Extreme home makeover...


I onsdags förra veckan började jag och sandra måla om hemma. Vi skulle måla om vardagsrummet och hallen till vita väggar. Så det har vart så jäkla stökigt här hemma, för hade ju ingenstans att ställa allt undertiden man målade om.
Men efter 3 dagars slit så vart det äntligen klart. Mamma var även här och tapetserade en fondvägg i vardagsrummet. Men nu är det äntligen klart iallafall och har även köpt en ny tvmöbel till vardagsrummet och nya möbler till hallen.

                             Såhär vart resultatet :D är jäkligt nöjd faktiskt
                                                  Vardagsrummet

          
          
          

                                          Och såhär vart det i hallen :D

          

          

 


S E M E S T E R . . .


Idag börjar semestern på riktigt. Har ju vart ledig några dagar redan men då hade jag massa andra ärenden men idag är första officiella semesterdagen :D

I tisdags förra veckan var sista dagen jag jobbade för att på onsdagen skulle jag till tandläkaren. Men på onsdagsmorgonen ringer tandläkaren och måste avboka min tid för att han var sjuk så dom flytta fram min tid 2veckor.

I torsdags så skulle jag chippa bilen i Järfälla hos BSR. När jag hade lämnat in bilen gick jag och sandra till donken för att äta lunch för chipningen skulle ta ca 45min. När vi kommer tillbaka för att hämta bilen berättar dom att dom inte hade programvaran till just min bil så dom var tvungen att beställa den och boka en ny tid till mig. Men dom hittade även 2 fel på bilen när dom kopplade upp sina datorer till bilen :(
Min databox felindikerade att Gasspjället och Luftmassemätaren inte fungerade som det skulle och frågade om jag hade haft problem med bilen. Jag sa nej men att det hade hänt att den kunde rycka till i nån hundradelssekund på motorvägen ibland men inget allvarligt lixom. Dom tyckte iaf att jag skulle lämna in bilen för att kolla upp felen innan dom skulle chippa den för det kunde förvärras annars :(
Så nu väntar jag offerter från olika verkstäder på vad det kan kosta att laga :( så är bara vänta och se...
Trevlig start på semestern tycker jag *NOT*

Fisketur...


Igår så var jag ute med sandra, bertil, henke & emma på gålö och fiskade. Vi åkte deras båt ut till en ö och grillade och fiskade. Sen åkte vi killar ut och fiskade runt ön från båten i några timmar. Dom fick flera gäddor som dom slängde tillbaka och tillslut fick jag oxå en fisk. En näbbgädda :S har aldrig sett en sådan och dom är tydligen väldigt svåra att fiska. Så det var ju väldigt roligt att alla fick fisk. Mot slutet av fisketuren fick bertil en rejäl gädda på 6,5kg. Den hade svalt kroken så lång in i munnen att det tog för lång tid att lyckas ta ur den så fisken nästan dog. Vi la tillbaka den i vattnet men den simmade inte, bara flöt där så bertil beslutade att ta med den hem då så den inte gick till spillo. Så han skulle laga till den.

                             Såhär såg näbbjäddan ut som jag fick :)
          
          

 

                                 Och såhär såg bertils 6,5kg´s gädda ut

          


Ledig idag...


Idag har jag vart ledig. Väldigt skönt. Bara 4 arbetsdagar kvar till semester :D
Idag kollade jag på filmen "Chicago Expressen" som var en av mina favoritfilmer när jag var barn, jätteliten alltså. Då kunde jag inte ens läsa och det är en amerikansk film så jag kunde ju inte ha fattat nått men jag gillade den ändå. Och häromdan så såg jag att den gick på tv så jag spelade in den och idag såg jag somsagt den :) och nu förstod jag vad den handlade om oxå. Den är ifrån 1976 och heter egentligen "silver streak".

Efter att jag sett filmen (mitt på dagen) så skulle jag hämta farsan på Mr. Cap där han lämnade in Mustangen för toning av rutorna. Efter det skulle jag hem och hjälpa dom att skruva ihop en garderob dom köpt för flera veckor sen, men det saknades delar så dom har fått åka fram och tillbaka och hämta delar 3ggr tror jag det var men nu skulle allt ha kommit. MEN ICKE. Det saknades fortfarande en hylla men dom hade fått så mycket dubletter av andra grejer så vi sågade till en hylla av andra delar så vi fick ihop den tillslut :)
Kan nästan bygga en till garderob av alla dublettsaker dom hade. Man ska tydligen inte handla på Jysk...

                    

En vecka senare...


Nu har jag jobbat en vecka efter min stukning. Foten är fortfarande inte bra. Är nu över 3veckor sen. Fortfarande svullen och kan inte böja foten ordentligt. Har märkt på jobbet att jag inte kan springa, foten kan inte böja sig fram&tillbaka så fort så kan bara gå. Jag kan inte stå på tå heller, så är jobbigt att fylla dom översta hyllorna längst bak. Men förutom foten så mår jag prima :)
Äter inge smärstillande längre sen några dagar tillbaka, så det känns ju bra :)
Är GRYMT sugen på en iskall redbullvodka ;) så helgen som kommer ska jag fan dra i mig ett par stycken :)

                                                    :D Baj baj :D

          

Skatteåterbäringen...


                               Prisa gud, idag kom skatteåterbäringen :D
                     ALLTID lika trevligt att få pengar man inte räknat med :)
                 Ett 5 siffrigt belopp som damp rakt ner på kontot idag *härligt*

           :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

          

Tillbaka till verkligheten...


Ja som sagt så började jag ju jobba igen nu efter min lilla sjukskrivning av min sjukt äckliga, konstiga och fula fot. Är sjukskriven denna vecka också egentligen för foten är inte helt bra än. Men jag kan ju gå nu utan kryckor iaf. Cheferna är ju i spanien så jag behövs på jobbet.

I fredags åkte jag med linda, micke & elvira till mickes föräldrars landställe i norrtälje. Blev hämtad kl10 så begav vi oss iväg. När vi kom fram så körde micke runt mig på fyrhjulingen och visade mig runt i området och båtplatsen och så. Sen vart det grillning *mums*. Efter det tog vi en sväng till en brygga i närheten och fiskade lite. Jag fick en relativt stor gädda på ca 45cm och en liten aborre. Micke fick ingenting så han vart nog lite putt tror jag ;)
Dagen efter tog vi en tur med båten i strålande sol och fiska strömming. Har aldrig gjort det förut och det var jättekul. Det nappade påengång :) sen vart det korvgrillning till lunch. På förkvällen så åkte vi och hämtade sophie som tog bussen till norrtälje. Då vart det grillning igen till middag. Grilla kan man aldrig göra förmycket :P På kvällen så spelade vi spel och groggade.
På söndagen så var det molnigt så vi åkte hem ganska tidigt. Inge kul att bara sitta inne. Men när vi kom hem så var det stålande sol så vi tog en picknick nedanför lindas hus i solen, sen åt vi thai till middag.

                   Var en mycket trevlig och lyckad helg :) Tack för den ;)

          

          


Norrtälje över helgen...


Idag var jag och hälsade på jobbet och pratade lite om de kommande veckorna. Cheferna har semester 2,5veckor sen går jag på semester så kommer inte träffa dom på ett tag. Så var där och uppdaterade mig och dom lite ;)
Efter det åkte ja hem till syster och var där på dagen tills vi senare skulle hem till mormor för att fira "morsdag" som mina syskon inte kunde i söndags.
Min moster och ena kusin från Östersund är här nere och hälsar på också så fick även träffa dom idag och det var trevligt för dom har ja inte träffat på 1år.

Imorn åker jag med Linda, Micke & Elvira över helgen till Mickes föräldrars land i Norrtälje och bara tar det lugnt. Vi ska grilla, fiska och bara ha det bra. Dom har båt där som vi ska åka ut med :) Sophie kanske kommer dit också på lördag.
Foten känns faktiskt mycket bättre nu, men går fortfarande på smärtstillande. Har ju siktat in mig på att jobba nästa vecka, trots att jag egentligen är sjukskriven den veckan också. Men cheferna har semester nästa vecka och ska till Spanien så man får ju ställa upp för företaget.

                                                  Trevlig Helg :)

          

Känns bättre...


Nu börjar foten faktiskt kännas :) bättre. Är bara svullen precis ovanför foten vid "kulan" på yttersidan. Börjar få tillbaka normal färg oxå. Bara lite blått kvar och benet är gult så det syns inte så mycket längre. Dock är tårna fortfarande blåa.
Idag kan jag gå kortare sträckor helt utan kryckor. Dock gör det ont efteråt. Men det är bra att jag kan börja mjuka upp fotleden som har vart fast i ett läge i över en vecka. Så nu kan jag börja vicka lite på foten :) iaf. Men måste fortfarande äta citodon mot smärtan. Men bli sååååå jäkla trött av dom. Sover middag varje dag som värsta pensionären.
Igårkväll hämtade Robba mig, eftersom jag inte kan köra bil, så åkte vi ner till honom och kolla på skräckfilmen "The human centipede" tror ja de stavas. Den skulle ju vara såå äcklig att folk spytt när dom sett den men så äcklig var den inte. Inte alls skulle jag vilja säga. Den var inte läskig så att man blev rädd och den var inte blodig eller så heller. Den var bara sjuk och konstig. Hur kan man få för sig att sy ihop människor till en tusenfoting :S konstigt.
Sen fick Robba köra hem mig igen ;)


RSS 2.0