Sjuk...

Jaha då var det min tur nu då. Sandra är ju sjuk var och varannan vecka här hemma, men jag lyckas alltid klara mig. Men nu var det tydligen min tur. Vaknade i måndagsmorse med ont i halsen. Gick ändå till jobbet och tänkte att det går nog över. Men det gjorde det inte. Så fick ringa och sjukanmäla mig på måndagskvällen. Så nu har jag vart hemma resten av veckan. Nu är jag snorig och har hosta oxå. Så är väl nån rejäl förkylning man åkt på. Så blir hemma resten av veckan :(


Nytt schema...

Från och med denna vecka har vi fått nytt schema på jobbet. Vi börjar nu en halvtimme senare och slutar därmed en halvtimme senare oxå. Alltså 7:30-16:30 nu. Fick reda på schemaändringen 3 dagar innan det skulle börja gälla. Inte så schysst kanske. Men vad ska man göra. Ciao


VM-Guld

Jaaaaaaaaaaaa. Sverige spöar Schweiz med 5-1 i hemma VM i Globen och tar hem guldet. Så jäkla bra gjort. Grattis Tre Kronor.


Sommardäck...

Idag var jag hemma hos bror och Jenny för Jenny fyller år i veckan som kommer så vi firade henne idag hela familjen.
Passade då på att skifta till sommarhjulen när jag var där. Skönt att ha det gjort. Måste vara rekordsent som jag böt däck. Men men, nu är det gjort :)


Snön borta...

Nu är äntligen all snö utanför mitt fönster helt borta. Jättehögen i vändplan är nu borta. Så nu är så gott som all snö borta. Finns små små högar i skogar och skuggområden men annars är allt borta nu. Så jääääkla skönt :)


RSS 2.0