Min födelsedag...

Igår fyllde jag då 27 år och börjar härmed att bli väldigt gammal :( Jag började min födelsedag med att åka till Audi för att hämta en bilnyckel som jag väntat på i snart 6 månader. Vill tillägga att det inte var Audis fel utan bilfirman jag köpte bilen avs fel. När jag köpte bilen i våras så fick jag bara med en bilnyckel. Så bilfirman lovade att fixa fram en extra bilnyckel till dig. Det skulle ta ca 2 veckor enligt honom. Efter att jag mejlat och ringt och tjatat på bilfirman ett tiotal gånger så äntligen nästan 6 månader senare så kunde jag åka ner till Audi och hämta ut en ny bilnyckel. Bilfirman jag köpte bilen av heter Tom Axelssons och ligger i Sollentuna. Bilen är jag kanonnöjd med, den funkar prima. Men deras kontakt tillbaka till sina kunder är katastrofalt dålig. Vet inte hur många gånger jag mejlat honom utan att ens få svar. Två gånger när jag ringt honom så har han sagt att han inte har tid att prata och bett mig ringa upp dagen efter. Är man en seriös säljare så ber man väl om ursäkt om man inte kan ta samtalet och säger att man ringer upp lite senare. Men nej nej, "jag har inte tid att prata just nu kan du ringa imorn". "jag står med en kund här kan du ringa imorn igen". Nog om detta, var bara tvungen att få det ut mig... Igårkväll hade jag bjudit över Robba, Rille, Jonas, Robbin, Jenny & Angelica för att fira mig lite. Jag bjöd på bål och lite tilltugg. Jag fick massa alkohol i presenter, det var vodka, shots, vin m.m. Så nu klarar man sig ett tag ;) Vi satt och samtalade och lyssnade på musik, spelade även lite buzz oxå. Trevligt trevligt :) Idag har familjen varit här på fika. Det blev så mycket folk så fick dela upp det på två sittningar. Först kom sandras familj vid halv två. Så vi bjöd på fika. Då fick jag massa nya dricksglas som jag önskat mig och en parfym :) Andra sittningen var vid fyra tiden, då kom min familj. Då fikade vi ännu en gång och mera paket. Då fick jag en DVDfilm, en olja/vinäger sprayflaska, en tröja, en kastrull & bordstabletter. Tack så mycket för all uppvaktningen och alla presenter, tack :D :D :D

Trädfällning...

Idag var jag hemma hos bror på värmdö och hjälpte honom att fälla 4 träd på tomten. Allt gick bra och alla träd föll åt det hållet vi ville :) Sen kom även Linda och Elvira över så fikade vi och sen bjöd Jimmy och Jenny på god middag. Veckan som gått så har jag vart på trafikledningen mån-onsdag och övat. Sen vart jag förfrågad om jag ville lära mig att sitta på "hempaketen" för dom som sitter där i vanliga fall ska på kurs veckan som kommer nu, så fanns ingen kvar som kunde sitta där. Så i torsdags och fredags fick jag öva på hempaketen. Så på måndag ska jag sitta själv där ;) Hoppas det kommer gå bra :D Snart har jag vart överallt på alla poster inom posten ;)

Eget ansvar på TLC...

Denna vecka har jag övat på TLC hela veckan. Fick reda på att jag skulle gå själv för första gången fredagen denna vecka på skåpbilssidan. Men jag har bara övat på lastbilssidan. Så frågade Lelle om jag inte kunde få öva på skåpbil några dagar innan jag skulle gå själv där. Så igår fick jag öva och då var det ju såklart jättelugnt så vi behövde inte göra så mycket. Idag skulle jag oxå öva, men Jimmy som jag övar med var tvungen att sticka iväg och köra lastbil idag vid 13 tiden så från 13 idag fick jag vara själv på TLC för skåpbil. Och idag var det ju såklart mycket mer att göra. En chaufför som fick ont i ryggen och var tvungen att besöka läkare och kunde inte fortsätta jobba. Och flera vakter hade mycket med paket idag som dom inte hann med. Så jag var tvungen att lösa det. Känns som jag har haft telefonen opererad mot örat så mycket som jag har ringt runt idag fram och tillbaka. Men jag fixade det. Känns jäkligt bra för självförtroendet eftersom imorgon ska jag ju vara själv HELA dagen.
Fick en klapp på axeln av chefen som sa att jag klarade mig jäkligt bra idag trotts det "lilla" kaoset som uppstod. Och det känns ju jättekul :D


Post it lappen...

Haha, Sandra är för rolig. Hon var ju i Ullared i helgen och hade ett litet meddelande till mig som hon ville att jag skulle läsa när jag kom hem från jobbet i fredags. Ett litet meddelande på en post it lapp.
Då kan man ju undra, vart sätter man en post it lapp i lägenheten så man verkligen vet att jag inte missar det.
Jo på fjärrkontrollen :) haha såg den nästan direkt när jag kom hem :P


Lagat punktering...

Igår var jag och lämna in mitt bildäck hos "Min bil" i Haninge som jag hade fått en spik i för någon vecka sen. Det är en bilfirma som jag ofta kör paket till när jag jobbar. Så har lärt känna dom lite. Så för någon dag sen när jag körde dit paket så frågade jag om dom lagar punkteringar där och det gjorde dom. Så igår efter jobbet slängde jag in däcket där och sa att dom kunde fixa det när dom hade tid. Att det inte var någon panik från min sida.
- äh kom förbi imorn med postbilen så har jag fixat det, svarade han.
Dock så hade jag så jäkla mycket att göra på jobbet idag så hann inte stanna där när jag åkte förbi med postbilen. Men tog det påvägen hem från jobbet istället.
Hann bara visa mig där så sprang mekanikern och hämtade mitt däck.
- vill du att jag ska skruva dit det på bilen direkt, frågade han.
Nej har redan satt på andra däck så det behövs inte, sa ja.
- Men då lägger jag det i din bil då sa han.
Så jag öppna bagageluckan och han bar ut det och la det i bilen.
Jag hann inte ens fråga vad jag blir skyldig innan han säger.
- Vi bjuder på dethär.
Tack och Bock :) Det finns många vänliga själar där ute. Tänkte att jag ska köpa med mig nå fikabröd och ge till dom nästa gång jag ska köra paket dit. Så vill ge positiva feedback till "Min bil" i Haninge :)


Tandläkaren...

Idag var jag tvungen att sluta jobba lite tidigare för att jag skulle träffa tandhygenisten. Var ett år sen jag var där. Gick därifrån 30 minuter senare och var 1001:- fattigare... HUR FAN KAN DET VARA SÅ DYRT?????? Börjar fan tro dom lurar folk på det där stället. Hon röntgade tänderna, petade med sin stålpinne, skrapade lite och sen polerade med flour. Allt var över på mindre än 30 minuter och ändå kosta det över tusen spänn :( Äh jag fattar fan inte. Så hittade hon ett hål oxå som jag ska tillbaka till den RIKTIGA tandläkaren och fixa. GAAAAAAH :(

Nya fälgarna...

Idag var jag hemma hos pappa på fika och middag med Linda och Elvira. Stefan var oxå där. Jag passade även på att tvätta bilen både utvändigt och inuti. För det var ett tag sen sist. Detta vart resultatet.


RSS 2.0