Söndag igen då...


Jahapp då var ytterliggare en vecka förbi.
Idag när jag vaknade så hade jag fett ont i halsen :(
jag som trodde jag skulle klara mig från alla förkylningar alla har. Men får se det kanske går över snart.
Denna helg jobbade jag med Jenny och idag måste det ha vart "skrikiga ungars dag".
HELVETE vad alla ungar har skrikit och grinat och gnällt idag. Höll på att bli alldeles tokig på alla barn.

                            Här har någon unge haft roligt på jobbet oxå          

          

Smetat på en fejk hundskit på tidningarna i tidningstället vid kassan.

Kom en kund lite senare och sa: "det är skit på tidningen" och jag fattade inte först vad han mena. Trodde att dom hade skrivit något ointressant eller nått. Sen visade han mig tidningen och han och jag började skratta, haha.


Ikväll är det ingen bandyträning för det är nån jävla OS på tv. Men det är sista dagen idag äääääntligen. Sen var det några sjuka oxå. Men kanske var bra det eftersom jag inte mår hundra idag heller.


Igår var jag hemma hos Rille & Sanna och kollade på melodifestivalen. Var ingen låt alls där som var direkt bra. Men sällskapet var ju trevligt iaf. Lille Alexander sprang omkring för fullt. Den lilla krabbaten går som på räls nu. Så duktig så ;)

                                              Det var allt för nu ;) Ciao

Robba 24år idag...


                                             Idag fyller Robba 24år.
                        Grattis grattis grattis dude. Snart är du ikapp mig ;)

          

          

          

          

                             Några härliga minnen från året som gått ;)
                                                         haha


Sovit 12h...


Ledig idag...
Igår jobbade jag som vanligt.
När ja sedan satt på lunch kommer Anna och säger "du har besök" och jag tänkte neeeeeeeej inte en säljare nu när jag har lunch. Men det var ju Jonas som kom och tittade förbi. Det var ju jättetrevligt så jag slapp sitta själv på lunch. Så jag bjöd honom på en kopp kaffe så satt vi och snackade hela lunchen. Jonas hade vart på Ica Kvantum i nynäs och skulle hjälpa dom så han passade på att kika förbi mig på hemvägen därifrån. Det förgyllde min dag. Alltid kul med besök.

          

Efter att Jonas hade åkt så skulle jag hjälpa chefen att skotta av taket på jobbet. Det var bara ett "litet" tak över lagret som skulle skottas. Men det tog 4h och jag var helt död i kroppen och genomsvettig så jag frågade om jag fick åka hem för ville inte gå in och jobba efter det och det fick jag. Skulle åkt till Robba på kvällen för att kolla film men jag var så jävla slut i kroppen att efter jag hade duschat så orkade jag inte ens klä på mig. Bara la mig på soffan och halft somna där. Så gick och la mig vid 21tiden och somnade ganska fort. Så fick sova 12 härliga timmar. Är idag fortfarande trött i kroppen men iaf bättre än igår.


Helgen som va...


I lördags så var jag och Sandra hemma hos Dennis och Lina. Vi åkte dit med Robba och Nora.
Där käkade vi asgod middag, kött och potatisgratäng. Dennis hade fixat nån FET ryggbiff från jobbet. Den var nog fan 70cm lång om inte ännumer.
Vi groggade och dansade halva natten. Sen körde sandra hem oss i snöstormen. Fan va det hade snöat den natten.
I söndags så hade jag inget att göra och såg att farsan hade skrivit på FB att han behövde skotthjälp så jag åkte hem till honom och skottade av garaget. Var upp till midjan på mig när jag klättrade upp dit. Men gick väldigt fort för det var nästan bara pudersnö. Kollade även in hans nya Mustang han köpt som stod och blänkte i garaget ;)
När jag var klar där åkte jag hem till Jimmys gamla lägenhet och hjälpte honom där att skruva ner lampor och gardiner som satt uppe som ska bort innan visningen.
På kvällen var det innebandy som vanligt så man var rätt mör på kvällen när man kom hem sen.
Alles för denna gången... 

          

          

 


Bonden...


Idag var det riktig bondkänsla i Ösmo. Chefen kom över med sin traktor till jobbet och plogade bort den JÄTTE SNÖVALL som plogbilarna har gjort på våran personalparkering så vi inte kunde stå där ens.
Då frågade Björn om jag ville prova. Så jag hoppade in och testade skyffla bort snö med skopan. Det var fan skitroligt ;) första gången. Fast ja gjorde ju det i bara typ 20 min så kanske inte är lika roligt att göra det hela dagarna men ändå ;)

                                     Traktorn såg nästan ut såhär ;)

          

Bellis valpar...


Mammas hund Bellis har fått 6 små valpar. Jag var där och hälsade på dom små liven. Jättesöta var dom. Fast dom är ju bara några dagar gamla så dom är ju inge roliga nu. Bara sover och piper. Det är roligare om några veckor när dom börjar springa omkring och busar ;)

          

          

          

 


Alla <3 Dag...


Idag är det alla hjärtans dag.
VÄLDIGT överreklamerad tycker jag, och jag har sandra vid min sida om den saken. Så vi behöver inte gulligulla nå speciellt denna dag. Känns mer påtvingat att göra nå speciellt idag när man "måste" de.
Man uppskattar ju en överraskning, present eller vad det nu är en dag som inte är nå speciell, som kommer mer spontant lixom.
Har inge annat kul att berätta idag.

                          

 


Sonispherefestivalen...

 

Nu är biljetten fixad till Sonispherefestivalen i Stockholm i sommar.
Ska bli jäkligt skoj att se alla stora band där faktiskt. Och en anledning till att få supa till lite ;) moahaha.
Banden som är bestämda nu är Alice Cooper, Anthrax, Heaven&Hell, Mötley crüe, Iggy and the Stooges och Slayer. Men flera band tillkommer.
Änsålänge så är det jag, Jonas & Rille som ska gå som jag känner, men fler lär säkert komma.

                                                    Rock ´n Roll

 


PAAAIN i vaden...


Häromdan fick jag världsaont i vaden på kvällen när jag var på maxi. Så jäkla ont att jag knappt kunde gå en meter till. Så fick stanna flera gånger och även sätta mig ner. Helt sjukt.
När jag kom hem smörjde jag in vaden med voltaren gel och satte mig i soffan. Efter nån timme var värken borta. Så trodde det gått över.
MEN ICKE.
Dagen efter när jag hade vart på jobbet i ca 15min så kom värken tillbaka. Och det gjorde precis lika jävla ont igen. Kunde inte gå då heller, så fick sätta mig ner en stund och tog en fika. Efter nån timme hade det gått över igen.
Vågar inte gå nån längre bit nu för det verkar som det är då värken kommer tillbaka. Vette fan vad det är för skit jag åkt på. Känns som träningsverk fast 100gånger värre å det blir så ihärdligt att man bara vill lägga sig ner och dö.
Syrran tror jag är gravid, morsan tror det är en blodpropp, Anette tror det är ischias (eller hur det fan stavas).
Om det kommer tillbaka en gång till får jag nästan åka till läkaren för att kolla upp det. Jag är ingen som gnäller över värk men denna plåga går fan inte att beskriva.

            

 


Rik! eller?


Ska citera vad en kund sa i kassan idag när han skulle betala:
Herre ca 60år. "Guud va gött att få lätta på plånboken. Får så jäkla ont i röva av att sitta på min tjocka plånbok och alla pengar".
Sen betalar gummen med sedlar och ler.
                                           Är man rik då?$?$?$

                           

Abusement Radio 95.3

 

Igår så sände Robba och Fredrik radio för första gången i sina liv. Dom sände 1h live radio på THSRadio 95.3 mellan kl 21-22.
Jag satt som spikad i soffan och lyssnade på dom och kollade webbcamen på nätet. Dom skulle även ringa upp mig i livesändningen och snacka lite. Vilket dom gjorde. Var en kul grej och jag tyckte dom skötte sig bra för att vara första gången sådär.
Dom ska sända live 6ggr totalt. Så 5 sändningar återstår fram till mitten på Maj då sista sändningen är. Hoppas dom ringer mig flera gånger och kollar läget ;)

                                      Well Done Dudes *tumme upp*

          

 


Ny mobil...

Igår var jag och hämtade ut min nya mobil jag beställt. Min gamla började få några år på nacken och började bli gammal och seg. Kunde haka upp sig ibland och var allmänt seg.
Så då var det dax att köpa en ny. Köpte ingen märkvärdig telefon. Jag har kommit över det stadiet när man ska ha det senste nyaste och dyraste telefonen. Så köpte en snarlik telefon av den jag hade innan så man slipper lära om sig massa saker som sitter inprintat i skallen på en, är ju svårt att lära en gammal hund att sitta som man brukar säga.
                                  Det vart en Sony Ericsson T700

          

Tycker man ska stödja Sverige och köpa svenska saker när det går dåligt för landet ;)


I fredags var jag hemma hos Robba och käka pizza och groggade. Rille kom även över. Det var roligt för honom hade man ju inte sett på ett tag. Men när man väl ses igen så känns det som att det var igår lixom, härligt.

Igår var jag hemma hos syster med familj och käkade tacos och kollade på melodifestivalen. Dom var nyligen hemkommna från madeira som dom hade vart på i en vecka. Så fick se massa bilder därifrån.

Gud vad man längtar efter att åka utomlands då till ett varmare land. Har inte gjort det sen över 5år tillbaka. Måste bli av i sommar känner jag. Det var allt för denna gång ;)


Farsan häpnar...

Igår damp det ner ett sms på min telefon.
Det var från far min. Han skrev "då var man mustangägare då, på lördag hämtar jag den".
Kunde knappt tro att det var sant. Men på lördag ska han hämta sin nya bil.
Förbannat jävla snygg är den, har iof bara sett den på bild men tror den är lika fin i verkligheten. Skulle oxå vilja ha, men får nog vänta några år så premien sjunker lite och man hinner spara ihop lite mera deg.

                                   Såhär ser farsan nya bil ut iallafall

          

                                                          Niiiiiice ;)


Tjaaaaaaa...


Ordet "tjaaaaaaaaa" är välbekant på PK. Alla vet vem det är som alltid säger så. Man skrattar varje gång man hör det.
Läste en serie i aftonblandet för några dagar sedan och den fick mig direkt att tänka på just det citatet: "tjaaaaaa". HAHA

 

Serien ska föreställa Påven som hälsar på president Obama på hans "språkkultur".

RSS 2.0