JAAAAAAAAAAAAaaaaa...


Idag blev det verklighet :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Idag vart det klart att jag ska bli postis med Robba, som jag har väntat.
Såååååå glad :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

           

Sista helgen förbi...


Jahapp då var mina 3 lediga helger över då. Helgen som kommer så är det jobb som gäller :(
Igår så skulle vi fira min bror som har fyllt år. Men han fyllde mitt i deras flytt så firandet vart lite framflyttat. Så då var vi hemma hos dom i nya huset. Så jäkla fint asså. Jag bara älskar öppen planlösning, är då jäkla snyggt. Där var hela tjocka släkten från både våran sida och Jennys sida så det var fullt hus kan man säga. Brorsan hade bara önskat sig en enda sak så det var ju det han fick i paket då. Ett presentkort på MIO. Han har spanat in flera saker där han vill ha till nya huset så är ju alltid skönt med ett bidrag då :P

På kvällen åkte jag hem till Robba och groggade, har vart så jäkla sugen flera veckor men har aldrig blivit av men då jäklar vart det måånga RBV ;)
Jenny, Hutte, Rille & Nora var oxå där. Vi "kollade" på nån skräckfilm samtidigt som vi snackade massa skit och hade det treligt. Jag och Rille gick hem sist nångång där mitt i natten. När jag är nästan hemma, typ bara några hundra meter kvar kommer jag på: "vafan är min jacka?". Men men tar den imorn tänkte jag. När jag gått några meter till kommer jag på. "FAAAAAAN mina hemnycklar ligger ju i den". Får lite småpanik och tänker hur fan ska jag komma in. Så ringer till Sandra mitt i natten och väcker henne och ber snällt att hon ska komma ner och öppna till mig, så jag kom in iaf och det var ju tur :)

Idag så sov jag halva dagen känndes det som, när jag väl vaknat så städade jag lite hemma sen kom Robba och plocka upp mig så åkte vi å handla för vi skulle käka tacos till middag innan innebandyn. Även Jenny & Hutte kom förbi och snylta åt sig lite mat oxå ;) haha. Vart ändå MASSA mat över trots att vi åt mycket och knappt kunde springa på bandyn sen :P

                           

PK bikt...


Tänkte dela med mig av en händelse jag var med om på jobbet för några dagar sedan.
Det är såhär att vi har en stor hylla med kaffebröd på vårat jobb. 5 sektioner för att vara exakt. 4 av dom sektionerna är det hyllor på och består av kaffebröd från en leverantör som heter godbiten. Alla deras olika sorters kakor, mazariner, cocosbollar, rulltårtor, muffins, ja you name it, kostar 2 för 22:- blanda som du vill står det stooora skyltar.
Den sista sektionen som är ytterst är det en halvpall med kakor som ligger i runda burkar av ett annat märke. På den pallen har jag satt 2st A4 skyltar med priset på vad dom kostar för dom ingår inte i 2 för 22kr priset.
Så en dag när jag sitter i kassan kom det en familj och köpte just 2 st burkar med kakorna som INTE ingick i priset 2 för 22:-, utan dom kostar 12,90 st så jag säger summan i kassan som då blir 26:-
Då säger mamman i familjen:
- Nej, det står ju 22:- därborta.
- Nej det gäller inte domhär burkarna, och det står även på den skylten säger jag.
- Näe det står 2 för 22:- därborta.
- Nej säger jag igen, det står på den pallen att dom här inte ingår i det priset.
Pappan springer och kollar och kommer tillbaka mumlande:
- Ja det var en väldigt missvisade skylt tycker jag, men vi tar dom ändå. Så betalar dom kakorna och går.

Så nu tänkte jag visa er PRECIS hur skylten ser ut och undrar om ni får fram att 2st kakburkar kostar 22:- eller 26:- ???

 

Hur fan kan denna skylt vara missvisande. Det står ju fan EXAKT att dom INTE ingår i 2 för 22:-
Ibland undrar jag om uttrycket "kunden har alltid rätt" kanske ska strykas ur handels... Eller får man vara hur dum som helst när man går i en affär?!?!

Näsblod 3 gånger...


Ja, vad ska de vara bra för?!?!?!
Igår på jobbet när jag satt vid datorn och beställde varor så helt från ingenstans så började jag blöda näsblod. Och det var inte så lite heller. Det rann ganska mycket så sprang till köket och proppa näsan full med papper. Men det gick över ganska fort.
2 timmar senare hände samma sak igen. Jag satt denna gång och försökte laga en trasig leksak och helt plötsligt igen bara "dropp dropp" så började jag blöda näsblod igen, men den gången från den andra näsborren :S
Senare på kvällen åkte jag hem till mamma för att jag skulle köra Elvira därifrån hem till Linda. Då när jag böjde mig ner på golvet för att plocka upp ett pussel elvira lekte med så började det droppa IGEN... 3:e gången den dagen. Fattar ingenting, men jag sov lite dåligt den natten så var väl det då vad vet jag :(

                                    Men idag har jag klarat mig :D

                  

Flytt/utgång med PK...


I lördags gick jag upp kl 10 för att jag skulle hjälpa min bror med familj att flytta in i nya huset dom köpt. Vi var en massa starka karar som bar så det gick förvånansvärt fort. Dock öppnade sig ju himlen när vi skulle packa ur lastbilen in i nya huset. Så vart väldigt blött om man säger så. Men allt gick iallafall bra och inget gick sönder, vad jag vet ;)

På kvällen var det utgång med jobbet som stod på tapeten. Så var bara hem snabbt som fan och duscha och byta om sen järnet till tåget som arbetskamraterna redan satt på för vi var nämligen ute i stan för en gångs skull :P

Först åkte vi till en australiensk krog och tog några öl sen åkte vi vidare till en libanesisk restaurang och åt middag. En 16 rätters för att vara mer exakt. Man vart väldigt mätt kan jag säga :) sen vart det några mer öl och en jäger :P
Kvällen vart ganska ung eftersom sista tåget till nynäshamn gick runt 12 på kvällen. Men Hutte kom och hämtade mig och Jenny så vi fick skjuss hem och det var jäkligt nice.
Tack alla inblandade för en lyckad och trevlig kväll och trist att inte alla kunde komma. Men det tar vi igen en annan gång ;)

          
          
          
          

Tipset...


Om man köpte Ericsson aktier för 100 000 kronor för 3 år sedan så är de värda kring 4600 kronor i dag. Om man istället köpte Telecom för 100 000 kronor så har man idag kvar 791 kronor. Om man för 3 år sedan gick på bolaget och köpte starköl för 100 000 kronor, drack ur dem, hade trevligt, och idag går och pantar tomflaskorna så får man 6741 kronor. Det är därför grabbarna på parkbänken kallas för A-laget :D :D :D

          

Röstat...


Igår var jag så duktig och var och förtidsröstade. Så nu har jag gjort mitt i detta val och hoppas att det partiet jag röstat på vinner :)
Har DU röstat??? Om inte, gör det nu, annars kan du inte komma och gnälla sen om ditt parti inte vinner...

          

Kört folkrace...


Fyyyfaaaan va kul det var, kan inte säga så mycket mer :D .
Idag var jag och Jonas och körde folkrace i Sundsta i Norrtälje. Man fick köra 3 varv sen en kort paus sen 3 varv till. Dom 5 bästa tiderna gick vidare till B och A final. Men vi var 22st totalt som körde så varken jag eller Jonas gick vidare, men det gjorde inget för vi hade så jäkla roligt ändå. Man log hela tiden man satt i bilen. Helt sjukt kul :)
Detta är nått man måste göra flera gånger, kanske en gång om året ;)
Jag fick bättre "bästa varvtid" än Jonas men han fick bättre "totaltid", så vi båda vann något :P jämnare kan det inte bli ;)

          

                                Vi har startnummer 15 och 16 på listan

          

          

Valkompassen 2010...


                      Detta resultat fick jag utav valkompassen på nätet.
                          Stämmer ju in ganska bra måste jag säga :D

 

Yxman i Ösmo...

 

Hösten kryper fram...


Igår fyllde lilla Elvira 3 år. Helt sjukt vad fort tiden går. Känns som förra veckan jag skjussade dom till BB. Linda, Micke & Sophie är i bulgarien just nu så vi ska fira elvis när dom kommit hem.

Igår var det innebandy, andra veckan nu. Shit vilken träningsverk jag hade förra veckan efter träningen. HELVETE... Brukar få träningsverk efter 2 dagar men nu kom det redan dagen efter och satt i i nästan 3 dagar. Men det var ju 3månader sen man lirade sist så man var ju rätt stel. Men nu känner jag iallafall inte av träningen igår :D

          

RSS 2.0