Kaos på jobbet...

Igår var det kaos på jobbet. Skärtorsdag och tokmycket att göra.
Jag körde i Handen. En av dom enklaste vakterna på jobbet. Men inte igår inte. Dagen börjar med 11 blandade burar med paket till mig. Efter att ha packat och pressat in allt i bilen ser jag att det är 70 stopp. Härligt på en vakt som normalt ligger på mellan 40-50. Och denna dag var det mest privatpersoner oxå, som tar extra lång tid eller att dom inte är hemma. Bara från Vega till Kolartorp hade jag 33 stopp, och där finns det inte många företag. Som sagt kaosdag. Allt som kunde gå fel kändes det som gick fick. Hissar som inte fungerar, porttelefoner som inte ringer.
Och verkade som att alla på jobbet hade mycket oxå, så fanns ju ingen hjälp att få.
Fick tillslut hjälp med 4 stopp klockan halv fyra så jag hann precis klart. Fick alltså ut 66 stopp trotts all kaos.
Idag dagen efter så har jag huvudvärk och har blött näsblod så stressen tog ut sin rätt tror jag :(


Middagsbjudning...

Igår bjöd vi hem Robba, Nora och Jenny på middag. Jag lagade tacotårta och till efterrätt vart den nybakad blåbärspaj, min favorit.
Vart mycket lyckat alltihop. Alla vart mätta och nöjda och tyckte det var gott. Vi kollade även på filmen "en vecka i Phuket" som hade sina roliga stunder. Toppenkväll med andra ord :)


Nyhetsposten...

Idag var man med i nyhetsposten oxå. Haha min nuna har nog synts överallt inom posten snart :P


Deklarationen...

Idag kunde man gå in på Skatteverkets hemsida och kika på vad man skulle få tillbaka på skatten. Alltid lika spännande :)


Snööööö...

Jag som nämnde vårkänslor för nån vecka sen. Det kan vi glömma för ett tag. Igår och idag har det toksnöat. Kommit över en decimeter och verkar inte sluta. Snöar konstant. Blääääää


SM-GULD...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa. Idag vann Hammarby Bandyfinalen i Friends Arena mot Sandviken med. Grymt skön seger efter att ha startat matchen med fyra mål på mindre än tio minuter in i matchen. Sen kom Sandviken ikapp till 4-3. Men slutresultatet blev 9-4. Så jävla göööötttttttt.


LED-lampor...

Nu har jag vart duktig och bytt ut totalt 27 av lägenhetens 36 lampor till LED-lampor. Har bytt ut dom lite pö om pö, men nu har jag lyckats byta ut alla som jag använder mest iallafall.
Gjorde en kul uträkning på vattenfalls hemsida där man kan fylla i alla glödlampor man har hemma i en tabell och hur länge varje lampa lyser per dygn. Så räknar dom ut hur mycket det kostar per månad.
Så fyllde i en tabell med mina gamla glödlamor, och en tabell med LED-lamporna.
Med dom gamla glödlamporna kostade det 68kr/månad eller 810kr/år.
Med dom nya LED-lamporna ska det kosta 6kr/månad eller 65kr/år.
Så med dom nya LED-lamporna så kostar det mindre för ett helt år än vad enbart EN månad kostade innan.
Dock kostade lamporna strax över tusenlappen att införskaffa. Men det har man ju sparat inom 1,5år.
Plus att det är bra för miljön :D
Så under "Earth hour" nästa helg kan jag med gott samvete låta det lysa hemma hos mig :P

Väderbakslag...

Vafan hände? Förra veckan var det närmare tio grader varmt på dagarna. Inatt var det närmare 17 minus och på dagen runt nollan, svinkallt. Usch.


Bowling...

I lördags så var jag, Sandra, Robba, Nora, Fredrik och 2 till på heron. Vi käkade först middag på olearys sen körde vi discobowling. Riktigt kul. Var jäkligt länge sen sist. Efter bowlingen satte vi oss på olearys igen och drack lite. Trevlig kväll :)


RSS 2.0