1. I apologize (och håller fingrarna på sina örsnibbar) (Gränspoliserna England)

Sen har vi ju en gammal goding från Eniro.
Vi kan skicka en karta till din mobiiiiiiiiiiiil. En kartaaaaaaaaaaaaaa




Föressten fick bakbromsarna bytta bak på bilen idag oxå så nu skrapar de inte när man kör bil :D Tjohoooo
Bye

Tandis / IKEA

Idag sov jag läääänge för jag var ledig. Skönt som fan.
Men skulle dock till tandläkaren idag kl 13.20 så fick inte sova hur länge jag ville :P
Där laga dom iaf ett hål och fyllde igen en flisa som hade lossnat så var de över på ca 40min. 1900kr gick kalaset på tjohooo. Bra timpenning dom har.

Sen åkte jag till Ikea med sandra, mor, max, syster och elvis och var där i sjuuuuukt många timmar. Fan va brudar kan glo på saker länge asså. Jag skulle kolla på nya lampor men gick ut därifrån utan en pryl. Men morsan å syrran hade varsin full kundvagn.

Var allt spännande för idag.

Tjolahopptjolahej

En vanlig Tisdag...

Booooring dag i bloggsynpunkt. Har inte gjort nå speciellt alls idag.
Bara jobbat, typ inge mer.
Käkade 2lussebullar idag oxå :P lite ovanligt kanske.
Så har jag sett filmen Plutonen med grym bakgrundsmusik Adagio for strings, fast hade vart bättre om det var DJ Tiestos version, men men man kan ju inte få allt här i livet.




Var allt för idag.

Tjyzz


Inviger min nya kategori "Useless Information"

Denna kategori kommer jag skriva i när det inte har hänt nått speciellt men ändå har något vettigt eller ovettigt att säga.

Så idag vill jag grattulera mina vänner Jonas & Tina som har köpt en lägenhet som är SKITSNYGG, verkligen asså.
Och så ligger den lite närmare så de nästan blir krypavstånd hem därifrån. Passar ju skitbra när våren kommer och de blir varmare när man drar några kalla på deras nya inglasade balka *längtar*.
Sen har även min dude Robba planer på och "tjacka en kvart" här i närheten. Han har vart på massa visningar på lägenheter bara stenkast från mitt hus. Så glad för hans skull oxå. Hoppas han får tag i en snygg lägenhet oxå till en vetting peng.
Så har vi ju dude:n Rille oxå. Han ska dock inte byta bostad (än vad jag vet iaf). Men kanske snart, för den mannen ska ju förfan bli farsa om ca 2månader (om det blir en kille hoppas jag han kommer heta Mr.T i andranamn annars Mrs. T) Fan va tiden går fort. Var ju inte alls längesen vi var 15 och körde moppar runt om i Haninge och stank avgaser.

Over and out

Söndag!!! Dagen efter kvällen innan. 50årsfest

Jahapp då var helgen slut igen. Dom går alldeles för fort varje gång.

Ja igår då så fyllde ju min kära far 50år så han hade partaj hemma i tyresö. Han hämtade oss kl14 så åkte vi barn hem till honom och hjälpte till att förbereda innan resten av gästerna kom. Ska jag erkänna så gjorde jag inte så mycket, det var mest min bror och syster som hjälpte till :P
Sen började iallafall gästerna droppa in en efter en och vi blev över 30pers tillslut och det var jättetrevligt. Jag och min bror hade hand om bardelen och musiken så man stod mest där hela kvällen och blanda drinkar. Först var de lite mingel tills de flesta hade kommit. Då var de smörgåstårte dax på övervåningen som min kära mor hade gjort 3stycken. Dom var jättefina och supermumsiga. Alla vart mätta och belåtna och så sjöng vi för våran far. Sen gick alla ner igen och mingla vidare och öl, vin och spriten flöda :P
"Paketöppning" hördes de skrika nånstans så då var de dax.
Far min fick presentkort till en dator som han vill ha, biljett till Jean Michel Jarre, flera Whiskey flaskor varav en var på 4.5l m.m. Sen var det dax för kaffe, conjak och tårta sen mera mingel. Kl:01.00 på natten var de "vickning", lite prinskorv, köttbullar, anjovisrullar, sallad och kex. Då hörs de nån skrika "fan Gunnel du måste sluta göda oss" det är 3:e gången vi äter nu på några timmar. Så sjunger vi för pappa en sista gång. Mera mingel sen börjar folket bli lite lulliga och några börjar droppa hemmåt. Jag själv åkte hem vid 02.30 och nanna kudden.


Vaknar kl12.00 och mår faktiskt bra. Skulle till pappa idag igen för att byta mina bromsar bak på min bil som är slut.
DOCK visar de ju sig när man slitit av hjulen att man måste ha specialverktyg för att kunna byta backarna så det var ju bara ge upp. Så nu måste jag boka en tid snarast för byte. INTE hos Volvo för hatar allt som har med specialverktyg och servicelampor att göra så bojkottar dom. Blir nog grannverkstaden.

Detta var allt för denna gång. På återseende.
Tjyzz

Bankrån 20m från jobbet


Börjar som en helt vanlig fredag. Morgonkaffe på jobbet kl 10.00, när vi fikat klart och precis ska börja jobba säger en kund i butiken "har ni hört att dom precis råna banken här utanför?". Vi ba nääe?!?! vadå, nu eller? "ja precis nu, dom sprang förbi med yxa alldelesnyss". Så jag, Jenny och Anette står som fågelholkar i fönstret och kollar ut på torget där några fler bara står och glor mot banken. Tror ingen riktigt fattat vad som egentligen hände. Så vi stod kvar och väntade på att polisen skulle komma med blåljus och bredställ in i Ösmo C. Men icke. Efter 10minuters glotid så gav ja upp och började jobba. Då hör ja en helikopter utanför. Snuthelikoptern såklart. Den var där först, dock 15minuter efter rånet. Sen ramlade snutbilarna in en efter en. Tror det vart 5 eller 6bilar tillslut och det var poliser och vittnen till rånet  i hela centrum. Så jag står och fotar lite med min mobilkamera och får en snilleblixt. Jag skickar denna bild till aftonbladet med mobilen, så jag gjorde de. Efter ca 30min ringer aftonbladet mig och säger att dom har publicerat min bild på deras hemsida och som tack fick jag 710spänn. Tack och bock sa jag :P Bilden finns på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4195679.ab så om man googlar på mitt namn nu så kommer de upp yxmän rånade handelsbanken. Nya smeknamnet kanske ;)

Polisen förhör vittnen till rånet på bilden nedan.


Ja det var nog allt jag hade att bjuda på idag, annars var det en ganska vanlig dag.
Imorn fyller far min 50år så då blir de party party.

Hare gött!
Kommentera gärna :P

Känner pressen

Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade några saker inplanerat men fick typ knappt hälften gjort.
Hade sett fram emot att åka och köpa nya lampor till min lägenhet både till fönsterna i alla rum plus några till vardagsrummet. Mr.T ääälskar lampor (vet nog de flesta som vart hemma hos mig).
Hade siktat in mig på ett par stycken som jag har gått och grubblat på en tid om jag verkligen skulle köpa dom eller inte men nu kommit fram till att nu skulle jag köpa dom.
Åker till Bauhaus för att införskaffa dom jag suktat på ett tag plus att kolla på några andra. Tror ni inte dom jäkla lamporna jag har sett där i flera månader var borta nu då   #@<&*"@ (fan betyder de). Så kollade då efter nån annan lampa att köpa. Hittar då en snygg bland deras demoex som jag ville ha i mitt fönster, kollar hyllan där dom ska ligga, SLUT. VARFÖR ska man ha sån jäkla tur hela tiden. Så gick ut därifrån med armarna hängandes efter mig och var allmänt grinig.



Mer som hänt idag:
Mina bromsar på vänsterbakhjul har låtit lite konstigt senaste dagarna och bara blitt värre och värre för varje dag.
Så åkte in på torvalla bil en snabbis och lyfte upp bilen där och konstaterade då att ena bromsbacken var HELT slut. Tjohooo eftersom jag böt bromsarna fram för mindre än 1månad sen. Så nu blire till och byta dom bak oxå. Bläää.




Men nått bra måste väl ha hänt denna dag oxå.
Jo det är så att våran förening som jag (plus massa andra) bor i ska byta ut portkoden mot "nyckelbrickor" och "porttelefon", jäkligt flashit. Så man skulle hämta ut dom nya nyckelbrickorna idag så det hade jag inplanerat i schemat för dagen. Så jag och min bror knallar dit för att hämta ut dom. När vi kommer fram ser vi att vi inte var dom ända som tänkte göra de just denna tid på dagen kl 17.05. De va fucking köööööö hur långt som helst. Minst 25nr före. VARFÖR ska alla Pensionärer vara där kl 17.05 som har hela jäkla morgonen och dagen på sig. Nä dom ska trängas med oss arbetare som stressat dit för att hinna hämta ut våra nyckelbrickor. Blir så trött.

Och så var jag och hämtade Min syster, Micke å lilla Elvis på arlanda ikväll oxå från deras lilla semester.

Ciao

Förklarar härmed min blogg som ÖPPNAD!

Taaadaaa!!!

Det trodde jag faktiskt aldrig om migsjälv men nu är man här som alla andra :P

Var ska man börja?!
Kan ju börja med och förklara hur jag ens kom på idén att ha en blogg:
Mest är det för migsjälv att ha som en dagbok ungefär, och kunna gå tillbaka och titta vad jag gjorde då å då. Så man kommer ihåg allt roligt eller tråkigt man gjort. Sen är det ju bara en bonus för er andra att hålla koll på vad även lilla jag gör om dagarna. Men det är ju inte så att jag kommer uppdatera denna varje dag för då kommer den bli fett tråkig att läsa. Då blir de ju bara "jobbade idag sen åkte jag hem å glodde på tv tills ja la mig", kanske inte så kul för er andra att veta. Inte för migsjälv heller för den delen. Så jag kommer bara uppdatera annorlunda saker som händer på dagarna eller speciella saker som händer i mitt lekande liv.




Det hela började en dag att jag kom på att jag ville ha en blogg. Googlade på blogg och hittade dena enkla sida så tänkte "den tar jag".
Skulle skriva in önskat användarnamn SÅKLART Mr.T ville jag ha.
PLIIIIIING       skrek datorn  
"användarnamnet är upptaget"
Faaaaaaaaaaaaaan tänkte jag, då vill jag inte ens ha en blogg.
så tänkte kolla in vem som nu hade mitt användarnamn, så slog in www.mrt.blogg.se och kollade upp vem tjuven var.
Då visar de sig att personen som har namnet inte ens använder sin blogg utan den står bara tom och har gjort det ett bra tag. Så jag skriver till honom att om han inte ska använda den vore jag väldigt glad om jag kunde få ta över namnet.
Väntar ett par dagar. NO answer. Skriver till honom igen och väntar nån vecka. NO answer. Så tar upp jakten på personen och kontaktar admin på blogg.se och ber dom kontakta honom. Dom vidarbefodrar mina brev till hans mejl. NO answer...
Så jag ger upp hoppet.
Men idag Tjohooo, personen till den dåvarande mrt hade kontaktat blogg.se och bett dom ge över adressen till mig :D
så jag vart jätteglad och tackade honom så nu är adressen MrT.blogg.se MIN


RSS 2.0