Mera snö...

Jaha nu har det snöat nästan konstant i 2 dygn. Har kommit över 1dm nu och det faller fortfarande lite småflingor. Och kallare ska det bli sägs det. Vi får väl se.


Snöööö...

Jaha ska den komma för att stanna nu tro? Vi fick ju några flingor för några veckor sen. Men har det kommit mer och det ska bli upp till tio minus i helgen så vi får väl se :(


Erica & Leo...

I fredags så var Erica och Leo på besök. Var första gången jag träffade Leo. Helt sjukt. Hur kan det ha gått över ett år innan jag träffat Erica och Leo??? Fan va tiden går. Leo kröp runt i en jäkla fart. Var bara blyg i typ 5 min, sen ville han inte sitta still. Och inte sova heller. Han var vaken hela tiden som dom var hos oss. Tror dom gick hem vid elva tiden. Men då somna Leo i vagnen påvägen hem. Trevlig kväll :)


Körkort i 10 år...

Idag är det exakt 10 år sen jag tog mitt B körkort. Shit va tiden går fort. Detta är mitt nya körkort ;)


Trafikledare...

Idag fick jag hoppa in i Trafikledningen för en var sjuk där. Kommer nog sitta där resten av veckan oxå. Såklart var det ju pissmycket att göra just idag då såklart. Men hade 2 personer i förstärkning idag så allt löste sig :)
Bazinga


Lyftutbildning...

Idag var jag frikopplad från jobb på förmiddagen. Jag skulle gå runt nere bland skåpbilschaufförerna och lära dom lyftteknik för att minska arbetsskador vid lyft. Det gick bra. Sen när alla chaufförer hade packat klart så körde jag förstärkning. Bl.a 44 paket blöjor till en förskola. Haha fyllde nästan hela deras korridor med paket :P sen körde jag även lite i Bagarmossen idag. Det var min dag det.


RAW Comedy Club...

Igår var jag och Robba på Raw på Hilton Hotel i Slussen. Jag fick 2 biljetter när jag fyllde år. Sandra kunde inte följa med i sista stund så Robba hängde gärna med. Det var Soran Ismael och Kristoffer Appelqvist som uppträdde. Det var riktigt bra. Kristoffer var grymt bra. Kanonkväll helt enkelt :)


Valpar...

Var och hälsade på sandras föräldrars valpkull idag. Såååå söta. Små tjockisar :P


Vinterdäck...

Idag var det dax att byta till vinterdäck. Har dragit lite på det. Har inte haft någon lust. Men nu börjar det vara minusgrader på mornarna så nu var det dax. Åkte först till Statoil och tvättade bilen sen åkte jag till däckspecialisten i sågen. Var ingen kö där så var bara köra in bilen direkt. Det var klart på knappt 5min. Dom var 2 st så gick blixtsnabbt. Var lätt värt 250 kr ;) Bazinga


Ny arbetsbil...

Idag fick jag en sprillans ny postbil som jag ska köra runt i :D
Den hade inte ens gått 5 mil innan. Så nu har man den nyaste bilen på jobbet ;) mycket trevligt. Så nu har man AC och backkamera oxå.


Nytt sorteringssystem...

Idag började vi använda postens nya sorteringssystem "Linda". Det har blivit över ett år försenat pga diverse buggar. Dom har börjat använda det systemet på andra ställen i Sverige innan, men vi började med det först idag.
En snabbförklaring vad det nya systemet innebär att. Innan har alla "mina paket" som jag ska köra ut under dagen kommit i postburar helt blandat huller om buller. Men nu ska nya sorteringsystemet känna av vilka områden jag kör i och sortera upp paketen lite mer direkt i burarna när jag får dom. Tex som idag så körde jag Länna industriområde och Vendelsö/brandbergen. Så idag kom alla paket till länna i några burar. Och alla paket till Vendelsö/brandbergen i några burar. Separerade ifrån varandra. Inte som tidigare när allt kom helt blandat. Går ju mycket fortare att sortera paketen nu. Sen ska även nya systemet känna av att om en mottagare ska få "massa" paket en dag, flera burar till samma ställe. Så ska systemet själv sortera dom paketen i egna burar som sedan går direkt med lastbil till kunden istället för att vi ska sortera fram alla dom paketen i våra burar och sedan skicka iväg dom med en lastbil. Så när detta system är igång helt sen så kommer det underlätta mycket för oss skåpbilschaufförer :)


Medpassagerare...

Idag hade jag en en medpassagerare på jobbet. En trafikledare från Sätra som skulle följa med mig under en arbetsdag. Skönt med två extra armar :)


Halloween...

Igår var det Halloweenfest hemma hos Al och Rob. Mycket folk och alla var utklädda. Skitroligt var det faktiskt. Flera som hade sjukt roliga utklädnader. Toppenbetyg får festen. Bara glada människor, ett härligt gäng helt enkelt ;)


Säljet på jobbet...

Idag åkte alla säljare inom posten med på fältet. Så vi hade, tror det var 8 st, på våran filial. Jag fick ju såklart en. Det får jag ju alltid. Så han åkte med mig hela dagen idag och kollade läget. Men det gick kanon. Han var supertrevlig och hjälpte hela tiden till så det var bara plus :)


RSS 2.0