Affärstipspris...

Igår så åkte jag och Lelle (min chef) till Djurö. Där hade postens alla säljare en kickoff på ett konferenscenter. Jag hade blivit ditbjuden för att ta emot priset för det bästa affärstipset under 2012. Ett tips som bidrog till nästan 1.400.000kr till posten.
När vi kom fram dit strax innan kl 12 så var säljarna mitt uppe i konferensen. Vi smög in och ställde oss längs väggen. Det var en stor lokal med ca 150-200 personer. Framme på scenen stod postens försäljningschef och pratade massa siffror m.m
Efter en stund utnämndes dom 3 bästa säljarna under 2012 som fick komma upp på scenen och ta emot blommor och priser. Sen började försäljningschefen prata om affärstipsen som vi andra i produktionen/chaufförerna hade tipsat om så sa han att det bästa affärstipset som kommit hade kommit från en chaufför ifrån Haninges Filial. Då spelades det upp pampig musik i bakgrunden och på den enorma projektorduken kom det upp en bild på omslaget till "snabba cash" filmen, och som undertext stod mitt namn, och dom kallar upp mig på scen. Jag får ta emot en bukett blommor och en stor check på 20500kr och alla i publiken applåderar. Fan vilken skön känsla. Dom ställde lite snabba frågor och sen var det fotografering med försäljningschefen och sedan med min chef. Superkul, verkligen. Sen bjöd dom på lunch efteråt oxå och jättemånga kom fram till mig efteråt och grattade och skakade hand. Vilken upplevelse :)


Sandra bortrest...

I lördags så åkte Sandra iväg med sin familj till Teneriffa. Som en avslutning på hennes examen. Dom är borta en vecka. Så är home alone. Robba Jenny och nån snubbe Niklas hälsade på mig i lördags. I måndags var jag och hälsade på mamma. I onsdags så kom Jenny över. Vi lagade god mat och efterrätt och softade lite. Snart har det gått en vecka så Sandra är snart hemma igen :)


Sandras Examen...

I fredags förra veckan tog Sandra examen. Så detta firade vi idag med min familj. Vi bjöd på fika och smörgåstårta (som mamma hade fixat).
Sandra fick ett silverarmband och örhängen i samma modell. Och så fick Sandra 6 månaders prenumeration på Triss som kommer att komma hem direkt i brevlådan. Håller tummarna :)


Dudes weekend...

Denna helg har vi haft dude weekend uppe på Rilles land i österfärnebo. Bara vi grabbar, jag, Rille, Robba och Jonas. Så jäkla kul har det vart. Så jäkla sällan vi ses allihopa. Ändå känns det som igår när vi ses. Vi groggade, bastade och spelade Nintendo 64. Kan det bli bättre? Vi höll på till närmare 06:00 in på lördagsmorgonen. Då hade man nästan vart vaken 1dygn eftersom man jobbat på fredan. Lördagen vart lite lugnare men lika rolig för det. Helgen får 5 toast av 5 möjliga :)


Grattis pappa...

Grattis min kära pappa på födelsedagen :)


Tappat tand...

Eller snarare min krona som bara suttit i 1år för 12000:-.
I fredags när jag skulle gå hem från jobbet åt jag en kola. Det skulle jag inte ha gjort. Första tuggan så klonk. Satt kronan i kolan. Inte bra. Så vart ju att besöka tandläkarakuten i stan eftersom det var så sent på kvällen. Men jag fick en tid 19:30 så var bara åka dit med kronan. Dom fixade till det på några minuter. 620kr kostade det. Inte så farligt för en akuttid tycker jag. Men nu sitter den på plats igen :) tur jag inte svalde den ;)


Plogat parkeringen...

Ääääääääntligen, efter över 1 månad med snö så plogade föreningen för första gången bort snön från parkeringen. Har inte kunnat stå på min parkeringsplats på över en månad för att det kommit så mycket snö som blivit stenhårt som inte gick att skotta bort. Men nu är den barskrapad så nu måste jag hålla efter den när det kommer ny snö. Bazinga


Middag hos Jennööö...

Igår lördag så åkte jag och Sandra hem till Jenny. Vi lagade mat tillsammans och snackade skit och jag groggade lite. Sen kollade vi på snabba cash 2. Helt okej film.
Idag har jag och mina syskon vart och hälsat på farmor och fikat lite. Sen vart det soffläge resten av dagen, härligt ;)


Tufft på jobbet...

Det som ska vara lugnt på jobbet i januari, men icke. Förra fredan fick vi 116 extra stopp delicard som vart jobbigt. Denna torsdag fick vi över 300 extra stopp supékort. Och massa folk sjuka. Ingen bra Kombination. Så vart några dagar övertid denna vecka oxå. Bra med cash den 25:e iaf ;)


Nintendo 64...

Satt för nån vecka sen och bara kom på att Nintendo 64 var ju förbannat kul när det kom. Mariokart och Jamesbond var ju superkul. Så fick för mig att jag skulle köpa ett. Kollade på tradera och blocket. Hittade tillslut en annons som hade allt jag krävde. En basenhet, 4 handkontroller, mariokart och Jamesbond. Så jag slog till. Nästan 1500:- men det kommer det vara värt. Här ska spelas :)


Besiktigat bilen...

Idag besiktade Sandra min bil när jag var på jobbet. Provade på applus i Haninge. Det gick ju bra. Dock påpekade dom att ett parkeringljus var trasigt. Men det var helt när jag kollade på morgonen. Och det funkade efter besiktningen?!?!? Väldigt konstigt. Men blir ju ingen ombesiktning iaf :)


Mekat på Värmdö...

Idag åkte jag, Linda och Elvira och hälsade på bror med familj på Värmdö. Jag skulle dit och hjälpa brorsan och byta lite lampor samt sätta dit extraljus på bilen. Samtidigt som Linda hjälpte Jenny med att passa alla barnen. Sen bjöd dom på jättegod köttgryta, mums. Imorn blir det ut att köra igen på jobbet efter flera veckor i trafikledningen. Så dax att sova nu. Bazinga


Sexpartners i vänner...

Haha läste precis på Aftonbladet att "daily mail" skrivit en artikel om hur många sexpartners huvudpersonerna i "Vänner" "Friends" hade under det tio år man fick följa dom i tv-serien. Inte helt otippat att Joey vann ;)
Joey 51st
Ross 14st
Chandler 10st
Phoebe 32st
Rachel 15st
Monica 14st
Haha helt onödig fakta, men ändå kul på något sätt :P


Kort vecka...

Tre dagars vecka. Skönt. Har suttit i TLC några veckor nu. Ska bli skönt att börja köra lite igen nästa vecka. I onsdags och i torsdags var det jättelugnt på jobbet. Men idag small det till. Delicard dag. 116 stopp bara delicard idag utöver det vanliga paketen. Så alla hade ju skitmycket idag. Och mycket onemed paket var det oxå. Blev nog ganska mycket kvarligg på många idag, och 58 stopp onemed som inte ens lastades på bilarna på morgonen.
Inte en enda bemanningschaufför fanns att få tag i. Så blir mycket att ta igen på måndag. 102 stopp på 547 vakten idag. Inte okej.


2012 i korthet...

Januari:
Börjar gymma för första gången.
 
Februari:
Prinsessans Estelle föds.
 
Mars:
Utbildade mig till "lyftinstruktör" i Örebro.
Prövar på att vara "fordonsansvarig" på Posten.
Åkte på kryssning med Robbin och Robert till Åbo.
Bensinen slår prisrekord och kostar över 16kr/L.
 
April:
Var på Scanias testbana i Södertälje och fick pröva på att köra både bussar, lastbilar, trailers och långtradare.
 
Maj:
Sverige vann Eurovision song contest med Loreen.
 
Juni:
Pappa flyttar till brandbergen och blir nästan granne med mig.
Jag får garageplats efter 7 år i kö.
 
Augusti:
Åker till Åland med Sandra, Jenny och Robba på semestern.
 
September:
Blev erbjuden ny tjänst på posten, som jag tackade nej till.
 
Oktober:
Farmor flyttar från villa till lägenhet efter måååånga år.
 
November:
Kollade på Raw på Hilton hotell.
Haft körkort i 10år.
 
December:
Såg Filip & Fredrik på Rival.
Brorsan får tvillingarna Theo & Nova.
Får 10.000:- som belöning för ett affärstips till Posten.
Jenny flyttar hemifrån till Handen.
 
 

Nyår 2012/13...

Nyårsafton firades hemma hos Robba och Nora. En lugn kväll med Sandra och Jenny. Vi lagade 3-rätters middag. Toastskagen, biff Wellington och vit chokladmousse med blåbär. Supergott var alltihop. Väldigt mätta vart vi. Sen spelade vi spel fram till tolvslaget. Då gick vi ut och sköt av en tårta och skickade iväg 3 st khom loy eller vad dom nu heter. Det gick inte så bra. Alla 3 störtade efter att ha stigit en liten bit. Men det regnade och blåste så vi skyller på det :P
Efter det hade vi lite musiktävling. Jenny spelade musik och ställde frågor kring låten. Som sagt, en lugn men väldigt lyckad kväll. Tack alla :) God fortsättning. Bazinga


RSS 2.0