Garageplats...

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Efter bara 2752 dagar i kö så har jag ÄNTLIGEN fått garageplats :D
Tog bara sisådär 7 år.
Från den 1 Augusti är platsen min :)
( och NEJ det är inte i det nedbrunna garaget :P )

Midsommarafton...

Midsommarafton firades på Robbas landställe på Värmdö. Jag, Sandra och Jenny åkte dit på fredagen. Robba, Nora, Adina och Jonas var redan där. Först vart det lite dans runt midsommarstången. Sen begav vi oss tillbaka till huset för att förbereda middagen. Grillat såklart.
Sen vart det 5-kamp. Killarna mot tjejerna. Killarna vann med 4-1 haha.
På kvällskvisten gick vi ner till bryggan och satt oss där och tittade ut över havet och snackade skit och lyssnade på musik.
Mycket trevlig dag. Tackar för det.
 

Kusinerna tog studenten...

Mina kusiner Johan och Rikard från Östersund tog studenten förra veckan. Så mamma, Kent och Max var uppe för att fira dom. Sen åkte Rikard med dom ner och har bott hos mamma denna vecka. Så jag har vart där och hälsat på några gånger. Cyklade även dit en dag. Tog bara 22minuter faktiskt. Ska försöka använda cykeln lite mer hade jag tänkt. Förra året tog jag inte ens ut den ur förrådet. Men det ska det bli bättring på nu.


Pappa flyttar...

Igår hjälpte jag pappa att flytta. Han har köpt en lägenhet i samma hus som jag bor i, 2 portar bort. Så igår gick flyttlasset. Vi var hyffsat många som bar så gick ganska fort. Det var jag, pappa, Jimmy, Micke, Stefan & Titti som sprang med kartonger och möbler. Tror det tog 4h totalt och då hade vi även en fikapaus i mitten. Så nu är vi grannar :)


Lördagshäng...

Igår hade vi lite häng hemma hos mig med några från jobbet. David, Robbin, Sara och Saras syster kom över och groggade lite. Gjorde Inge speciellt, snackade mest skit. David vart full och välte ut grejer (som han brukar göra på fyllan) haha. Sen körde Sandra hem Robbin och David så dom kom hem hela.


Skatteåterbäringen...

Igår kom skattepengarna in på kontot. Alltid lika trevligt med extra klirr i kassan :D


6:e Juni...

Idag är det Sveriges nationaldag (och min namnsdag). Grattis Sverige.


Brand på oxen...

Inatt väckte Sandra mig och sa att det brinner nånstans. Jag flyger upp och känner röklukten. Tittar ut genom sovrumsfönstret och ser blåljus, poliser med gasmasker och avspärrningsband. Kan inte direkt somna igen så går ner och pratar med polisen nedanför. Han säger att det brinner i garaget men att det är ofarligt för oss boende. Bara att vi ska hålla oss inomhus och stänga fönsterna.
Läste på nätet idag att det var ett tiotal bilar som brann och totalförstördes och att ett 70 tal vart rökskadade.


RSS 2.0