Sjukstuga...

Jaha då var det min tur att bli sjuk. Sandra har vart sjuk i snart 2 veckor så hon är sjukskriven. Hon har åkt på nån influensa enligt läkaren på vårdcentralen. Hon har vart dunderförkyld och hostar. Jag har känt av nått i halsen i drygt en veckas tid. Inget jag har lidit av, men har känt att något har legat där och lurat. Tills i torsdagskväll. Då fick jag ont i halsen och huvudvärk. Var nära på att sjukanmäla mig på fredagsmorgonen. Men som den arbetspatriot jag är proppade jag i mig tabletter och drog till jobbet. Vid lunchtid började tabletterna sluta verka och jag kände mig jättehängig. Men jag höll ut. Satt ju inne på kontoret så var ju inte ute och sprang. Men på fredagskvällen mådde jag rent ut sagt skit. Jag skulle ju på min systers son Eltons dop på lördagen, men hörde av mig på fredagskvällenoch sa att jag inte kunna närvara tyvär pga sjukdom. 
Då fick jag ett sms av min systers närmsta kompis Sophie som skrev att jag MÅSTE komma oavsett om jag var sjuk. Jag förstod inte riktigt varför men fick inget mer svar än att jag måste komma och att jag skulle ångra mig om jag inte gjorde det. Så var bara att trycka i sig ännu mera piller på lördagen och bege sig till dopet. När dopet väl börja så kommer min syster in i kyrkan med en bröllopsklänning och jag förstår nu varför jag inte fick stanna hemma. Så det blev både dop och bröllop på samma gång. 
I söndags så mådde jag fortfarande dåligt och även en rethosta har hittat min svaga kropp. Så på söndagskvällen hade jag inget annat val än att sjukanmäla mig. Jag hoppas dessa sjukdomar lämnar mig och Sandra snarast då vi inte har tid att vara sjuka nu när flytten börjar närma sig. 

Dop blev bröllop...


Idag skulle vi alla på Eltons dop på Djurö. Tyvärr var väldigt många sjuka (även jag själv) så var många som inte kunde komma pga det. Men jag tryckte i mig några värktabletter och åkte ändå. Och tur var väl det för det var inte bara ett dop. Utan Linda och Micke passade även på att bjuda på ett överraskningsbröllop när alla ändå var samlade i kyrkan. Så blev lite av en chock för de flesta när Linda och Micke kommer in i kyrkan med Elton och man ser att Linda har på sig en vit bröllopsklänning. Många vart rörda och även jag fällde en glädjetår av lycka. Det var så fint och jag är så glad för deras skull. 2 bröllop på 2 veckor, Mamma och Syster, jag älskar er båda två så otroligt mycket och är så glad för eran skull <3




Lägenheten SÅLD...

Här går det fort i svängarna.
Först gick budgivningen och köpkontraktet väldigt fort på huset vi vann och köpte i Vega. Det tog bara några dagar.
Så det vart ju lite småpanik att kontakta våran mäklare för att sätta igång försäljningen av våran lägenhet.
Så i måndags efter jobbet så besökte jag och Sandra våran mäklare för att skriva papper om försäljning av lägenheten. Under tiden vi var där la han upp lägenheten till försäljning på blocket. Dom kör ju en kampanj som heter "lite före". Så blocket har annons ute 3 dagar innan annonsen syns på hemnet.
Det tog inte ens ett dygn innan mäklaren kontaktade mig och sa att en köpare ville ha lägenheten och gav ett bud. Jag accepterade budet och dom ville ha en privat visning. Efter att mäklaren hade visat köparen lägenheten så ville dom skriva kontrakt. Så i fredags träffade jag köparen och hennes far och skrev kontraktet. Så nu är den SÅLD.
Köparen måste bara bli godkänd av bostadsrättsföreningen för att köpet skall gå igenom. Men det brukar aldrig vara nått problem. Så det är 99% klart. Flytten blir troligen i slutet på Oktober om allt flyter som det ska.

Bröllop...

Igår var vi hela min familj plus Kents familj bjudna hem till Mamma och Kent på inflyttningsfest/kräftskiva.
Inbjudan kom för över en månad sen och det var väldigt viktigt att alla kunde komma och även att passa tiden. Folket fick INTE komma försent.
Redan där började jag ana att det var nått mer än en kräftskiva. Jag tänkte faktiskt direkt bröllop i huvet men sa ingenting.
Sen kom farsan till mig för några veckor och sa "undrar om det står en präst där när vi kommer dit". Och det var ju precis det jag hade tänkt också. Så flera hade ju sina aningar. Men ingen visste. Eller jo i efterhand fick jag ju höra att Linda visste och även min moster och hennes man. Men det kan jag ju förstå för annars kanske dom inte skulle åka över 60 mil hit "bara för en kräftskiva".
Men det var i alla fall ett jättefint bröllop och himlen sprack precis upp och solen började lysa igenom molnen när vigselförrättaren kom, perfekt.
Mycket fika, kräftor, pajer och drycker höll oss igång hela dagen och kvällen.
Jag önskar er båda två, Mamma och Kent, all lycka och en lång framtid tillsammans.
 
Grattis Mamma & Kent 
 
 
 

Husköp...

Äääntligen, efter alla dessa visningar och budgivningar så vann vi äntligen. Det blev en 1,5 plans villa i Söderhagen i Vega. Orkar egentligen inte skriva så mycket nu. Efter denna klump i magen man har haft i alla budgivningar m.m de senaste månaderna så är det så skönt att just den biten iaf är över. Nu är det bara nästa lilla klump i magen att få våran lägenhet såld. Men det ska nog inte vara nått problem. Så våran lägenhet kommer nog upp på hemnet i veckan som kommer. 
Kom och köp...

Såhär ser nya huset ut...




RSS 2.0