Gott Nytt År...

Vill bara hälsa alla läsare ett gott nytt år... Bazinga :)


Internetavbrott...

Nu har internetet legat nere över ett dygn. Fast nu verkar dom iaf ha hittat felet. En avgnagd fiberkabel som ska åtgärdas under dagen. Blir så handikappad utan internet :(


Jennys nya lya...

Idag var jag och Sandra och hälsade på Jenny i hennes nya lägenhet i handen. Jättefin.
Hon bjöd på tacos och så kollade vi på tv och snackade skit. Roligt att hon bor så nära nu. Nästan gångavstånd, iaf sommartid. Så nu kan man ses oftare :)
Hon fick även en present av oss. Hon har ju nyligen fyllt år. Så vart en födelsedagspresent/inflyttningspresent. Två stora ljuslyktor. Tror dom kommer passa bra där. Bazinga


Julklapp...

Fick en julklapp såhär en dag före julafton av Sandra :) Tack bejbi.


Affärstips...

I våras så lämnade jag in flera affärstips till posten. Företag som jag sett skickar paket och pall med andra företag än posten. Ett av dom företagen har tack vare mitt tips börjat skicka paket och pallar med oss. Dom har nu skrivit avtal med posten till ett värde av nästan 1,4miljoner kronor på ett år. Det är det högsta tipset hittills posten fått in. Som tack för det fick jag 10.000kr. Tackar för det :)


Farbror igen...

Idag vart jag farbror till min bror och Jennys tvillingar Theo och Nova :)


Julbord...

Igår var det dax för julbord med jobbet. I år var vi på Tyrol på gröna lund. Lätt det bästa julbordet jag vart på matmässigt. Dom hade så sjukt mycket olika sorter av viltkött. Och såklart det traditionella maten oxå. Men man passade ju på att pröva allt nytt. Supergott var det.
Mycket folk från posten var det oxå. Ca 40 st skulle jag tro.
Härligt gäng med mycket skratt och kärlek :)


Mycket nu...

Ja december månad är ju den månaden vi har som mest att göra. Att det samtidigt då ska bli snökaos och flera personer sjuka gör ju verkligen inte saken bättre. Jag har jobbat över varje dag denna vecka, utom i onsdags för då skulle vi fira mamma som fyllt år. Så har jobbat till ca 19-20 varje kväll. Men vi ligger fortfarande långt efter :(
Hoppas att folk kryat på sig till på måndag för då kommer värsta veckan. Jag har kört Vendelsö och handens industri hela veckan. Ett område man brukar vara klar med senast kl 15 och sedan kan hjälpa andra. Denna vecka har jag fått dela upp Vendelsö och handens industri. Kört varannan dag i varje område. Så sjukt mycket paket och stopp. Allt tar sån tid i detta väder oxå. Man skulle behöva vara 2 st som kör denna vakten så man tar ett område var. Då skulle man precis hinna få ut allt. Men förstärkningarna som vi haft har ju vart tvungen att köra ordinarie områden eftersom folk är sjuka.


Fortsatt kaos...

Mera snö idag och inte en plogbil så långt ögat når. Det stora vägarna är ju plogade, men vi ska ju in på alla jävla smågator som inte är plogade. Så vi fortsätter ligga efter :(
Skedde även en olycka på jobbet idag så att en chaufför fick åka ambulans till sjukhuset. Fortfarande lite oklart vad som hänt så fortsättning följer när jag vet mer. Men vad jag fått veta verkar det som chauffören halkat och slagit i huvudet. Jag ringde chauffören så fort jag fick reda på det. Då satt han i ambulansen påväg till sjukhuset. Han kunde inte svara på några frågar, han var väldigt frånvarande så jag ville inte störa honom mer. Hoppas han mår bättre snart.


Lussebullar...

Igår var det 2:a advent så jag och Sandra bakade lussebullar halva dagen igår. Mycket goda vart dom. Jag orkade inte göra traditionella lussekatter. Så jag gjorde lussebollar istället. Sparade jag massa tid på. Och dom var precis lika goda för det :P


Filip & Fredrik...

I lördags var jag och Sandra på Hotell Rival och kollade på Filip och Fredrik jakten på den försvunna staden. Jag fick det i present av Sandra när jag fyllde år.
Det var iaf skitbra. Jäkligt roligt faktiskt. Dom bjuder så mycket på sig själva. Om hur dom träffades m.m. m.m
Sen ville dom komma på en ny slogan för varje stad dom besökte. Så nu var det Stockholms tur. Stockholms slogan nu är: "Stockholm, the capital of Scandinavia".
Så dom ville höra av publiken vad som var speciellt med just Stockholm. Publiken skrek massa förslag. Sen var det röstning och tillslut vart "järnrör" och "rakat kön" det två förslag som vann? Haha konstigt nog. Typiskt Stockholm tydligen, hehe.
Så Stockholms nya slogan vart tillslut:
"Stockholm, ta ett järn och rör mitt rakade kön".
Mycket lyckad kväll :)


Kaos på jobbet...

Ja eftersom vi inprincip inte fick ut några paket alls så hade vi ju dubbelt så mycket att göra idag. Jag jobbade 13h idag. Var ute och körde vakt 547. Körde ut 88 stopp i snön. Så känner mig nöjd. Men är helt slut nu på kvällen.
Men nu börjar ju vägarna bli "hyfsat" plogade. Fick höra idag av TLC att bärgaren jag bokade igår kl 10 till en bil i VH som kört fast kom idag kl 16. Så det var bara 30h väntetid. Det var 70 bilar före i kön. Förstår att bärgarna oxå har haft det tufft. Skolor och all busstrafik var ju stängt igår.
Bazinga


SnöKAAAAOOS...

Idag var den värsta trafikdagen jag varit med om. På jobbet var det total kaos. Jag satt i trafikledningen. Telefonen ringde konstant, hela tiden. Han knappt lägga på. Flera som fick bärgas och vänta på bärgare som aldrig kom. Alla körde fast en eller flera gånger. Alla hade kvarligg. Vissa fick inte ut ett enda stopp och andra 5-10 stopp. Rekordet hade nog Jonas som körde Haninge C. Han fick iaf ut allt i centrumet men inget runt i kring. Så imorn har vi inprincip kvar 85% kvar av alla paket plus alla nya som kommer imorn. Längtar inte alla tills imorn :(


Glöggfika...

Igårkväll var jag och Sandra hemma hos Jenny i Ösmo på glöggfika. Hon hade bakat muffins till oss. Kanske var sista gången man hälsar på henne i Ösmo. Hon flyttar ju till Haninge om ca 2 veckor *jihaaa*.


Kallt...

Nu har det i alla fall slutat snöa. Är väl drygt 2dm. Men nu verkar kylan ha kommit på riktigt. I början på veckan va det fortfarande plusgrader. Men nu har det sjunkit drastiskt och ligger på -9 grader mitt på dagen *brrrrrr*.


RSS 2.0