Sjukskriven ännu längre.


Imorse ringde jag vårdcentralen för att boka tid hos doktorn som kunde kolla till min fot. Så fick en tid kl 10. Sandra körde mig eftersom jag inte kan köra själv. Doktorn tittade på foten och sa att det var det värsta han hade sett. :( Han såg ju att jag hade ont och frågade om jag fått nått smärstillande. Men det har jag ju inte fått (förutom av närstående)
Så han skrev ut citodon till mig och sjukskrev mig i 2veckor till. Jag hoppas och tror inte att jag ska behöva vara hemma 2veckor till. Och nästa vecka så ska cheferna på semester till Spanien så jag behövs ju på jobbet nästa vecka. Den här veckan är dom iaf 3st så dom klarar sig. Så nu håller vi tummarna att foten blir bra så fort som möjligt.

                           

Fortfarande inte bra...


Nu har det gått över 1 vecka sen jag stukade foten och ifall det inte blivit mycket bättre så skulle jag uppsöka läkare igen. Så imorn blir det till att åka till vårdcentralen så dom fåt kolla till foten igen. Svullnaden har nästan gått ner helt :) utom precis vid själva stukningen. Benet är grågult hela vägen upp till knäet och foten är blålila.
Men foten gör fortfarnade ont och är superstel Jag kan inte böja foten upp eller ner eller åt sidorna. Den sitter typ fast i sitt läge. Kan bara vicka totalt några centimeter. Dock kan ja vicka på tårna hur bra som helst :S
Så jag kommer nog bli sjukskriven några dagar till för kan varken köra bil eller gå och kan absolt inte sova så jag är ju trött och seg hela tiden. Blir nog inte så bra att vara på jobbet då :(
Får vänta och se vad läkaren säger imorn.

                                

Nästan 1 vecka senare...


Dag 6.
Igår kändes ju foten bättre :) så jag tog inga tabletter på eftermiddagen igår. Var hemma hos Pappa och Farmor på middag och fika med syster, Micke, Elvira, mamma och Max.
Dock på kvällen när jag kom hem började det verka i foten igen. Låg i sängen och snurrade i flera timmar, hann både se Hitta Nemo och en Vänner DVD innan jag somnade. Vaknade dock hela natten av smärtan och tillslut var jag tvungen att gå upp och ta en tablett så jag kunde somna om. En jäkligt jobbig natt var det.
Så idag har jag knaprat tabletter hela dagen igen :(
Syster kom och hämtade mig så åkte vi å fikade hos mamma. Är ju så JÄVLA tråkigt att bara sitta hemma och kan inget göra.

Det är inte så att jag vill äckla er som läser med jag exprimentera lite igår med foten och tog lite bilder, så tänkte bjuda på dom hära. Jag har inte photoshopat nått eller vad det nu heter för det kan jag inte ens. Så det ni ser är EXAKT hur min fot ser ut.

                               Här kan ni jämföra hur fötterna ser ut
          

                          Här tröck jag in min tumme ovanpå foten någon
                              minut så det vart världens avtryck i foten

          
Här ser man fortfarande avtrycket kvar i foten fast från sidan, så ser man även
                hur svullen den fortfarande är plus alla fina färger den har.
          

 

Om nån kommer och påstår att det inte gör ont att "stuka" en fot så kan den personen ju fråga mig för jag vet att det FANIMEJ gör JÄVLIGT ont...

 


Lite bättre idag...


Dag 5.
Idag känns foten faktiskt lite bättre. Kunde för första gången stödja mig på foten.
Svullnaden har gått ner lite. Iaf i mina ögon som ser den hela dagarna. Men visade upp foten för familjen idag och dom sa "du måste ju åka till läkaren igen och kolla upp dendär, den ser ju bruten ut". Men foten såg ju precis ut såhär förra gången jag stukade den så ja tror att "allt är i sin ordning" trotts allt.

          

 


Fett uttråkad...


Dag 4.
Fortsätter knapra tabletter. Enda som hjälper mot smärtan. Dock blir jag jäkligt trött av dom. Igår sov ja till typ 12. Somnade senare på soffan kl 16 och sov i 4h. Somnade sen på kvällen vid 12 igen och sov till ca 13 idag.
Har sååå jäkla tråkigt. Kan ju inte göra ett smack. Bara ligga på soffan. Orkar bara resa på mig när jag måste på toa. Annars är det knappt värt smärtan att röra på sig. Stackars Sandra som får slava för mig. Hon fick åka och besikta min bil igår morse oxå. Gick igenom med blankt papper :)

                            Nu börjar foten få regnbågens alla färger :)

          
          

Dag III


Dag 3.
Idag har det gått 3 dagar och det känns fortfarande inte bättre :( och foten har inte minskat heller. Bara blivit blåare. Om jag inte hade fått tag i smärtstillande vet jag inte hur jag hade klarat mig. Till skillnad från förra gången jag stukade så är även smalbenet svullet, nästan ända upp till knät.
Äter citodon ungefär var 6:e timma. Och jag märker direkt när tabletten slutar värka, då gör det så jävla ont så bara proppa i sig nya tabletter.
Idag tog jag en powernap på soffan. Men den vart 4h lång, så får se om man lyckas sova inatt sen. Vet inte om det är citodonen som gör mig trött :s

          

 


Sjukskriven...


Dag 2.
Foten gjorde ännu ondare idag när jag vaknade. Den har även fått lite blå/lila färg nu oxå.
Fredrik skrev: "är du säkert på att du inte ruttnar".
Ja man kan ju undra, ser ju inte superfräscht ut.
Tog en ipren imorse och smörjde även in med voltaren gel men kännde ingen skillnad, gjorde fortfarande så förbannat ont.
Ingen smärtstillande fick man utskrivet när man var på akuten heller. Fick några tabletter undertiden jag låg där. Men när jag ligger hemma då? ska man inte få smärtstillande då oxå??? börjar ju undra.
Men har lyckats få tag i starkare grejer :) utan läkarnas hjälp. Så nu känns det iaf lite bättre.

                                          Såhär ser foten ut idag

          

 


Stukad fot... Igen.


Jahapp då var det dax igen :( . Igårkväll trampade jag snett hos Dennis och det gjorde ont som fan. Efter ca1h vart smärtan bara värre och värre och foten svullnade upp så beslöt mig för att åka hem. Sandra kom och hämtade mig vid 2 tiden. Vi åkte till handens sjukhus med det var stängt så åkte hem istället. När jag skulle lägga mig i sängen gjorde det så jä**a ont att vi beslöt oss att åka till SÖSakuten istället. Kom dit strax efter kl 3. Fick lite smärtstillande :) och efter 3h med kännande och klämmande och röntgen så visade det sig "bara" vara en stukning, inget brutet som dom trodde. Så var bara åka hem då kl 6 och försöka sova.
Idag gör det lika jävla ont och jag går på kryckor. Eller går å går, jag ligger hela tiden för det gör för ont att stå upp. Kan inte ens stötta mig på foten så den måste hänga i luften hela tiden :(
Får se hur lång tid det tar innan man kan jobba igen. Läkarna tyckte jag ska vara hemma en vecka. Men blir jag bättre innan så jobbar jag. Bella har ju semester veckan som kommer, så passa ju inte så bra att jag skulle bli sjukskriven nu :(

               Såhär såg foten ut igår när jag kom hem innan sjukhusbesöket

          

Ledig idag...


Idag var jag ledig för hade en tandläkartid mitt på dagen.
Men ett par timmar innan jag skulle vara där ringde dom och sköt fram min tid för att tandläkarens pappa hade blivit dålig.
Så åkte hem till mamma istället och hjälpte henne att bygga på hennes balkong.
Var även och kollade på tapeter. Funderar på att göra om hemma i vardagsrummet :)

På kvällen var jag hemma hos Robba och grillade hamburgare. Rille kom även över en stund så satt vi och snacka in på nattkvisten.

Nu kanske man ska försöka sova, är ju jobb imorn igen.

Ciao :D

Dagens ord...


                    Varför jogga i skogen när man kan grogga på krogen ;)

          

 


Sommar i luften...


I torsdags var jag hemma hos brorsan i gustavsberg för att fira Jenny som har fyllt år. Där bjuds det på fika och hemagjord glasstårtgrej :P

I fredags kom Robba över på kvällen så drog vi några groggar men inte så många för min del eftersom jag jobbade hela helgen. Vi lyssnade igen mina gamla cdskivor från -95 för att hitta en speciell låt men vi hitta den inte.

I lördags så var det grillning i ramsdalen. Det var jag, Sandra, Rille, Sanna, Alexander, Robba, Alex & Robin. Maten vart asagod som vanligt, faaan va det är gott att grilla :) sen satt vi ute på altanen och snackade tills solen gick ner.

Söndag jobbade jag igen och på kvällen vart det innebandy. Robba slog av en viss persons klubba efter typ 5min och efter 10min så fick han en boll på pungen och gav upp :P var inte Robbas dag kan man säga ;)

           

 


Grillkväll hos Rille...


Igår var jag ledig så tog en rejäl sovmorgon.
På dagen åkte jag och Sandra till Ikea för jag ville kolla på en tv möbel. Men den fanns ju såklart inte för den är ny. Men fanns en likadan fast i en annan färg så fick iaf se hur den såg ut. Så en sån ska jag nog köpa senare.

På kvällen var det grillning hemma hos Rille och Sanna. Vädret var ju kanon på dan men på kvällskvisten vart det kallt. Men grillningen vart lyckad och smakade riktigt bra. Robba var oxå där. Han satt och drack en vinare direkt ur flaskan, haha.

          

 


Sol sol sol...


Idag när man vaknade så var det ju faktiskt ljust i fönstret. Sånt gillar vi.
Vädernissarna sa ju att det skulle regna idag. Men tji fick dom, har ju vart soligt hela dagen :D
Tog en promenad efter jobbet med Sandra i solen. Men den ska ju gömma sig några dagar igen nu :(

          

BIG-Comedy...


Då var helgen slut igen och en ny vecka har börjat.
I fredags var jag hemma hos Camilla och Jens på middag. Även några andra av Sandras kompisar var där. Vi åt tacos och snackade skit. Senare på kvällen så spelade vi killar biljard medans tjejerna spelade spel i köket. Jag har inte spelat biljard sen i 7:an så man var ju lite ringrostig. Men efter några matcher kom jag in i det och vann även ett par gånger ;)

I lördags så var jag och Sandra och storhandla på Maxi, vi var inte ensamma där vill jag lova.
På kvällen hämta Robba mig så åkte vi ner till Dennis och drack lite groggar och kollade på phantomen på operan i biorummet. Sååååå sjukt avis. FETT ljud, bioduk och sköna fåtöljer. Vill oxå ha.

I söndags sov jag lääänge och bara softade, för på kvällen skulle jag och Sandra kolla på BIG-Comedy stand up på cirkus med bl.a Johan Rheborg, Henrik Schyffert, Felix Herngren, Adde Malmberg, Robin Paulsson, Fredrik Andersson, Peter Whalbäck m.fl
Det var riktigt roligt. Dom filmade hela föreställningen så får se om det kommer på tv eller DVD i framtiden :P

          

Vegabaren...


Idag bjöd Hutte mig, sandra & jenny på vegabaren. Han har permis några dagar och han hade längtat efter Vegabaren så det var bland det första han gjorde när han kom ut ;)
Det var väääldigt gott, precis som det brukar vara.

                         Hutte sa en skön grej på hemvägen till jenny:
                "tjena pudding ;) står du här å dallrar". :) haha så jäkla bra.

                             


Semesterschema...


Idag slutade jag tidigt så passade på att hemma i lugn och ro, göra semesterscheman för sommaren.
Tog ca2h men nu är jag klar. Lyckades fixa så att alla fick vara lediga dom veckorna dom ville. Starkt jobbat PG ;) Så imorn ska jag överlämna dom till personalen och se så att alla är nöjda och glada :)

          

 


Mustasch kampen...


                       Kanske man ska vara med och odla en mustasch.
                         Hur fan skulle det se ut, haha. Såhär kanske ;)

          

Dagens ord...


                                           Livet är som en brustablett...
                                                      Det löser sig ;)

               

Valborg...


Igår var det valborg och vi var bjuda hem till Erica för att grilla och grogga lite. Jag slutade lite tidigare igår så att jag skulle hinna hem och byta om och så innan vi skulle åka till Erica. Sandra har sin brorsdotter från Östersund här nere över helgen så hon bor hos oss så även hon földe med till Erica.
När vi kom dit så var Rille, Sanna och Alexander redan där. Sen kom Jenny och lite senare kom Robba och Nora oxå (sist as usual :P) hehe.

När alla hade kommit blev jag grillmästare och fick äran att grilla allas kött. Vart godkänt för att vara första grillningen iår. Var bara några som blev lite sotiga ;)
Men maten smakade iaf väldigt gott.
Efter maten ville några gå till brasan så Sandra, Carmen, Erica åkte bil och kollade på den medans vi andra satt kvar och snackade skit och lyssnade på musik, förutom Nora som sov :P hehe.
Vart en tidig kväll eftersom vi alla skulle på Lucas dop dagen efter.

                  

RSS 2.0