Hemma från jobbet...

Denna vecka har jag vart hemma från jobbet.
Börjar snart klättra på väggarna här hemma.
Är så långtråkigt när man är hemma och inte kan hitta på nått :(

Standup i Uppsala...

I julklapp fick jag av sandra en övernattning på hotell och standup i uppsala. 
Det var denna helgen. Så igår vid 12 tiden så åkte jag och mot Uppsala. Vi checkade först in på hotellet och lämnade väskorna. Sen gick vi på promenad i Uppsala. Det var soligt men blåste tyvärr väldigt mycket, och väldigt kalla vindar. Så  vi gick lite snabbt in i domkyrkan som värsta turisterna och värmde oss. Sedan kollade vi in alla hundratals gallerior som fanns överallt i stan. Tog även en fika på ett kaffe. Där en minimaliskt kopp kaffe kostade 28kr. Var bara tvungen att påpeka det. Förstår att det fanns så mycket tiggare i den stan när dom tar dessa ockerpriser för en kopp kaffe. Jag köpte en kopp kaffe en bagel och ett wienerbröd. Kollade inga prislappar. Men när kassörskan sa 108kr vart jag fan förstummad. Men det var bara att dra kortet och se glad ut. Hade hellre köpt en megameny på McDonalds med extra allt och det hade ändå blivit billigare. Men men. 
Sen gick vi tillbaka till hotellet och gjorde oss redo för kvällen. Vi bläddrade i en broschyr på hotellet och såg då en grekisk restaurang i närheten. Så vi knallade dit och åt middag innan föreställningen. Mycket god mat. Sen vart det raska steg mot standup:en. 
Vi skulle se föreställningen "En skam för Sverige" med Magnus Betnér och Soran Ismail. 
Sjuuuuukt bra. Jag bara älskar Betnér. Han är så jäkla rolig, det var ju Soran oxå såklart. Men Betnér är ju svårslagen. 
Grymt bra show. 
Efter showen så gick vi det ca 100m tillbaka till hotellet för att vila upp skrattgroparna. 
Tack älskade Sandra för denna perfekta julklapp. Puss





Ensam hemma...

Nu har sandra snart vart borta en vecka. Hon har åkt till Gran Canaria med sin familj. Hon kommer hem imornkväll igen. Vad jag har sett på bilder så verkar dom ha det bra där.
Även robba och nora är på samma ö med robbas familj. Så dom träffades där idag. Fast dom är bortresta i 2 veckor. 

Igår kom David hem hit på kvällen. Vi köpte hem mat från thailänska chop chop i port 73. Det var väldigt gott. Kan verkligen rekommendera dom. Sen groggade vi hemma hos mig och snacka skit hela kvällen. Vart ju mycket jobbsnack. Blir ju lätt så. Haha. Det var allt för nu. Nu ska jag käka oxile, mums. 

RSS 2.0