Städdag...

Idag regnar det, tror det är första gången på semestern. Lite åska å nån blixt har setts oxå.
Så blev en städdag hemma.
Gick all-in i badrummet. Började med att skruva isär vattenlåset under handfatet och gjorde rent i alla böjar och krokar. Satan vad det kan fastna skit där. Men det gick bra iaf.
Nu var det dags för golvbrunnen under badkaret. Fyyyyfaaaan, man kan ju må illa för mindre. Så jävla äckligt och geggigt å hårigt. Fyfan höll på å spy. Tur man hade diskhandskar. Men det vart oxå rent tillslut. Sist skurade jag rent taket och sedan golvet. Så nu är det fräscht ett tag till iaf :)


Förlängd semester...

Idag fick jag besked att jag får ytterligare en vecka semester.
Någon vecka innan jag gick på semester så frågade jag om jag kunde få 5 veckor semester istället för 4. Jag tänkte att sannolikheten att den skulle bli beviljad va lika med noll. Men frågan är ju fri. Chefen kunde inte ge mg svar direkt, men han skulle återkomma så snart han visste. Jag har ganska många semesterdagar sparade så tänkte kan vara skönt att få en extra lång semester.
Idag fick jag ett mejl från chefen där han skrev att min extra semestervecka blivit beviljad :)
Gör ju inte ont nånstans faktiskt.


Kryssning...

Idag, eller imorse, tiiiidigt imorse så åkte hela familjen på en dagskryssning till Mariehamn och tillbaka. Båten gick ca 7:45. Så gick upp 5:45. Vi alla möttes på vikingsterminalen vid stadsgårdskajen. Vi som åkte var, jag, Sandra, mamma, Kent, Max, pappa, Maria, Jimmy, Jenny, Freja, Theo, Nova, Linda, Micke och Elvira. Så vi var ett gäng plus flera barnvagnar. Utresan gick med nya båten Grace. Den var superfin och gick väldigt tyst. Vi käkade frukost, hängde i alla barnrummen och sedan i baren. När klockan närmade sig ett var det snart dags för byte av båt i Mariehamn för att åka Amorella tillbaka mot Stockholm igen. Väl på den båten var det dags för buffé. Massa mumsig mat.
Sen vart det mera lek för barnen och barhäng för oss äldre. Lite taxfreeshopping hans oxå med innan båten anlände Stockholm igen vid 19 tiden.
Mycket trevlig dag och resa med käraste familjen. Tack alla för en toppendag :)


Åland...

Första semesterveckan är förbi och den tillbringades på Åland.
Jag och Sandra och hunden Tazza åkte dit i tisdags och var där till i lördags. Vi fixade lite i stugan, satte upp tavlor, nya gardiner och lite piffsaker. Vi åkte även båt ut till lite öar å solade, slappade och fiskade. Gick en promenad med Tazza i Getabergen m.m
Vi hade kanonväder hela veckan. För varmt om man frågar mig. Trotts att det fläktade från havet tyckte jag att det var för varmt.
På fredan kom även Henke och Emma ut till Åland så vi åkte en tur med båten och fiskade. Alla fick en varsin Gädda, eller jo, sandra fick oxå en, men den slet av linan så den får leva med en piercing nu :P men det var kul att alla fick napp.


Premiär Tele2 arena...

Igår var jag, Kent och Lasse och såg premiärmatchen på nya Tele2 arena. Hammarby fick inviga arenan med första fotbollsmatchen mot Örgryte. Över 30.000 biljetter var sålda till premiären. Men "vissa" dök inte upp så publiksiffran vart 29.175.
Grymt tryck och en väldigt fin arena. Mäktig upplevelse. Tyvärr slutar matchen 0-0. Men vart i alla fall ingen förlust. Men hade velat känna av stämning när Hammarby skulle ha gjort mål. Men får åka dit igen och hoppas att det blir mål då. Men helt klart nöjd med upplevelsen ändå.


Semester...

Äntligen är 48 veckors väntan över. Nu står 4 härliga veckor semester och väntar utanför dörren. Detta år blev det veckorna 30-33. Ska bli så skönt :)


Tanto...

I lördags så firade vi Nora som hade fyllt år. Hon brukar fira sig i tanto, och även detta år.
Det var kanonväder hela dagen. Satt där från typ 15-21. Sen åkte vi till skanstull å satte oss på en pub där och söp till solen gick ner. Mycket trevligt. Lite bilder från kvällen :)


Fordonsansvarig...

Sista veckan innan jag går på semester.
Har suttit i trafikledningen en vecka och förra veckan och denna vecka sitter jag som Fordonsansvarig. Börjar få träsmak i baken av att sitta på kontoret.
Såhär kan en helt vanlig dag se ut när man sitter som Fordonsansvarig


Mark...

Har man inte underbara vänner eller? Igår så ringde Robba och Nora mig. Dom frågade om jag var hemma. Vilket jag var. "Va bra kom ner till vändplanen nedanför dig, vi har en överraskning till dig" säger dom.
Ja trippar ner på tå och där nere stod dom. När jag kommer fram till bilen räcker Nora ut en Media "Mark" docka. Så jävla goa dom är. Dom vet att jag älskar honom och har en liten fetish till mjukisdjur. Överlycklig, nu har jag en till mjukis till min samling hemma :)
Tack som faaan :)


RSS 2.0