Allt som vanligt efter semestern...


Eller???...
Nästan iallafall. Idag så är alla semestrar över på jobbet Så Jenny och Anette skulle komma tillbaka idag. Anette dök upp med sina vita Kia full med blommor och parkerade på torget. Men någon Jenny såg vi inte skymten av. Hon har gått och blivit jättedålig efter resan till Rhodos så hon kommer nog inte komma på ett par dagar. Så den vardagliga känslan kom inte riktigt än. Men snart så. Är så skönt när allt är som vanligt igen och man kommer tillbaka till sitt ordinarie schema.
Idag tog vi en snattare på jobbet oxå. En liten 13 åring som plockat på sig godis till ett värde av HELA 5.90kr. Det fick man träffa farbror polisen för (eller 2 tjejpoliser som det var) ;)

          

Grattis Rille...


Idag fyller Rillemannen 26bast och blir därmed älst ;) hehe närmade 30 än 20 nu... :)

Igår firade vi Micke som fyller 30. Dom är ju bortresta till Bulgarien när han fyller år så vi firade honom igår istället. Dom hade fika med smörgåstårta hemma på dagen, men ja jobbade så kunde inte komma dit.
Men på kvällen hade vi en liten överraskning för Micke.
Mange och Syrran hade styrt upp att vi skulle käka middag i stan och Linda sa bara att hon och Micke skulle in till stan och käka middag med mig och Sandra. Men på krogen där vi skulle ses var det flera än bara jag och Sandra som mötte upp dom (Sandra var inte ens med). Var flera av Mickes kompisar och hans bror och tjej där som överraskade honom när han klev innanför dörren. Han blev väldigt paff det såg man på honom. Vi var på Anchor och käkade middag och groggade hela kvällen och in på nattenkvisten. Det var väldigt trevligt. Födelsedagsbarnet vart lite överförfriskad så vi beslöt oss alla att börja röra oss hemmåt. Men det var precis lagom tid så vart inga sura miner. Kanonkväll helt enkelt :D


Tiden bara går...


Var visst ett tag sen jag skrev nått här. Tiden bara går å går. Har inte gjort nå speciellt jag kan dela med mig av.
Bara jobbat och jobbat. I lördags var iaf jag och sandra hemma hos Rille å sanna och drack några groggar och snackade skit. I söndags fyllde mormor år så då var jag där på fika på dagen.
Annars har det inte änt mycket. Innebandyn börjar igen på söndag det ska iaf bli skojigt. Var ju ett tag sen sist. Stukade ju foten och sen var det sommaruppehåll så har inte lirat på skitlänge. Så på söndag då jävlar ;)


Helgen som var...


I lördags så var Nora och Jenny och hälsade på hos oss. Vi lagade middag och spelade spel och kolla på film hela kvällen. Sandra var även hundvakt till lilla Cora. Så vi gick med Jenny hem på natten vid halv 3 tiden så Cora fick en liten promenad oxå. Somnade runt halv 4. Det kändes dagen efter vill jag lova för jobbade denna helg. Vaknade 9.29 av att jag snoozat lite för många gånger på väckarklockan. Så flög upp ur sängen och rusa till jobbet. Men kom i tid ;) Var tvungen att ta en dubbel kaffe för att piggna till :P
Efter jobbet så kom Jenny och Robba hem till oss så bjöd jag dom på middag och så kollade vi på film.
Lugn och trevlig helg :D

         

Meteorregn...


Från i onsdags till lördagen var det ett meteorregn som haglade in på jorden. Så jag och Sandra tog bilen och drog till tyrestaby för att kolla upp på himlen klockan 24 i torsdagsnatt. Men det var ju gatbelysning där så man såg ju inte himlen bättre där. Så vi åkte ut på dalarövägen för att kolla. Men vart man än hittade ett bra ställe att stanna bilen på så nog fan var det en gatlampa där. Tillslut hamnade vi i närheten av årsta havsbad på en liten väg vid en åker. Där stod vi och tittade upp i skyn och såg några meteorer falla ner mot jorden. Men det var lite disigt ute så man såg inte så bra. Men vi fick iallafall se ett par stycken och det var värt mödan, för är så häftigt att se "stjärnfall" tycker jag.

          

 


Jag ska bli Farbror...


För lite mer än en månad sen ringde min storebror till mig när jag var påväg till jobbet en morgon.
Jag svarar i telefonen och det ända han säger är "grattis". Jag blir fundersam och undrar, "vad är det jag har missat, har jag namnsdag eller vad är det?" och svarar "va?". Grattis säger han igen. Jag svarar "jaha, tack, vadåra?". Du ska ju bli farbror säger han då. Kom lite som en chock sådär tidigt på morgonen så tog nån sekund innan jag verkligen fatta :S
Hursomhelst så ska iallafall Jimmy och Jenny få barn som ska komma till världen i mitten på Januari ungefär. Dom har även köpt en villa ute i gustavsberg som dom ska flytta in i om ca 1 månad. Här går allt fort fram. Men jag är jätteglad för deras skull :D ...

          

 


Sonispherefestivalen...


Igår var jag på Sonispherefestivalen med Jonas och Rille på stora skuggan i Stockholm.
Ni som undrar om det regnade på oss kan jag bara säga: JAAAAAAA...
Har nog aldrig vart med om så mycket regn på så kort tid på en och samma plats som vi var med om. Det var fan HELT sjukt. Första regnet började väl komma runt kl 14 skulle jag tro. Då småregnade det lite så gjorde inte så himla mycket. Men typ 1h senare ÖSTE det ner. Och när vi inte trodde att det kunde falla mer från himlen så öppnade gud en kran till. Det verkligen VRÄKTE ner. Vi var alla blöta in på kallingarna. Gräsmattan som festivalen var på hade förvandlats till 1dm lera som man plaskade runt i. Alla gömde sig på alla möjliga ställen för att undkomma regnet. Folk byggde små kojor av bord och bänkar för att få lite skydd. Jag, Jonas och Rille satte oss på huk under 2 små runda barbord i nästan 1h för att undkomma värsta skyfallet. Men vi var ju ändå helt genomvåta så spelade ju ingen roll egentligen att det kom mer regn, bara att man började frysa.
Tyckte nog att Alice Cooper bjöd på bästa showen och Iron Maiden bjöd oxå på sig själva. Dock tyckte jag att dom körde för mycket nytt så man inte kunde sjunga med i låtarna. Men "Fear of the dark" var ju helt klart bäst.
Regnet avtog i nästan 2timmar under Mötley Crue och Iron Maiden men när vi var påväg hem började VÄRLDENS åsk och regnskur. Den blixtra hela tiden så att gatbelysningen till och med slockna och regnet åter igen VRÄKTE ner. När vi stod och satt på tunnelbanan och pendeltåget vart det blöta fläckar efter oss.
När jag slutligen var hemma och fick ta av sig alla blöta löder som satt slimmade på kroppen så såg man att man inte hade en torr fläck på sig, helt igenomsur var man. Mina mörka jeans hade till och med färjat av sig på mina kallingar så dom var helt mörka. Den varma duschen jag tog då kan ha vart den skönaste dushen i hela mitt liv :)

          

          

          

          

 


Haha denna Bert Karlsson...


Häromdagen när jag läste aftonbladet så såg jag en rolig grej.
På sista sidan har dom alltid en spalt som heter "vi 5" eller nått sånt. Där dom frågar 5 personer om något som nyligen hänt, så får man veta vad dom 5 tycker.
Den dagen frågade aftonbladet: "Skämms du över din kropp på stranden?"
Och då var Bert Karlsson en av dom tillfrågade och han svarade såhär:
-Nej, jag är lite halvfet men har ganska fina ben så det är inga problem. Man ska inte skämmas över sin kropp.
HAHA :D jag diggar verkligen Bertan asså. Han är så härlig på nått sätt ;)

          

 


Långt till macken...


Häromdagen när jag åkte TILL jobbet så tändes soppalampan i bilen. Men jag tänkte det är lugnt det räcker fram och tillbaka.
På hemvägen gick mätaren ner i botten och trippmätaren som uppskattar hur långt man kommer på den soppan man har kvar stod på 0km. Så vart lite svettigt mot slutet på motorvägen men jag klarade mig hela vägen fram :D

          

 


12 reklamavbrott per timme...


Den 1:a Augusti 2010 träder ny lag fram om att tv och radio kan avbryta för 12 reklamavbrott i timmen.

Kommer kanalerna att börja bryta 12 gånger per timme för reklam kommer nog många slopa tv:n och börja kolla över nätet istället. Tror nedladdningar av film också kommer att öka och det kan ju inte tv-bolagen tjäna på, eller?

Jag har startat en grupp på Facebook som är emot detta. Gå med du med ;)
                                    

                                       :) Klicka på länken: :)
   http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=136691629703341

          


Lite bilder från semestern...


Lovade ju bilder från semestern som jag inte laddat upp än. Så här kommer ett par bilder från min 4 veckors korta semester ;)

                           
                             På campingen i Valdermarsvik med husbilen
          

          

                          Världens största glass i Söderköping 88:-/st :D

          

                            Arvikafestivalen med Robba, Nora & Dennis ;)
          

          

          

          

 

                  Linköping med husbilen. Jag, Sandra, Max, Henke & Emma

          

          

          

                                                       Kolmården :D

          

          

          

                                    och glass igen i Söderköping ;)

          

                                              Bengaliskt Bröllop :D

          

          

 

                     Det var en liten uppdatering hur min semester såg ut ;)

 


RSS 2.0