Dude kryssning...


I lördags så drog jag, Robba, Dennis & Robin på Åbokryss med Galaxy. Från början var vi typ 12 pers som skulle åka men mer än hälften banga sista veckan :(
Men vi hade roligt ändå. Käka buffé tills vi sprack sen var det discoteket för hela slanten. Tror vi var där typ hela resan. Jag träffade även Jenny från nynäsbutiken på båten. Det var ju skoj :)
Efter att vi dansat hela natten så gick vi å la oss, vid halv sex tror ja klockan var :P
Men då sov vi till halv fyra dagen efter, hahaha :D så jäkla skönt, för hemresan är ju så boooring så då sov man bort den :P           Yiiihaaaa   :D

                                    Här är jag och Robba från kryssningen ;) haha

                 

Robba 25 år idag...


GRATTIS Robba på din 25-års dag idag. Nu är du närmare 30 än 20 ;) och halvvägs till 50 :p
Jag vet precis hur det känns. Men på lördag drar vi på kryssning och glömmer allt vad ålder heter ;)
S H I B B Y 

                           

Snö snö och mera snö...


Kan det aldrig ta slut?!?!?!?!
Imorse när man skulle åka till jobbet så hade det kommt minst 5cm snö under natten.
Snart är februari slut så tycker det borde börja vända snart och bli plusgrader ute så denna jävla snö börjar töa bort nångång.
Kommer underlätta så jäääkla mycket på jobbet när snön försvunnit. Ska bli så skönt att jobba i kortbyxor och t-shirt. Längtar efter den tiden :)

                            

Förarmöte idag...


Idag efter jobbet hade vi förarmöte ett par timmar. Vi fick se statistik hur bra vi levererat paket m.m mycket beröm fick vi :) sen pratade chefen om drog och alkoholpolicy som posten har.

När ska den här jäkla snön börja smälta bort??? börjar lessna rejält på den nu :(

Appropå ingenting så gick min espressomaskin sönder för ca 2 veckor sen. Så jag lämnade in den på PK i måndags så ska dom skicka in den för att kolla om det går att laga, hoppas hoppas hoppas.

                            

Träffat Freja idag...


Idag åkte jag och Sandra hem till pappa på fika. För Jimmy och Jenny skulle komma dit med Freja så vi fick se och träffa henne för första gången. Sååå liten och söt och jättelugn. Hon var vaken hela tiden vi var där och sa knappt ett pip på hela tiden. Linda och Elvira var oxå där och Elvira gosade nog mest med Freja :)

Inatt kom storken...


Ääääntligen kom den lilla tjejen till världen. Inatt strax innan klockan tre kom lilla Freja till världen :)
Så blir att åka och hälsa på snart. Ska bli så kul.

                                   

Snart kommer storken...


Nu har vi väntat länge nog. Min bror och Jennys lilla bäääbis verkar inte vilja komma ut i verkligheten. Nu har Jenny gått 2veckor över tiden så idag skulle dom sätta igång det. Så vi får se om storken kommer ikväll eller imorgon *håller tummarna*.

                             

Snart kommer storken...


Nu har vi väntat länge nog. Min bror och Jennys lilla bäääbis verkar inte vilja komma ut i verkligheten. Nu har Jenny gått 2veckor över tiden så idag skulle dom sätta igång det. Så vi får se om storken kommer ikväll eller imorgon *håller tummarna*.

                             

Felix Ketchup...



RSS 2.0