Sopat gatorna...

Idag sopade dom gatan här utanför. Dock 3 veckor senare än förra året. Men har ju vart sjukt mycket snö iår oxå. Så sopbilarna har man väntat länge på. Har sett dom i ca en veckas tid och nu äntligen kom dom hem till mig :) Vårtecken


Snön försvinner...

Äntligen börjar snön bli ett minne blott. Nu är all snö nästan borta. Bara snöhögarna som det finns lite kvar av och i vissa skuggområden. Men alla vägar och gräsmattor är snöfria nu iaf. Har gått ganska fort nu när det varit plusgrader även på nätterna i över en vecka nu. Det gillar vi :)


Inbrott i förrådet...

Idag hängde det lappar i porten att det har vart inbrott i källaren. Gick ner för att undersöka och kunde konstatera att det var mitt förråd dom hade röjt runt i. Och det verkar bara vara mitt förråd oxå va jag kunde se. Gaaaaaaah. Röjt runt i alla kartonger och fyllt en resväska jag hade i förrådet med massor av mina grejer. Men väskan stod sedan kvar med grejerna dom stoppat i???
Föreningen har satt dit nya lås på mitt förråd så jag kommer inte in och kan se om dom tagit nå annat. Får kolla det imorn när jag får nya nycklarna. Men mina sommarhjul stod iaf kvar och det var det dyraste.
Detta är väskan tjuven plockat på sig med mina och sandras saker i.
Haha vafan ska dom med dessa sakerna till? Gamla dop-presenter, verktyg, kablar och ett par stövlar???


Nya Linda systemet...

Idag började vi använda det nya sorteringsystemet "Linda" på jobbet. Vilket skit änsålänge. Så jäkla mycket buggar. Men kan nog bli bra när det väl funkar sen.


Försenad vår...

Såhär ser det ut utanför mitt fönster. Läste min blogg från förra året och exakt denna dag förra året så sopade dom gatorna här utanför. Nu när man tittar ut så är det en jättesnöhög i vändplanen och fortfarande snö kvar på gräsmattan. Dröjer nog en månad till innan snön är borta :(


RSS 2.0