Mellan två jobb...


Just nu är jag arbetslös, eller "mellan två jobb" som man också kan kalla det :P
På måndag börjar livet om på nu kula. Ska bli riktigt kul att pröva på något annant.
Nu väntar jag på att lite poolare ska komma hit och grogga lite :)

See Yaa...

                         :)     

Födelsedag/Sista dagen på PK...


Idag fyller jag år. Tänker inte säga hur gammal jag blir för känns som jag har fyllt tillräckligt nu. Vill tacka för alla gratulationer jag har fått idag, Tack :D

Men det är inte bara min födelsedag idag. Det är även min sista dag på PK. Nu har jag jobbat där i 8 år, men idag tog det slut. På måndag börjar jag på mitt nya arbete på Posten. Ska bli väldigt spännande att pröva på något nytt.
Så idag på jobbet så grattade dom mig och samtidigt tog farväl. Jag bjöd på en hemmagjord tårta jag hade bakat. Den fick bra betyg av arbetskamraterna ;)

                              

Jag fick födelsedags/avskedspresenter av arbetskamraterna och cheferna. Jag fick ett "bra att ha kit" till nya jobbet. Det var bl.a en isskrapa, kaffetermos, cd:n lasbilsrock, en reflexväst, ficklampa, berocca, losec och dvd postis per. Av Anette fick jag en nallebjörn som hon hade broderat in Mr. T på, en JÄTTESTOR orkidé och en superfin stor kruka. Cheferna gav mig en supersnygg Rochet klocka.

                              
                              

Tack alla ni snälla PK´are för alla underbara år tillsammans. Har verkligen haft det jätteroligt hos er. Men nu har jag vuxit färdigt och det är dax för mig att gå vidare, tack...

Vad är detta???


                          
                          

För er som jobbar på PK så är detta ingen nyhet men för er andra ska jag förklara...
Dessa små ting ligger ALLTID nere vid kassan när Bella har suttit där. Jag slänger dom alltid i papperskorgen när jag ser dom. Men nästa gång man kommer dit ligger det nya sånna där.
Vad ska du med dom till Bella???
Sen Bella började på PK så har hon säkert böjt till ca 1000 stycken sånna här, varför :S
För er som inte ser vad det är så är det ett stort metallgem som hon viker upp och sedan bara lägger bredvid kassan. Jag stör mig väldigt på dom varje gång jag sätter mig där när dom små färgglada trianglarna ligger överallt. Men imorn är det min sista dag så jag ska överleva detta. Kanske kommer sakna dom små gemen sen vem vet? :P

Shit va tiden går...


Ja som sagt, nu är det bara 2 arbetsdagar kvar på PK. Denna månad har gått så jäkla fort.
På måndag är jag postis med Robba :D
Igår fick jag en stor kartong med alla nya postenkläder och skor. Så nu är jag fit for fight ;)

                      

Svenska kyrkan...


Nu har även lilla jag beslutat mig att gå ur svenska kyrkan.
Varför ska jag betala tusentals kronor till dom varje år? jag går aldrig i kyrkan om jag inte blir tvungen och jag bryr mig inte vad som händer där heller. Så beslutade att gå ur den som jag nu har gjort...
Så nästa år får dom inga skattepengar av mig längre.
Tråkigt för er som oxå hade tänkt göra det för man måste gå ur innan 1 november för att slippa betala kyrkskatt det kommande året. Eller ni kanske hinner om ni går ur typ IDAG...

                                                  

Vinterdäcken på...


Då var det iallafall gjort, fick man det ur världen. Jag har ju inga dubbar jag sliter på så gör ju inget om man är "tidig" med vinterdäcken. Man vet ju aldrig när nästa blixthalka slår till.
Och om en vecka börjar man ju jobba kl 7.30 så då är det ju lite halare ute oxå.

Ikväll ska jag hem till Jonas och grogga lite. Han och Lucas är ensamma hemma så jag ska hålla dom lite sällskap :P

                                

Roligt på jobbet...


Häromdagen när jag kom till jobbet satt dessa löpsedlar upptejpade på lagerdörren :D
Roliga arbetskamrater man har, haha :) jag tyckte iallafall att det var kul. Stod där och skrattade för migsjälv en liten stund innan jag jobbade vidare ;)

                              

Första snön 22 oktober...


Imorse fick man en chock när man skeva upp persienerna från sovrummet och kolla halvaket ut :-O
SNÖÖÖ... Vafaaan, nog för att dom hade varnat för det ett par dagar men jag trodde inte på att det verkligen skulle ske. Men det gjorde det ju tydligen.
Så blir väl att slänga på vintersulorna nu i helgen :(

                        

Vardagslyx...


Igår var jag ledig så jag passade på att laga storkok och det vart min speciella köttgryta. Den vart lika god som vanligt :P *mums*.
Gjorde väldigt mycket så det räcker till några matlådor oxå som jag ska sukta med på jobbet :P

 

Ny design på bloggen...


Har fått höra att mitt "standard" bloggtema inte vart så rolig och snygg så var dax att göra något åt det.
Jag är helt sämst när det gäller alla dessa jäkla koder och skit man ska skriva i konstiga förkortningar och punkter och tecken, äh ja bara la ner det direkt.
Men hittade en sida på nätet där dom förklarade hur man skulle göra. Så ett par timmar senare så började jag förstå. Kan det dock inte än men det vart bättre iaf :) känner mig nöjd och det är det viktigaste :D


Snart min B-day...


Alla frågar och tjatar "vad önskar du dig när du fyller år".
Jag är fan helt nollställd i skallen. Kan fan inte komma på en enda sak jag vill ha eller behöver :S
Kan bero på att jag ska byta jobb efter 8 år och har lite andra tankar i skallen. Det är min sista dag på PK samma dag som jag fyller år.
Ska iallafall bli väldigt spännande att prova på något nytt :D

          

Sista jobbhelgen avklarad...


Helgen är förbi och jag har jobbat denna helg. Kändes faktiskt helt okej för jag visste att det var den sista schemalagda helgen som jag skulle jobba :)
Så nu är det klart. Aldrig mer jobba en helg, om jag själv inte vill jobba extra förstås. Men det lär nog vara lugnt på den fronten nu i början iallafall :P

Snart dax att dra iväg å lira lite innebandy så man springer av sig lite av allt snask man proppat i sig i helgen ;)

 

Möte med nye chefen...

           
Ja detta är ju snart min nya arbetsgivare. Jobbar bara 2 veckor till på PK, mer exakt så är det bara 11 arbetsdagar kvar.
Imorse träffade jag min blivande chef och skrev på alla papper för min anställning och beställde kläder m.m
Allt gick jättebra och väldigt fort så hade massa tid över innan jag behövde åka till jobbet så gick ner till Robba som stod och packade bilen. Han visa lite hur man skulle göra och vad alla siffror på paketena betydde. Paketen flög förbi skallen på en som Robba kastade till sina kolleger :P som inte var hans, haha.

Kaaaallt...


Fyfaaaan nu börjar det bli riktigt jäkla kallt ute.
Igårmorse fick jag till och med skrapa bilrutan för första gången :( inte kul.
På jobbet är det oxå jävligt kallt. Kollade termometern och den visade 14 grader. Det är en härlig temperatur att jobba i *not*.

                          

107 5 kryssning...


Jaaaaa så var det äntligen dax :D :D :D
Nu har vi grabbar styrt upp en kryssning som vi ska roa oss på. Och till råga på allt så ska SASH spela på den oxå. Kan det bli mycket bättre? tror inte de.
Ska bli så jäkla kul. Var så länge sen vi alla bara dudes gjorde nått tillsammans ;)

          

"Godmorgon..."


Ja eller morgon och morgon. Jag är hyffsat nyvaken nu iaf.
Vart lite sent igår. Har faktiskt ingen aning om när jag kom hem, men tror det var mellan 3 och 4 någon gång.
Kvällen började med att Jenny bjöd in sig själv hem till mig och ville laga middag.
Sandra är ju borta med sin mamma på hundtävling i falkenberg så jenny tyckte väl inte att jag skulle äta hemma själv. Så jenny kom hit efter jobbet och laga middag till oss, som var jäkligt god. Kan lätt äta det igen. Trots att det var ost i maträtten som jag vanligtvis inte gillar men det smakade inte ost så det var mumma ;)
Senare på kvällen var vi hos Rille och Sanna. Dit kom även Erica, Jocke och Robba Så vi satt och groggade och snackade massa skit. Var länge sen man träffade några av dom så man hade lite att hinna ikapp å prata om, mycket trevligt :D

          

Nu är det bara 3 veckor kvar på PK. Tiden bara rusar iväg. Snart är jag postis med Robba :D

Möte på Jobbet...


Idag hade vi möte efter jobbet med personalen och cheferna hur vi eller snarare dom ska göra nu när jag slutar. Vi delade upp alla mina ansvarsområden och delade ut dom till resten av personalen så alla fick lite mer att göra. Fick bara höra positiva saker från dom andra att det skulle bli roligt för dom att få mera ansvar och mera timmar att jobba. Dom trodde inte det skulle bli några problem. Var jag inte så värdefull trots allt :S ?
Närå såklart dom tycker det är tråkigt att jag slutar :) Jag håller tummarna för dom iallafall :D

                         

17 dagar kvar...


Om 4 veckor är jag på nya jobbet. Men det är bara 17 arbetsdagar kvar på PK. Shit det har gått så fort här på slutet. Var över 1 år sen jag sökte jobbet, några månader sen jag var på intervjun, 1 vecka sen postchefen ringde och sa att tjänsten var min. Och alltså mindre än 4 veckor kvar tills jag har postenkläderna på mig :D

                          

Förkyld... =(


                      

Hur fan kan det komma sig???
Jag som inte varit sjuk på flera år och har inte ens haft en förkylning heller. Men nu bara pang bom så rinner och svider det i näsan :(
Känns ju jäkligt trist nu när jag ska byta jobb och allt och bli sjuk.
Men det kanske är därför man blivit förkyld för att pressen äntligen har släppt. Har vart så nervös på svar från posten och när jag äntligen fick svaret att jobbet var mitt vart jag så nervös för att säga upp mig att jag fick ont i magen och var spyfärdig hela dagen på jobbet då jag släppte bomben för mina chefer. Men jag är jätteglad att dom tog det så bra som dom gjorde. Var orolig att dom skulle bli skitsura och inte prata med mig eller be mig dra på fläcken.
Så nu ska jag lära upp tjejerna allt jag kan på 1 månad. Kommer bli tufft men vi ska klara det.

                                      Tjyzzzzzzzzzzz :D

RSS 2.0