Grattis farmor...

Grattis farmor på din födelsedag idag :)


Snö?!?!?!

Vafan är dethär?!?!?!? Nog för att dom förvarnat att det kanske skulle komma snö så vill man ju inte tro på det. Men nu när man vakna och titta ut genom fönstret så fick man ju se verkligheten. Det hade kommit lite snö.


Linda 30år...

Idag, eller igår eftersom klockan är över tolv fyllde Linda 30 år. Är ganska nyligen hemkommen från syster. Har vart där och firat henne ikväll. Ätit smörgåstårta och fikat. Mums. Imorn är det fest så ska dit imorn igen :)


Dyr bensin...

Igår spräcktes 16kr/l. Dock ligger riktpriset på 15.93 men finns mackar som tar över 16 kronor nu.
Så nu kan det ju gå hur långt som helst. Den magiska gränsen som inte vill överskridas var ju 15. Men är den gränsen redan nådd så tror jag det kan bli hur högt som helst :(
Kanske 20 kr per liter i sommar, vem vet...


Jasmine...

Idag var jag och Sandra och hälsade på Jasmine hos mamma för första gången. Sååå söt.


Kryssning...

I fredags efter jobbet så åkte jag, robbin och Robert på kryssning med galaxy. En spontan resa som vi bokade bara några dagar innan vi åkte. Skönt att komma bort en snabbis sådär ibland. Mycket nöje.


Byggt ny kryddhylla...

Har letat ny kryddhylla i säkert ett års tid men utan att hitta någon som passar i mitt kök.
För den jag har nu hänger precis ovanför spisen, så all matånga ryker ju rakt på kryddorna så dom blir alldeles flottiga och kladdiga. Plus att kryddor inte tål värme nå bra.
Så i veckan slog en ide mig, "jag bygger en själv".
Så var på bauhaus i veckan och skaffade material.
Byggde världens enklaste modell. En plankbit på dom befintliga skåpen jag redan har. Dock så fanns ju inte samma träslag som skåpen. Men jag hade som tur var kvar "fuskremsor" i samma träslag som skåpen som man stryker på med ett strykjärn.
Så jag sågade till lagom långa bitar. Borrade hål för några träpluggar och limmade fast dom. Sen strök jag på fuskträet på kanterna. Klart :D
Detta vart resultatet. Före och efter ;)


Pröva nya saker på jobbet...

Nu har jag lagt bilnycklarna åt sidan på jobbet för ett litet tag framöver. Ska nämligen lära mig vad "fordonsansvarige" har för sig. Han ska nämligen ha semester och vara pappaledig ett tag så då ska jag vara vikarie för honom. Så ska gå på inlärning nu i 2 veckor innan jag blir vikare själv sen. Ska bli spännande att pröva på nått nytt.


Bensinpriset...

Bensinpriserna slår idag nya rekord. Literpriset idag ligger på 15.63kr. Det är fan sjuuuuukt. Nu måste det ske en förändring på dessa skatter och momser på bensinen. Gaaaaaah :(


Lyftinstruktör...

Då var man färdigutbildad lyftinstruktör i föremålshantering efter en 4dagars utbildning i arbetsteknik. :)


Utbildning i Örebro...

Jag och Emma från posten är här i Örebro i 4 dagar för att gå en utbildning i lyftteknik. Vi ska kunna lära våra kollegor att lyfta rätt efter dessa dagar här. Både intressant men även lite långtråkigt. Det är ju en jättebra erfarenhet att ha. Inte bara i jobbet utan även privat. En ny kropp kan vi inte köpa om vi skadar den. Så den måste man vara rädd om :)

Hotellrummet på Scandic i Örebro ;)


Bubbelbad...

Igår var jag och David hemma hos Robbin och badade jaccuzi och groggade. Mycket trevligt. Jonas skulle oxå ha kommit men han vart sjuk och kunde inte komma tyvärr :( men det kommer fler gånger.
Hann även med att tvätta bilen igår på dan. Var nog första gången sen typ november eller december. Så det behövdes verkligen. Såhär fin blev den :)


Vårkänslor...

Nu är det mars månad och det känns som våren kryper fram med små steg. Slutade med långkallinger i veckan :P
Snön smälter fort, nästan helt borta. Bara lite drivor kvar och gräset har kommit fram under snön. Så hoppas inte vi får ett bakslag nu som vi fick för några dagar sen men 5cm snö under natten :s


Rolig skylt...

Den här skylten har dom satt upp på anslagstavlan i min port om vårat internet :P hehe


Gymmat en månad...

Nu har det gått en månad sen jag började gymma. Om man räknar ihop alla dagar jag gymmat plus de dagar jag tränat innebandy så har jag tränat 21 dagar senaste månaden. Det känns jäkligt bra faktiskt ;)


RSS 2.0