P-bot...

Fick en fucking jävla parkeringsböter idag. Bara för att jag glömde p-skivan *gaaaaaah*


Gym medlem...

Det trodde jag aldrig. Men idag provade jag på för första gången att gymma. Både David och robbin gymmar på Sats här i haninge så åkte med dom för att testa på. Så nu har dom lurat in mig där. Bara hoppas man trivs och att man tycker det är roligt så länge som möjligt.


Rån i BRB C...

Ett väpnat rån skedde idag mot guldaffären i brandbergen Centrum. Så var världens pådrag med poliser här runtomkring.


Ny Väggklocka...

Köpte en ny Väggklocka på tradera för ett litet tag sen. Fick hem den idag och har nu satt upp den. Såhär blev det :D


Frukost...

Igår och idag har jag käkat risgrynsgröt till frulle. Börjar bli vuxen tror jag. Var ju ca 20år sen man gjorde det sist. Kanske ska börja med det nu på helgerna :)


Bubbel och grogg...

Ikväll ska jag hem till Robbin och bubbla i poolen och dricka sprit ;)
David och Jonas kommer oxå. Ska bli niiice :D


Rensat förrådet...

Idag hade jag inget speciellt planerat. Så passade på att rensa och städa ur förrådet. Hade köpt massa flyttkartonger som jag tänkte att jag skulle packa alla saker i. Det mesta har legat i trasiga kartonger eller huller om buller. Men nu är det ordning och reda :D Tjihooo :)

Lite bilder...

Hade tråkigt så fotade lite roliga saker :P


Grattis Pappa...

Idag fyller min kära far år, grattis till dig. Ska dit och äta tårta snart :)


Besiktat bilen...

Besiktade bilen idag, och det gick ju bra. Blankt papper :D


Linus på linjen...

Nu har även han hittat hem till mig, den legendariske Linus på linjen :D
Han håller nu koll på all post som dimper ner i brevinkastet ;)


Lite snö...

Det verkar inte bli mycket mer snö än såhär denna vinter. Fan va skönt isåfall :D


Hinder på jobbet...

Idag möttes jag av detta på en väg i Vendelsö. Ett träd som låg över vägen. Så fick gott vänta tills dom hade sågat upp det och forslat bort det innan jag kunde köra vidare. Men gick ganska fort ändå ;)


Bra siffror...

Inte bara bra siffror utan rent av jävligt bra siffror. Kan faktiskt inte ens bli bättre.
Detta är en teamtavla på jobbet. Vi chaufförer är indelade i team. Varje team består av 3 chaufförer. Dom 3 chaufförerna turas om på varandras områden att köra i.
Detta är första gången någonsin hos oss, som ett team har 100% i alla mål på en hel vecka. Och då vill jag även påpeka att posten är väldigt noga med kvalitén. Är något mål under typ 99,60% så är det "under målen" och siffrorna skrivs med röd penna. Vi i Haningelagen brukar nästan alltid ha gröna siffror och klara målen. Men har som sagt aldrig hänt att alla målen är 100%. :)
Ville bara skryta lite ;)


Citerar Elvira...

Detta skrev Linda till mig igår: "Haha! Elvira tjatade idag igen om att hon vill ha en lillasyster. Så då sa jag att det kan man inte bestämma. (alltså vill bara klar göra först att vi inte ska ha fler barn just nu) men Elvira vad gör vi om det skulle bli en lillebror, ska vi bara slänga den bebisen då? Elvira.. Nää de kan man ju inte göra. Tompa får den då.. ♥ " :D :D :D

Sjuk?!?!?!

Vad fan är det som händer???
Jag är ju aldrig sjuk, men imorse när jag vaknade så kändes det konstigt i halsen och näsan. Trodde det skulle gå över under dan men det har det inte gjort. Halsen har jag ioförsig inte ont i längre. Men näsan är täppt och det verker i käkarna. Skitkonstigt. Hoppas verkligen det går över under natten. Har druckit 4 koppar the, 3 koppar kaffe och 2 irishcoffee nu. Hoppas det hjälper lite :P


2011 i korthet...

Tänkte uppdatera lite av alla saker jag gjorde eller som hände under året 2011... ...................................................Januari: Vart färdigurbildad postis :P ..................................Februari: Lilla Freja kom till världen. Åkte på kryssning med Robba, Robbin & Dennis. ..................................Mars: Började alternera på jobbet. ..................................April: Såg Jeff Dunham live i globen :P Sålde TT:n .................................Maj: Usama bin laden dog. Blev med Iphone Köpte min Audi A3 .................................Juni: Tona och lackbehandla bilen .................................Juli: Blir tillfrågad om jag vill pröva att jobba på trafikledningen. Terrordåd i Norge. ................................Augusti: Var på Åland. Kom snö/hagel mitt i sommarn. Tapetsera i sovrummet. ...............................September: Börja jobba på TLC ...............................Oktober: Inge speciellt hände. ...............................November: Var på kryssning med postengänget ;) ...............................December: Impulsköpte en ny Tv + box + PS3 :P Det var det året det :D

Ny tand...

Idag var jag hos tandläkaren för sista gången, denna gång iaf ;)
Fick min nya krona idag. Så nu vart man sextusen kronor fattigare :(

Fick även mitt PS3 idag som jag beställt. Dax att koppla in :D


Lugnt på jobbet...

Idag var det toklugnt på jobbet. Skön nystart på nya året. Körde vegavakten idag. Var typ ett halvår sen sist :P men gick ju bra eftersom det var extremt lite paket idag ;)
Såhär kan det se ut när man packar pirran för att kliva in på port 73 ;)
Jobbigt att gå två gånger :P


Gott nytt år...

Jaha då var 2011 förbi och 2012 står för dörren.
Jag tillbringade nyår hemma och hos Dennis och Robbin.
Först lagade jag och Sandra biff Wellington och potatisgratäng med hemmagjort vitlöksbröd. Även Henke och emma kom och åt middag med oss och så spelade vi kort. Sen kom David och hämtade mig vid 22 tiden så åkte vi ner till robbin och groggade vidare med alla smålänningar ;)


RSS 2.0