iPad Air...

Igår var jag ledig. Hade några dagar jag var tvungen att ta ut. Såg då i ett reklamblad från Elgiganten att dom hade "black friday". Hade aldrig hört talas om det tidigare. Men tydligen har UK och USA haft det länge så Sverige har apat efter. Det är alltså nån form av rea. Elgiganten hade då satt ner nya iPad Air med 300kr så jag tänkte. Ja vafan. Jag hade ju redan bestämt mig sedan länge att jag skulle köpa en. Så varför inte passa på nu när det var lite billigare. Så jag for iväg och köpte en. Pillade med den typ hela dagen och lite på kvällen. Är fan sjukt nöjd med den. Kände mig som ett barn på julafton när jag öppnade paketet och började "leka" med den. 
Tack kära familjen för bidraget jag fick till den när jag fyllde år :) 



Värdecheckar...

För några veckor sen köpte jag en påse "Gott & Blandat Familje Guf". När jag har hällt upp påsen i en skål och ätit upp typ hälften får jag syn på något vitt i skålen med en konstig form. Jag trodde först det var en "skumkantarell" som blivit lite missformad. Men när jag plockar upp den så är den stenhård. Som tur var stoppa jag aldrig in den i munnen, för då hade nog tänderna krossats. Först tänkte jag bara slänga den. Men sen slog det mig. Man kanske ska kontakta Cloetta. Dom vill säkert ta reda på vart denna bit kommer ifrån. Så jag fotar biten och mejlar den till Cloetta. Dom svarar ganska fort att dom vill att jag ska skicka in den till dom för analys. Vilket jag då gjorde. Nu några veckor senare har dom kommit fram till vad det var för något. Det var en bit från en gipsstämpel som portionerar den kokta godismassan som lossnat och sedan olyckligtvis hamnat i just min godispåse. 
Cloetta ber så hemskt mycket om ursäkt för det inträffade och är mycket tacksamma för att jag hört av mig till dom så att de kan skärpa kontrollerna. Som kompensation fick jag värdecheckar till ett värde av 150kr att handla nytt godis för. 
En mycket fin och snabb gest av Cloetta tycker jag :D
Tack för det Cloetta...




Rain man...

Idag var jag och mamma och kollade på föreställningen "Rain man" på Rival med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson. Jag fick ju 2 biljetter dit av Sandra när jag fyllde år. Tanken var ju att Sandra och jag skulle ha gått. Men en annan sak dök upp så Sandra inte kunde gå. Men hon hade ändå sett denna föreställning i våras. Så det gjorde henne inte så mycket ändå. Så då frågade jag mamma om hon ville följa med mig, och det ville ju hon såklart. 
Den var väldigt bra. Jag kommer inte ihåg så mycket av filmen för det var väääldigt länge sen jag såg den. Dock såg jag en dokumentär om "rain man" för bara nått år sen. 
Robert Gustafsson spelar honom så sjukt bra. Självklart var ju Jonas Karlsson oxå bra såklart. Men Robert är ju något utöver det vanliga :)



Polisanmälan...

Då har jag gjort min första polisanmälan också.
Handlar om en Ipad auktion jag vann på tradera i augusti. Jag har fört över en större summa pengar (ca 3500kr) till en person som varken skickat objektet eller gett mig pengarna tillbaka. Nu 3 månader senare har jag ledsnat på alla mejl "jag löser det nästa vecka". Nu är du polisanmäld din skit.

Farsdag...

Grattis pappa på Farsdag :) <3



Vinterdäck på...

Idag har jag vart duktig och tvättat bilen och bytt till vinterdäck. 
Eller, jag gjorde ju inte så mycket. Först tvättade statoils biltvätt bilen. Sen förflyttade jag bilen ner till Icamaxi parkeringen, för där står däckskiftarna. Så där böt dom däcken åt mig på ett kick. Duktiga jag :) 




Min födelsedag...

Då har man blivit ett år äldre då. Nästa år blir det troligen 30-årskris. 
Eftersom jag fyllde pr mitt i veckan så flyttade jag mitt firande till idag. Vi firade mig hemma hos bror på Värmdö. Lättare för oss att ta oss dit än för dom att packa med sig alla barnen och komma hem till våran trånga lägenhet. 
Så vi packade med oss all fika och åkte till Värmdö. Dit kom oxå resten av familjen för att fira mig. 
Alla barnen tjoa och tjimma och levde om medans vi andra surplade i oss kaffet. Sedan var det paketöppning. Jag fick ett presentkort på Elgiganten, en tjocktröja, en ny vodkasamlarflaska och biljetter till teatern "rain man". Tack så mycket Sandra och familjen :)
Jag fick även ett "Worms" gossedjur av Robba förra helgen när vi var på kryssning. Thanks dude ;) 




Kryssning...

I lördags förra helgen den 26 Oktober åkte jag, Sandra, Robba, Nora, Alex och Robin på en 24h kryssning till Åbo. På båten spelade bandet "De vet du". Nora och Alex stod längst fram hela spelningen och hoppade medans några av oss satt med groggarna och kollade på lite avstånd. Mycket lyckad kryssning som för övrigt var relativt lugn för våran del vilket var skönt. 




RSS 2.0