Lördagkväll...

Igår åkte jag Sandra Robba och Nora hem till Rille och Sanna i Skogås. Vi groggade och kollade på melodifestivalen och snacka massa skit. Var väldigt trevligt. Var alldeles för längesen som vi alla sågs. Så hoppas det blir tätare träffar nu :P


Nyfödd prinsessa.

Ett jävla tjat överallt så nu måste jag oxå tjata om det. Idag föddes Sveriges nya prinsessa. Namnet på henne ska prinsessan Viktoria och prins Daniel berätta imorn.


Bensinprisrekord...

Idag slogs det rekord för vad en liter bensin kostar 15.18kr/liter ligger priset på idag. Dock kostade det 15.68 när jag tankade idag eftersom jag kör på 98oktan.


APT i segeltorp...

I onsdags så hade vi APT (arbetsplatsträff) i segeltorp och fick en rundtur där. Var väldigt intressant faktiskt. Vi fick se den gigantiska sorteringsmaskinen som sorterar alla paket som hämtats in i hela Stockholmsregionen och skickar dom till olika banor för att sedan hamna till olika lastbilar som sedan kör dom till resten av Sverige/världen.


Restaurangbesök...

Idag var jag och Sandra och åt 3 rätters middag på Engelen i gamla stan.
Jag fick den middagen av jobbet för att jag gav några tips om nya kunder. Mycket tacksamt, och gott ;)


Väderomslag...

Häromdagen när jag åkte till jobbet var det -19 grader ute. Jävligt kallt med andra ord. Idag visar termometern 6 grader plus. Dock i solen och mitt på dagen men ändå. Det är fan 25 grader skillnad på bara några dagar. Hoppas snön smälter bort nu ;)


Freja 1år...

Igår var vi hemma hos mamma och firade Freja som fyllde 1år med fika och tårta. Jimmy och Jenny har inget vatten hemma för det har frusit i ledningarna så fick vara hos mamma istället, men det gick ju bra.


Träna...

Sådärja. Nu har det gått en vecka sen jag började träna på sats. Tränade 3ggr förra veckan. Först armar, bröst och mage. Sen löptröning. Sen ben, rygg och mage.
Hade så satans ont i armarna efter första träningen när vi träna bl.a. Triceps. Helt sjukt vad stel jag vart efter det. Det har precis släppt så satt i nästan en vecka. Triceps är tydligen ingen muskel jag brukar använda :P


Bazinga...

Fick denna sjukt coola plåt idag av Robba. Thanks dude :D


Bensinpris...

Nu får det fan vara nog. Över 15kr/l. 800kr för en tank. Inte okej.


R.I.P Chanel


RSS 2.0