1:a advent...


Varför går tiden så fort.
Julmusik, tomtar och julsaker överallt. Det är redan 1:a advent idag.
Veckan har gått jättefort. Var ju på postenkurs mån-tis sen jobbat som vanligt. Denna vecka har vart helt okej. Hunnit klart i tid varje dag. Nu är det sista julspurten kvar i december som tydligen ska vara sjukt jobbig. Men sen blir det bara bättre säger dom, så jag hoppas på det ;)

Har möblerat om lite här hemma denna vecka. Ska understryka lite. För har bara typ flyttat bokhyllan 50cm och bytt plats på min öppna spis till andra sidan bokhyllan.
Hade den ju först i hörnet där barbordet stod. Men när jag hade tänt den och satt i soffan så såg jag inte den när sandra sitter brevid mig för då skymmer hon den. Och det går jag ju inte med på. Jag vill ju se elden det är ju det som är hela poängen. Så nu står den som sagt på andra sidom om bokhyllan i hörnet mot dörren. Så nu ser jag den när den brinner så fint och mysigt ;)

Här får ni se en bild på den när den brinner :) dock svårt att få med elden på bild, men man ser den lite här iaf :P (fast här står spisen kvar i gamla hörnet)

                                

Postkurs...


Idag var andra dagen avklarad (av 3) av postkursen jag går just nu i solna. Väldigt slappt. Vi fikar mest :P och snackar och kollar på lite filmer m.m. Mycket har jag ju redan lärt mig eftersom jag jobbat i 2 veckor redan. Men man har lärt sig lite nya tips m.m så det är ju bra. Nu är det bara en dag kvar på kursen, men den är inte förens nästa måndag så imorn är man tillbaka på jobbet igen.
Jag går med en ny kille på kursen som ska börja jobba hos oss i Länna, så nu är jag inte den färskaste färskingen längre. Nu är det en ny grönjöling ;)

                          

Lite "home makover"...


Denna vecka har jag och Sandra fixat lite hemma.
Först var vi och köpte ett nytt badrumsskåp som är lite större än det gamla så vi fick lite mer förvaring i badrummet.
Sen var jag och köpte min skorstensfria spis (som jag önskade mig presentkort till när jag fyllde år), för den hade kommit in på Bauhaus nu efter 2 lååånga veckors väntan. Så byggde jag ihop den och tände på.
MYSFAKTOR 10 av 10. Så jäkla snygg och härligt att ha en öppen eld hemma i vardagsrummet.
RIKTIGT NÖJD med den faktiskt :D Tack alla för bidraget till den (för den var ju inte gratis vill jag lova).
Ska lägga upp ett kort på den när den brinner oxå så ni får se hur fint det är, men har inget sådant kort just nu.

                               

Vi har ju monterat ner barbordet för att få plats med spisen, så Sandras akvarium var ju tvungen att byta plats. Så vi var och köpte en byrå som vi ställde i hörnet bakom soffan så får lilla "fishy" bo där nu istället.

                               

Lägger upp en bild på mitt svarta hår oxå efter förra veckan missfärgning ;) Så såhär ser jag ut för tillfället :P

                               

Fullt upp denna vecka...


Denna vecka har varit händelserik.
Till att börja med så har jag fått börja köra själv på jobbet. Dock har det vart kaos för jag har haft så jäkla mycket paket. I torsdags så hade jag 97 stopp att köra till. Vilket är omöjligt om man är ny. Så jag hann ju såklart inte färdigt trots 2 timmars övertid. Fredagen var likadan, asmycket paket så vart övertid då med.

I onsdags skulle jag och Sandra åka till ikea. När jag ska starta bilen så är den helt död. Batteriet är slut :( Så var ju bara ge upp det. Så vi lånade Sandras mammas bil på torsdagen för att kunna åka och köpa ett nytt batteri som jag böt, så nu funkar den bra igen :)
Sandra skulle även låna en bok på bibblan i Ösmo så jag följde med dit och hälsade på PK ;)

I fredags så "lurade" Sandra mig att färga håret. Hon hade fått nån toning av en kompis som hon tyckte jag skulle ha. Det skulle bli brunt. Men det vart typ ingen skillnad, det gick lite åt det gröna hållet och så vart det lite mörkare bara. Så Sandra plockade fram en annan toning hon hade och sa åt mig att ta den oxå. Den var mörkbrun med lite rött i. Men jag tänkte det blir säkert bättre än det gröna jag hade. MEN nu vart det VERKLIGEN rött. En blandning av rödorange, det såg FÖRJÄVLIGT ut. Såg ut som en engelskman med fräknar som är allergisk mot solen. Jättekul eftersom jag skulle på kryssning dagen efter. Så vart ju å rejsa ner till maxi på lördagen och köpa ny hårfärg. Så nu är jag svarthårig ;)

Igår åkte jag, Robba, Rille och Jonas och partykryssning till Åbo. Det var fullt ös från att vi klev på båten tills vi somnade. Tror jag somnade runt 4 nångång. Har dock lite minnesluckor från gårdagen :P men jag vet att jag stod längstfram under nästan hela SASH´s uppträdande. Han körde jävligt bra musik men förvånadsvärt lite av sin egen musik. Men jag dansade och sjöng med längst fram i flera timmar. Och så fick jag SASH´s autograf oxå ;) yeah.
Idag var jag fett sliten. Bakis och superseg och trött på samma gång. Inte kul. Så vart mest sittandes i hytten idag för oss. Jonas mådde oxå dåligt idag.
Men vi hade det iallafall trevligt. Dock mycket korvar och boobas på båten som fick ett litet minus, men annars bra ;)

                               
                               

Snöstorm...


Blääääääääääääää, idag har det snöat och blåsit hela dagen. Inte särskilt roligt när man kör bil hela dagen och är ute och springer.
Idag körde jag själv för första gången. Kändes lite konstigt men roligt på samma gång. Jessica fick en egen bil idag, fast vi delade på mitt område. Så jag behövde inte köra allt själv. Jag fick Länna industriområde eftersom det är det jag känner mig mest osäker på. Men jag var ju klar med det innan kl 12 så jag fick hjälpa Robba med Handens industri för han hade väldigt mycket där idag. Så har sladdat runt lite överallt idag.

Måste bikta mig lite :P
Vart RIKTIGT IRRITERAD på 2 ställen jag levererade till idag.
Ena stället klev jag tydligen in genom fel dörr. Jag klev in på utgående gods istället för inkommande gods. När jag kom in frågade jag första killen jag såg om det var där jag skulle lämna av paketen, nej ge det till tjejerna i rummet bredvid så jag gick dit. När jag kom till dom säger dom, nä du ska bort dit och pekar på ett annat hus. Då sa jag, men killen sa att jag skulle ge det till er. Då kommer en äldre herre in med grinig röst och säger, varumottagningen är borta i det huset (och pekar genom fönstret) kommer du inte ihåg det, du har ju lämnat där förut.
Ja men URSÄKTA DÅ att jag kanske har 100 leveransadresser i industriområdet och kanske inte kommer ihåg vilken jävla dörr ja ska gå in i på varje ställe. Men sa bara, ursäkta då går jag bort dit. När jag kom in i det huset var det tomt. Jag skrek hallå flera gånger men ingen svarar. Jag gick in i ett rum brevid och skrek hallå. Där inne satt det 2 herrer i varsin hörna av rummet. Jag frågar om dom kan ta emot paket. Inget svar, jag frågar igen, kan någon av er ta emot paket jag kommer ifrån posten? dom kollar på mig igen men säger inget. Jag vänder mig om och kollar om det finns någon annan i rummet men det gör det inte så jag går fram till den ena av dom. KAN DU TA EMOT PAKET? Finns det ingen där ute som kan göra det säger han... Nej det gör det inte. JÄVLA IDIOT... Snacka om att inte bry sig om andra människor...
På ett annat ställe kom jag in 11.05, men det fanns inga i verkstaden så jag ropar och går in i rummet bredvid, där sitter minst 5 personer. Jag frågar om dom kan ta emot ett litet paket från posten. Då får jag ett NEJ tillbaka skrikande. Vi har faktiskt lunch. Men va smart att ALLA käkar samtidigt på samma ställe och är det jobbigt att ta emot ett paket??? jag frågar om dom kan ta emot det ändå fast dom hade lunch, men surpuppan halvskriker bara nej vi har lunch sa ja ju. Okej ska jag komma tillbaka senare säger jag då. Då reser sig en annan upp och säger att han kan ta emot det. Är det så jäkla jobbigt att skriva på ett paket. GAAAAAH, vilka dryga människor det finns. Nästa gång kanske jag råkar tappa eller sparka på deras paket...

Första veckan avklarad...


Ja jag vet, det blir mycket tjat om jobbet hit och dit. Men det är första gången jag byter arbete på 8 år, så det är en väldigt stor vändpunkt i livet.
Första veckan är nu avklarad. Jessica ska åka med mig en vecka till så att allt verkligen sitter in i ryggmärgen. Jag känner mig rätt lugn att jag ska klara det här. Är bara Länna industriområde som känns rörigt. Finns ju så SJUKT mycket företag där som endast delas upp på typ fem gator. Så alla företag ligger ju på varandra och trängs, så kommer bli svårt i början att hitta rätt. Men brandbergen, svartbäcken, vendelsö m.m här i haninge känner jag mig hur lugn som helst över ;)
Så denna vecka ska jag försöka trimma in industrin :D

Önska mig lycka till :P

                             

Mycket nu...


Ville bara säga att det var mycket på jobbet idag.
Vi hade 83 st adresser vi skulle leverera över 130 paket till idag, i bara min bil.
Konstigt nog så var jag minst stressad idag av alla dagarna :P
Jag får så mycket beröm av Jessica så allt känns riktigt bra :D

                           

Bombhot nära jobbet...


Jahaja...
Jag har ju då hand om alla utkörningar i Länna industriområde utöver haninge.
Idag när jag och Jessica kommer ut ur garaget och ska börja leverera i industrin så är det massa poliser överallt som har spärrat av både här och där. Någon minut senare blir vi uppringa av Trafikledningen som säger att nästan hela industriområdet är avspärrat p.g.a bombhot. Så vi kunde ju bara köra ut några få paket på den gata som var öppen, resten var ju avstängt. Så blev ju lite pannkaka av alltihop där. Det var avspärrat i flera timmar. Men tillslut så kom det fram att det "bara" var en atrapp så då öppnades industrin igen, men då var det redan försent för oss :(

Det var min dag det.. :)

                             

Jenny på besök...


Idag kom Jenny och hälsade på och käkade middag med mig och Sandra. Jag gjorde köttgryta. Hon var ledig idag så hon kom när jag hade kommit hem från jobbet. Hon hade med sig paket till mig, hon hade beställt det till min födelsedag men det hade inte hunnit komma så hon lämnade det idag istället. Jag fick flera par märkes kalsonger ;) sånt som alltid går åt.
Och Jenny är ju en riktig "märkesbög" så hon köpte ju såklart "riktiga grejer" :)
Vi kollade även på Lejonkungen för vi alla tre är riktiga disneynördar, och jag sjöng ju med i alla låtar somvanligt ;)

                            

Nystart på livet...


Ja nu har jag ju börjat på nya jobbet. Andra dagen avklarad. Igår så åkte jag med Robba hela dagen. Vi körde hans vakt, haninge C och handens industriområde. Kändes riktigt bra.
Idag körde jag med Jessica som kör på den vakten jag ska köra sen. Och det är Länna industriområde, vendelsö, svartbäcken och brandbergen. Kan ju inte bli bättre. Här hittar man ju överallt, eller nästan iaf. Tror det bara var 2st gator jag inte visste var dom låg. Men Jessika hade koll på det så vi behövde aldrig kolla kartan :P
Dock Länna industriområde var ju som ett jäkla spindelbo av gator och företag så där fick Jessika köra. Men det lär man sig väl med tiden ;) tror vi hade ca 60 stopp idag.
Känns jäkligt bra änsålänge :D

                                               

RSS 2.0