Rensning inför flytten...

Sådär ja, då var det i alla fall tio kubik mindre att köra med flyttlasset nästa vecka. Känns skönt.


Arga snickaren...

Då var det dax igen. Nu är arga snickaren i Haninge igen. Denna gång i Norrby. Jag fick paket till honom idag. Men en lastbil skulle ändå dit med pallar så han fick ta mitt paket oxå. Men jag hade leverans till några hus längre bort så åkte förbi och såg kaoset ;) och Anders var ute på tomten och härjade ;)


Löneförhöjning...

Idag fick jag pappret på att löneförhöjningarna är klara. Var ett glädjande besked :) Alltid trevligt med lite extra slantar varje månad :D


Fest hos Al...

Igårkväll var jag hemma hos Robbas syster Al och Rob som hade lite fest. Spriten flödade och vi lekte lekar. Träffade mycket härliga människor. Trevlig kväll helt enkelt :D


Storvinst...

Sådärja, kamma hem storvinsten på postkodlotteriet idag. Fick detta sms idag :)


Bror fyllt år...

Denna vecka flög förbi. I tisdags åkte jag Sandra Max och kusin Rikard till Jimmy för att käka middag och spela spel.
I lördags var vi hemma hos Jimmy igen för att fira att han fyllt år i veckan. På kvällen knalla jag över till farsan för Maria Kent och morsan skulle dit och dricka vin och öl. Så satt där hela kvällen och snacka skit och lyssna på musik. Mycket trevligt.

Lärde mig nått nytt hos farsan. Detta är en Kicki Danielsson Festis :D haha


70%ig sprit...

Igår var jag hemma hos Robba. Vi lagade middag, groggade och kolla på nattbuss 807. Vi prövade även hans 70%iga absint. Jäääävlar va stark den var. Vi var även över en snabbis till äl å rob å drack lite. Sen gick vi tillbaka till Robba och fortsatte. Mycket trevlig kväll :)


Kapten röd...

Igår åkte jag, robbin, Dennis, Sara, David och louise till gröna Lund för att kolla på kapten röd som skulle uppträda där. Inte riktigt min musiksmak men han har iaf gjort en bra låt som jag gillar. Och den låten var ju såklart finalnummret. Men han var faktiskt bra live. Bjöd på sigsjälv. Bra kväll :)


Elvira 5 år...

Idag fyller lilla Elvis 5 år. Grattis på födelsedagen :)


Erbjuden ny tjänst...

Lelle kallade in mig på kontoret i veckan. Man blir alltid lika nervös konstigt nog.
Men han ville erbjuda mig Fordonsansvarige tjänsten på heltid. Med ett lönelyft såklart. Jag fick fundera någon dag vilket jag gjorde.
Men tackade nej. Känns jättekul att bli tillfrågad eftersom det visar att dom litar på en. Men jag känner att jag vill vara ute och köra. Är ingen riktigt kontorsmänniska. Inte än iallafall.


Första veckan...

Första veckan på jobbet efter semestern. Jag har suttit i TLC hela veckan. Gick bra i början på veckan, men torsdag och fredag var det många lediga så hade massa inhyrd personal. Varav en inhyrd som aldrig hade använt en handdator innan. Så redan där vart det ju kaos. 2 helvetes dagar vart det. Var helt slut i huvet efter båda arbetspassen. Torsdagen var nog värst.
Lelle fick tillåme köra en hel vakt i fredags för att det saknades så många chaufförer och gick inte att få tag i ersättare.
Men nästa vecka ska jag ut å köra igen. Känns skönt. Jag längtar faktiskt. Alla chaufförer tror vi bara fikar hela dagarna och inte gör nånting. Men dom ska bara veta. Som sagt, jag längtar till att få köra på måndag.


RSS 2.0