Ice Age 3 .

Jaaaaaaaaaaa snart kommer Ice Age 3 på bio.
Eller närmare bestämt 2009-06-30
Den bara måste man ju se. Scrat är min stora Idol. Han är så jäääkla rolig. Love him.
Såg en trailer på nya filmen och scrat träffar en tjej, sååå söt. Jag kommer vara bänkad den dagen den släpps, så är det bara. Måste se den. Det är en film man måste se på bio.
                 
            


                      

Extra Extra Kronprinsessan ska gifta sig

Vem fan bryr sig. Extra insända nyheter på tv och förstasidorna på tidningen. Varför denna uppståndelse??? att hon hittat en bonde från Ockelbo som hon vill gifta sig med är det så mycker att prata om?
jaja.

             

Idag sladdade jag runt med skurmaskinen på jobbet i alla nya breda gångar. Tog fan hela morgonen. Slutade kl 14 idag "very nice".
Löning och allt idag var de oxå. Fick även mina tipspengar idag från aftonbladet för mms:et jag skickade till dom efter bankrånet i Ösmo.
Så begav mig till farsta med Sandra och skulle shoppa lite. Jag fick med mig 2par jeans hem som jag vart rätt nöjda med faktiskt. Efter det vart det storhandling på Maxi. Konstigt nog blir det alltid nått på 800-900:- när jag handlar där. Vare sig jag har en full kundvagn eller en korg, weird.

"Fotbollskväll"

Idag gick det tydligen en skitgrym fotbollsmatch på tv som man bara "måste" se.
Så vart uppringd av bror som frågade om jag ville med hem till syster och kolla på denna match där. Jo kan väl vara trevligt och träffa syrran, micke och elvis tänkte jag. Har ju inte sett dom på några veckor så hakade på. Hämtade brorsan direkt efter jobbet så rullade vi mot syster. Vi skulle käka pizza allihopa så micke hade ringt och beställt pizzor till oss som vi bara skulle plocka med oss på vägen dit. När vi kliver in på pizzerian och ska hämta våra pizzor så säger vi att vi beställt 3pizzor och en sallad. Han kliar sig lite lätt i huvudet och säger det kommer ta en liten stund till och tittar på sin pizzabagare som plockar upp min brors pizza från golvet. Så vi fick ju vänta på att dom skulle göra en ny till honom.
Väl hemma hos syster käkar vi pizza och jag halvglor på matchen som jag inte var ett dugg intresserad av och det vart 0-0. Jäkligt kul att se, var ju inte ens svenska lag som spelade. Vem fan bryr sig då lixom *not me*. Men sällskapet var ju trevligt iaf och det var ju huvudsaken.



Förövrigt så börjar extreme work makeover lida mot sitt slut. För alla er som inte har vart där den senaste månaden kommer knappt att känna igen er därinne. Vi är väl mest kända för att ha de stökigt och trånga gångar att gå i. Men nu är det raka motsatsen. Vi har breddat gångarna och fått ordning och reda så har blivit jäkligt bra faktiskt. Imorn ska jag inviga dessa nya autobahn gångarna med skurmaskinen på jobbet så det ska bli rent och snyggt.

Smell U later

Seeeg söndag

Idag har man jobbat dåra med cecilia. Var no fucking people in ösmo centrum. Helt jäkla dött hela dan så dagen gick ju ganska långsamt. Sen har ju inte vädret piggat på det hela heller. Varför kör folk i 50km/h på motorvägen. Fan vågar man inte köra när det snöar så STANNA HEMMA FÖRFAN. Tog ju en evighet att åka till och från jobbet idag pga er alla jäkla sniglar på vägarna.

          

Igår iaf så kom det hem lite folk till mig. Jenny åkte med mig hem efter jobbet. Hon hade inget bättre för sig så hennes MAMMA gav förslaget att ringa Tommy och fråga vad han skulle hitta på. Så hon åkte med mig hem så lagade vi tacos till middag.
Senare på kvällen kom Rille och sanna, och sen även jonas. Vi lirade Wii och skrattade åt varandra och så hann vi även med en omgång "med andra ord". Jag och Rille vann som vanligt. Men det gör vi ju jämt så det var ju ingen nyhet ;)

Nu ska jag iväg och lira innebandy igen så jag har något att gnälla på sen i ett par dagar att jag har ont överallt igen.

Hare gött :)

Chauffören funnen

Men först.
Igår skulle vi göra den radikala flytten på jobbet. Lösviktsgodiset skulle flyttas. Det är över 1ton godis på 8st hyllsektioner som skulle flyttas. Så vi valde att göra det efter stängningstid för att inte förvirra våra kunder allt förmycket. Så när klockan var 19.01 började vi. Det var frivilligt att jobba över för att hjälpa till, men vi vart många ändå. Det var jag, anna, björn, jenny och bella. Så vi började flytta runt allt och efter 1h tog vi en paus och gick in på pindos och cheferna bjöd på pizza. Efter den delikata middagen så fortsatte vi. Vi vart klara vid 22.20 så då var det hemgång. Jag körde hem Bella eftersom tågen inte riktigt passade in och Jenny skulle till Hutte så hon åkte oxå med till Haninge. Vi hade lite allsång och allmänt flummande i bilen påväg till Haninge. Jenny sa hela tiden "Tommy kör försiktigt", vafan jag har väl ratt svara jag bara och gasa vidare ;)
När man kom hem var de ju typ bara att gå och lägga sig inför nästa jobbdag.
Så imorse skulle ju Jenny åka med mig igen till jobbet så plockade upp henne i handen och vi beger oss mot Ösmo. Straxt efter Fors ser jag massa blåljus i backspegeln *hjärtinfarkten är nära* ser dock direkt att det är 2st poliser av typen pike/minibussar som svischar förbi. Jag och jenny tänker: jahapp säkert rån i nynäs igen. 30sek senare får jag ett sms av Cecilia som skriver "nu har dom rånat en bank i nynäs igen". Är ju vardagsmat för nynäsborna nuförtiden. Efter ytterligare 5min ser jag blåljus i backspegeln igen. Då kommer 2st typ "FBI" snutar. 2st civila svarta feta jeepar och bara dundrar om. Dom sket fullständigt i att det kom mötande bilar dom bara skulle fram och gasa så alla andra fick slicka vägkanten. Men men, trotts stor insats är rånarna fortfarande spårlöst borta.

Nu på kvällen skrev bästa Rille:
"hittat nån chaufför än då". Nope svarar jag och han bara säger
"fixar de dude". Behövde inte ens fråga.
Det är kärlek de. Tack som faaan Rille du är guld värd ;)
                                                                                   
                                                      Här är Rille och jag   
            

Chaufför efterlyses

            

Som ni kanske vet så ska jag på kryssning lördagen den 28feb.

Behöver en hämtning på Oxensgata 263 kl 17.45 till värtahamnen utan kisspauser.
Är du en snäll chaufför? manlig eller kvinnlig spelar ingen roll, söt är ett plus, som innehar minst B-behörighet.
Har du en lucka den 28feb i almanackan mellan kl 17.30-18.30?
Egen bil annars finns en V40 som kan lånas.
Vi är 1 good lucking guy och 3 söta tjejer som ska åka.
Känner du att just du skulle kunna ta denna körning av detta underbara sällskap?
Tveka inte, bara att skriva en kommentar här nedanför eller slå mig en pling.

                                               

Slappar Onsdag

Idag har jag varit ledig så jag sov till kl 12, skööönt.
Gick upp och gjorde mig ett par mackor och en kopp kaffe. Vädret var ju strålande så tog en sväng ner till GDS-hallen och tvättade bilen så hoppas jag får ha den ren mer än 1dag som jag fick sist.
Var även en sväng på bilbuttrix och köpte en glödlampa till ett av mina extraljus som gått sönder. Men när jag hade bytt den så lös den ändå inte, gaaaah. Så fick stå där på biltema parkeringen och klia mig i huvet. Men då såg jag att en kabel under motorhuven hade skalats av så brumma hem till far och fixa till de så nu jäklar lyser de som fan igen. Se upp på 73:an nu nattetid. Ser ni ett starkt ljussken som svischar förbi, lugn det är inget UFO, det är bara Mr. T som är ute och sladdar med V40:n.
Sen följde jag och min bror med far och skulle hjälpa honom att välja en ny laptop. Det tog ju bara 3sek eftersom farsan bara behöver de enklaste lättaste, så efter det åkte vi hem till migoch tog en fika.
Imorn är det nya tag igen. Då ska vi flytta allt lösviktgodis, "bara" ca 187sorter. Men det kommer nog att bli skitbra när det är klart.

                               

Hare gött

Ledig

Imorn är min lediga dag för ja ska jobba i helgen som kommer, bläää.
Min far ringde mig idag och ville att jag och bror ska följa med honom och köpa en dator som han fick i 50-års present av oss. Han behöver lite tips och råd för han har knappt använt en dator hela sitt liv. Kanske ska passa på och tvätta bilen imorn så Jenny slipper påpeka det varje lunch "va ren bil du har Tommy".
Annars ska jag nog bara slappa imorn och ta det lugnt. Sova till kl 13 typ, det är livet de :P hehe.

                     

Kram på er

PK Kryssning

Jaha då var det äntligen dax. Kryssningen som vi har talat om i över ett halvår. Nu är den spikad till den 28februari. Biljetterna är bokade. Det är jag, Jenny, Cecilia och Bella som ska åka. Vi ska åka med Silja Galaxy mot Åbo och förhoppningsvis tillbaka om inget annat oväntat händer. Buffén står dukad och klar när vi kliver på båten så det är ju bara att rusa dit med raska steg så fort man klivit på båten och lämnat allt i hytten. Där finns ju det mesta inom kategorin mat. Jag håller mig dock borta från fiskdisken (som annars brukar vara bäst har jag hört av dom som äter fisk). Sen får man ju dricka hur mycket öl och vin man vill så alla ska nog bli mätta på ett eller annat sätt ;)



Caracola ska sjunga på båten just denna kryssning, YES... *not* Men men dom är ju söta iaf ;)
Hoppas jag inte somnar innan kl 0200 som jag gjorde sist med detta fartyg. Kan ju inte somna före Jenny som går å lägger sig runt 22 en vanlig fredag, hehe.

Faaan va kul de ska bli ellerhur tjejer ;)


Pussss

Alla stjärtans dag

Igår var dudesen och sandra över och invigde mitt Wii så vi spela tennis och bowling hela kvällen och halva natten. Fan va kul vi hade. Tennisen var skitrolig. Känns som fan i armarna idag asså. Vi förtärde lite alkohol under kvällen oxå så man sov ganska gott idag. Vakna runt 14 idag. Har vart och handlat på Maxi idag med sandra. Vi ska prova på att göra en kyckling lasange som vi hittat recept på i tidningen. Får se hur den smakar.
Så är det ju alla hjärtans dag idag. En lite överskattad dag om ja får säga mitt. Bara en dag till för handeln att tjäna extra pengar. Om man har någon kär ska man väl uppvakta den alla dagar inte bara idag , eller???
Får se var kvällen slutar har inte bestämt något än.



Kraaaam på er alla på hjärtedagen

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Idag började ju dagen bra *not*
BebisJenny hade ju dragit ur sladden till kaffemaskinen på jobbet så det fanns ju inget kaffe färdigt när jag kom dig så då var ju hela dagen förstörd :(
Men när jag väl hade fått min kopp så vart jag på piggare humör. Jag och Jenny fortsatte med extreme work makeover. Börjar bli jäkligt snyggt på jobbet faktiskt. Har fått massa beröm av kunderna. Men fortfarande är vi långt ifrån klara. Kanske har gjort hälften änsålänge.
Väl hemma så kopplade jag äääntligen in mitt Wii, som har legat hemma över 1vecka och velats kopplats in. Så har provat på massa olika sporter så är redan trött i armarna. Så imorn blir de spelkväll hemma hos mig om folket vill de ;)

                    

Tjyzz

Festande i Branäs

Torsdag morgon. Klockan är 5.45,
blir uppringd av Erica som säger jag hämtar dig om 10min. Jag är FETT trött, har inte gått upp så tidigt på 100år tror jag. Men iaf. Resan börjar mot Branäs, vi är 8personer som ska åka till Branäs. Jag känner bara Erica i sällskapet av alla som åker. Vi åker 3bilar så vi ska få plats med all packning oxå. Vi är 2bilar från södra sidan av stockholm som åker och 1bil från norra sidan så den bilen skulle vi möta där uppe. Vi andra skulle sammåka dit, men Erica som körde tyckte det gick för långsamt för bilen som följde oss så hon ringde dom och sa vi ses där uppe och gasade på. Trotts att vi har GPS i bilen så kollar inte Erica på den så vi kör fel 3ggr på resan upp så vi kom ändå upp efter den "långsamma" bilen. Fast vi stannande även och handlade påvägen upp det gjorde inte dom. Vi kom fram vid 13tiden. Skulle få tillgång till stugan vi hyrt först kl 15 så det var bara bege sig upp med gondolliften till toppstugan och sätta sig i baren och möta upp dom andra som redan var där. Men vi hann bara komma upp så ville dom andra ner till den stora baren som hade hela utbudet så vi åkte ner igen och satte oss där i baren. Klockan är nu ca 14 och vi knäcker våran första öl sen var vi igång. Vid 15 tiden kom den sista bilen i sällkapet från norra sidan stan. Vi tänkte då gå till stugan men då ar dom försenade så vi fick inte tillgång till den förens ca kl 16. Då packar vi upp alla grejer i stugan och tar oss en grogg.
På kvällen är det tacobuffé i restaurangen så vi beger oss dit och gluffsar i oss. Jag och kenneth delar på en flaska vin och drar en jäger till de. Sen var jag på lyset vill jag lova. Efter maten beger vi oss tillbaka till stugan och då drar Erica fram singstar. NEEEJ tänker jag. Pinsamt, känner ingen här plus att jag inte kan sjunga. Men det finns bildbevis på att jag faktiskt sjöng så vinet och spriten måste ha gjort sitt. Sen var det iaf sovdax. Vaknar av att något okänt nummer ringer mig 7 på morgonen så jag svarar inte. Direkt efter det får jag ett sms från IQsvar så jag ringer och lyssnar av det yrvaken där en röst säger "hej det är din granne på oxensgata här, ringer angående en volvo v40 som tillhör dig. Den har stått och larmat hela natten så jag inte kan sova, och jag måste få sova annars kommer din bil försvinna, hejdå" Trevligt att vakna av det. Så min första tanke är ju att något gjort inbrott i den så jag messar sandra och ber henne gå och kolla till bilen men hon ser inga märken så det är en gåta varför den tjutit. Men men jag somnar om och sover nån timme till. Resten av sällskapet går upp kl 8 och käkar frukost sådär bara dagen efter kvällen innan. Jag var fett trött så jag låg ensam kvar och sov medans alla andra åt frukost och sen begav sig ut i backen eller till baren. När jag väl "piggnat" till vid 10 så gör jag en billys till mig, en kopp kaffe och ett glas juice.




Efter frukosten slappar jag på soffan tills brudgänget som var i baren skulle komma tillbaka och de gjorde dom. Men dom hoppade direkt in i bastun men jag var inte sugen på de så jag blandade dagen första grogg ca kl 12. Sen fick brudarna för sig att dom skulle springa ut i bikini och bada i snön så Mr. T var ju snabbt där med videokameran och dokumenterade allt ;) bilarna som körde förbi tutade, hehe.
Efter det groggade vi alla vidare. Då helt plötsligt dyker en skoter upp utanför med Sarri bakpå. Jag skämtar till det och säger hon har väl brutit benet och fått skjuss hit. När hon ska kliva av skotern märker jag att allt inte står rätt till. Hon haltar in i stugan och säger. Min höftled har hoppat ur led så jag fick åka till sjukstugan. Men när doktorn skulle dra av pjäxorna så hoppade den tillbaka (ajaj) så det var slutåkt för hennes del resten av resan. Kl 15 drar vi på afterskin och Erica får visa leg i baren och det tyckte jag var sjukt roligt. Där drack vi och dansa och sjöng med livebandet "farmor" som var skitsköna. Vi lyckades även starta ett "tåg" (led med människor) på afterskin som nästan alla hakade på.
Vi syntes ju där på afterskin för dom hade ju fixat t-shirts med tryck till alla. På min stod det "Villig Singel" på bröstet och Mr. T på ryggen. Sen hade alla andra oxå lite smådirty tryck på sina så alla blängde som faaan på oss.
Efter afterskin var de tillbax till stugan och fixa käk och grogga lite mera. Sen sova nästan alla efter maten en stund sen var de disco på kvällen.
Dagen efter var typ likadan. Går upp kl 9, frukost, börja grogga, afterski, middag, förfest med ett gäng grabbar som kom och hälsade på, disco, efterfest, sova några timmar sen var de söndag. Vakna kl 8 av att sofie skriker nu ska alla upp och städa så alla går upp och käkar frukost och städar. Har aldrig vart så tyst i stugan som det var då. Alla var skitsega och trötta efter 3hårda dygn. Vi börjar resan hemåt mot Stockholm igen vid 10. Sandra som åkte med oss hem börjar må väldigt dåligt i bilen när Kenneth och Erica smaskar i sig ölkorv i framsätet så vi får stanna så sandra kan andas lite. Sen får hon 2påsar ifall hon måste spy. Men hon piggnar på ganska snart igen så då var de allsång i bilen och jag stod väl för den mesta delen av sången :P
Det hade ju snöat en HEL del under tiden vi var i Branäs så när vi åkte hem så var det ju ganska halt om man säger så. Det märkte vi i en ganska skarp högersväng och mitt i svängen kom det en T-korsning. helt plötsligt stod bilarna framför stilla i korsningen. Kenneth slänger sig på bromsen men det händer INGENTING. Han känner bara en pulserande ABS i pedalen så kenneth får väja över i mötande körfält för att inte köra in i bilen framför. Men där kom det en refug med stolpe på. Kenneth fick svänga ännumer för att klara stolpen men vad kommer där en mötande bil. Nära dödenupplevelsen var ett faktum. Men som tur är hinner vi båda stanna precis och stirrar varandra rakt i ögonen med den mötande bilen. Vi backar vinkandes tillbaka till vår fil och låtsas som inget har hänt. Känner bara att pulsen ökat en aning. Efter det var vi väl förtjänta av en paus så vi stannar på första bästa Donken och andas ut och grabbar en varsin burgare *mums*. Sen bär det hemmåt igen. Slutstation Haninge, var hemma runt 18. Vilken resa. Men kul hade vi.
Tackar för den och hoppas det kommer några fler spontana "Crazy" resor.
Har tagit mig 2dagar att komma tillbaka i någorlunda form igen.

Här är några bilder från resan. Klicka på dom så blir dom större.



Drar till Branäs

So long suckers.
Nu har jag tagit ledigt från jobbet och ska till Branäs och parta i flera dagar.
Berättar allt roligt som hänt när jag kommer hem.

Föressten idag var jag och köpte Nintendo Wii och Wii Fit så vart 5000:- fattigare. Självklart med min vanliga tur så gick ju priset upp 100:- IDAG på själva konsollen. Såklart eftersom jag skulle köpa den i söndags men då var dom ju slut och idag när dom fick in dom igen så hade den gått upp i pris, men nu jäklar ska vi ha roligt hemma hos mig när jag kommer tillbaka.

Smell U Later

En dag som alla andra

Idag har de bara rullat på som vanligt. Inte hänt nå speciellt alls. Jag håller fortfarande på med "extreme work makover @ PK". Idag hann jag nästan flytta ett "skepp" till. Ganska "gross" där under om man säger så. Men imorn ska jag fram med skurmaskinen och sladda runt och glida på bredställ innan vi öppnar så det kommer bli skinande rent.



Jag är med i senaste ICA-reklamen har ni sett de???
Kolla länken:

www.ica.se/dans/?d=455214

Kommentera gärna dansen ;)

Söndag igen!

Faan va helgerna går fort när man är ledig.
Har inte gjort nå speciellt. Träffade Linda och Elvira idag. Åkte till Nacka Forum för skulle införskaffa mig ett Nintendo Wii tänkte jag. Syrran har ju lite rabatt på dom. Men dom var ju självklart slut när vi var där så får köpa de nästa vecka när dom får in nya. Det var fan riktigt kul att spela så nu jävlar alla poolers blir de bowlingturneringar och massa annat kul hemma hos mig snart när jag fått hem de. Då ska vi rocka rockringar så grannarna tror vi står och "luftjuckar" :P

       


Snart ska jag iväg på innebandy och lira järnet så jag kan gå och gnälla på jobbet att jag har träningsverk i 3dar

See Yaa

RSS 2.0