Idag är det min dag..

Den 29:e oktober 1984 föddes en liten pojkbebis som döptes till Tommy. Den lilla pojken är jag och idag fyller jag 25år.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS till mig. Och tack alla er som har grattat mig idag. Gäller även dig, kassörskan på systembolaget som sa grattis till mig och hälsade mig välkommen till gänget och gav mig massa bra tips hur man får en lyckad kväll med alkohol utan att må allt för piss dagen efter. Fick även ett litet paket av henne, en liten rosa burk med godis i ;)
Idag har jag inte gjort så mycket. Soooov ut läääänge eftersom jag var ledig idag. Sen har jag vart å shopat lite och tvättat bilen.
Sen lagade jag min 400kr Oxfile till middag med klyftpotatis och Bea. Kan det bli så mycket bättre?
Har fått biljetter av Sandra till Magnus Betnér i December. Ska bli väldans kul att se. Tack Sandra.
Det var allt för idag.

Nu är jag en gammal man som börjar höra dåligt tror jag.

VA?

                 

Även Babben fyller år idag. Grattis... ;)

Bara timmar kvar...

Jahapp då har nedräkningen börjat. Bara 2timmar kvar tills man fyller 25år.
Halvvägs till 50. Känns inte riktigt okej. Vad har man gjort i livet???
Föddes, käka rapa prutta, börja krypa, gå, tala, dagis, första klass, 9år i skolan, kommer i målbrottet, förlora oskulden, börja köra moppe, vidare till gymnasiet, tog körkort, börja jobba på PK, flytta hemifrån och nu e man här man är...
HELVETE vad fort det går. Alla ynglingar där ute, det går fortare än ni tror, belive me. Kommer ihåg när jag var 18år och var på KOS och våra grannar på hotellet var 21. Jag tyckte dom var skitgamla. Nu är man fan snart 25.

Vad ska man säga?!?
Visar en kortfilm om hur livet ser ut från födsel till döden:

    

Helgen över...

         

Ääääntligen. Då var denna helgen över vilket betyder att jag nu har 4härliga LEDIGA helger att se fram emot. Fan va skönt det ska bli. Halloweenfest, kryssning m.m ska uträttas. Tjohoooo

Shinelingplingeding...

Vanliga vardagen...

          

Ojoj då. Här var ett tag sen man skrev nått.
Har fan inte gjort nå speciellt sen ett tag tillbaka. Bara jobbat jobbat och åter jobbat. Så har inte funnits nå speciellt att skriva om här.
Jobbar denna helg nu oxå, har blivit att jag bytt helger fram och tillbaka massa nu så vet varken ut eller in. Men efter denna helg är jag ledig 4 helger i rad och det ska bli FETT skönt.
Nästa helg nalkas det ju Halloween fest hos Robba och Nora. Sen fundrar jag på att dra iväg på en kryssning snart. Känns som det var väldigt länge sen så måste slå tag i saken och styra upp det. Får se om det finns något intresse där ute att följa med.
Allt för idag.
Dags att styra upp middag nu, lite lördagsmys "so to say" ;)

Ciao

Sparta remix...

Haha alla dessa sparta remixer som finns på Youtube är ju bara för sköna. Idag såg jag en Sparta remix på Ica´s praktikant, HAHAHAHA.
Så jäkla skön.

Kolla den här ;)

Mycket Nöje!!!


Lagat taket på PK...

Förra veckan så hjälpte jag Björn att lägga nytt tak på jobbet. Det har ju läckt in vatten så fort det regnar så äntligen var det dax att göra något åt saken.
Jag skulle egentligen slutat kl 14 den dagen för jag började kl 8 på morgonen. Men Björn fråga om jag inte kunde hjälpa honom så jag gjorde det. Förstod dock inte hur jobbigt det skulle bli, men nu vet jag. Först och främst skulle 26rullar á 30kg takpapp upp på taket.

         

Bara detta var jobbigt att slänga upp dessa rullar på containern, sen skulle dom upp på lilla taket sen upp på huvudtaket. Så det var ett jäkla springande och bärande.
Såhär såg det ut innan vi börja:

         

Vi trodde det skulle vara torrt på taket eftersom det hade vart soligt men det var det ju inte. Så först var vi tvugna att torka taket med hushållspapper för att få det torrt. Här är sprickan som gjort att det läckt in så mycket:

         

Så när allt var torrt var det bara att tjära och rulla ut alla dessa rullar. Var mycket svårare än man kunde tro. Men när solen gick ner vid 19tiden så vart vi nästan precis klara. Efter en 11h lång arbetsdag vart slutresultatet bra.

         

          

Men det känndes fortfarande i ryggen 3dagar efteråt. Helvete, kännde mig som en gammal pensionär som gick och krökte på ryggen.

MEN... ca 1vecka efter kom det ett kraftigt regn och det började droppa igen. Dock inte lika mycket som innan men varje droppe är en droppe förmycket. Så Björn fick gå upp och värma med en gasolbrännare så att fogarna smälte ihop bättre. Det hann vi inte när vi la ut allt för mörkret kom. Så nu håller vi tummarna att det ska vara tätt.


10.000mil...

Jahapp, idag slog mätaren på kära TT:n över till 10.000mil. Känns helt plötsligt som det vart jättegammal :(
Men men har aldrig haft en bil som gått under det förut så det är ju positivt.
Allt för today.

Ciao...

         

         


Utgång med "the PK gang"...

Igår var PK Ösmo och PK nynäs ute och käkade i Nynäshamn.
Kvällen började på en thairestaurang kl 18. Jag var där prick kl 18 men kom ändå sist och hamnade ute på kanten längs långbordet, som jag alltid gör när vi är ute med jobbet. Alla andra var tydligen där alldeles för tidigt och ingen kom sent (Ante jobbar ju inte kvar).
Hursomhelst så var maten god och jag fick bara prata lite högre så alla andra skulle höra vad jag sa på kanten.

         

         

Efter middagen så skulle vi vidare till nästa hak och kolla Sverige-Danmark matchen. Där hamnde jag iaf inte på kanten. Dock med ryggen mot projektorduken så har världens nackspärr idag efter allt vändande fram och tillbaka för att se matchen och ändå vara med i snacket vid bordet. Tjejerna var ju inte så intresserade av matchen så dom satt ju och snacka hela tiden och man ville ju inte missa något där heller. Matchen var ju ändå tillslut bara skit så den hade man ju kunnat sluppit se. Men men. Zlatan ska ju vara så bra säger alla hela tiden. HAN SUGER Å HAR ALLTID GJORT. Efter att han missa målet en straff för några år sen så sverige förlora kommer jag aldrig glömma. Så i mina ögon är han inte bra. Stämningen var lite låg bland folket när vi kom till det andra haket. Några var helt inne i matchen och prata inte så mycket, nån satt å blippa på mobilen hela tiden å nån sa "måste man vara kvar här hela kvällen". Så tyvär tyckte jag att stämningen var lite nere. Jag m.f sakna Cecilia, hon syns och hörs hela tiden så det aldrig blir en tyst minut, me like. Men trotts det så var kvällen iaf bra. Jag hade iaf trevligt och var precis som jag brukade vara, lite rödlätt om kinderna och humöret på topp.

Kramiz


Pablo Fransisco...

                                  

I Söndags var jag och Micke och tittade på Pablo Fransisco på China teatern. Det var andra gången jag ser honom live i Sverige.
Först var det en svensk som drog igång publiken som faktiskt var lite småseg. Såklart vart det ju den gamla godingen "seven nation army" som alla sjöng "woo oh woo oh oh ooow oh, we want Pablo Fransisco" om och om igen. Sen vart det bättre stämmning.
Pablo hade med sig 3 standup kollegor från USA som körde innan honom.
Den första pratade alldeles för fort och för mumligt så man inte hängde med riktigt.
Den andra var mycket bättre. En Negro som lärt sig några svenska repliker som han skämtade om, Det var riktigt kul.
Sen kom Flip Schultz, han var även med när jag såg Pablo för 2år sen. Han var riktigt riktigt, riktigt bra. Han pekar alltid ut någon eller några i publiken som han skämtar om. Det var riktigt kul.

Sen kom han vi alla väntat på... Paaaaablo Fransicooooo!!!!
PangBoom så var han igång med sina ljudeffekter så öronen höll på att trilla av. Han är så grym på sina ljud så det är sjukt.
MEN...
Pablo höll på lite för mycket med sina ljud och skämtade lite för länge om varje grej. Jag tycker det är roligare med snabba ombyten och olika skämt hela tiden hit och dit. Han drog ut lite för länge på allt.
SÅKLART var han bra och det var absolut värt att se. Men måste nog säga att han var bättre när jag såg honom för 2år sen.

Smakprov av Flip Schultz:



Smakprov av Pablo Fransisco:


RSS 2.0