Slut på semestern...

Jaha, då var dessa härliga 5 veckor semester slut. Har ju gått alldeles för fort som vanligt. Har knappt gjort ett skit, fast det har vart jäkligt skönt samtidigt. 
Har blivit mycket grillande och mycket öl har gått åt. Precis som det ska vara med andra ord. 
Jag var på Åland 4 dagar med Sandra, Robba, Nora och Jenny. Det var sjuuuuukt varmt där. Höll på att avlida. Var över 30 grader och knappt ett moln på himlen. Vi åkte båt, spela minigolf och knalla runt i Mariehamn. 
Annars har jag mest hängt hos Robba på hans balkong och ölat, grillat, och rökt cigarr. 
Har även vart hos Rille och Elina ett flertal gånger. Har grillat där med på gården och ölat. En kväll drog vi hem till Dennis i Väländan oxå (för första gången för min del). Där grillade vi och pumpade musik hela natten tills solen gick upp. Då var det dags att ta en taxi hem igen. 
En grillmiddag hemma hos Jonas med Rille och Elina har jag oxå hunnit med.
Har umgåtts ganska mycket med familjen oxå, eftersom de flesta har jobbat under min semester. Vi kompisar var inte så samspelta iår tyvärr med våra semesterveckor. 
Så har hängt en del i mammas nya hus i grödby och även hälsat på storebror i nya radhuset på värmdö oxå. 
Alla flyttar, och det vill ju vi oxå göra såklart. Hänger ständigt på hemnet för att leta nya hus som ploppar upp. Var på en visning idag oxå i Svartbäcken. Så får se hur det går med det. Vi är mer intresserad av ett annat hus som inte har haft visning än. 
Har även hunnit med en kräftskiva i Oxelösund i Fredriks pappas nya hus. Vi drog dit ett gäng från lördag till söndag bara och hade en liten kräftskiva för oss själva. Det var mycket trevligt. 
Har hunnit varit på två stycken Hammarbymatcher under semestern oxå. Både med Kent och Max, samt en gång med Fredrik. Båda matcherna slutade oavgjort vilket var lite trist. Men känslan att vara där är obeskrivlig. Sånt jäkla tryck. Ska på match nästa helg igen då det kommer bli fullsatt. Är redan ca 28000 biljetter sålda en vecka innan match. Det måste gå till historien för ett lag i superettan. 
Det har iaf vart en bra semester, lugn, men bra. 
Är nog den varmaste sommaren jag kan minnas oxå. AC:n har ju gått på högvarv här hemma. Helt GALET varmt. Vilket oxå resulterade i den värsta skogsbranden i Sverige i modern tid i Västmanland med ca 15000 hektar som brann. 
Snipp snapp snut så var semestern slut. 




RSS 2.0