Bajenmatch...

Idag var det dags att möta Sundsvall på tele2 arena. Var gratis för barnfamiljer att kolla så drog med mig lillbrorsan och Kent. Gratis är gott ;)
Riktigt bra match. Kändes som Hammarby hade övertaget hela matchen igenom inprincip. Men ändå lyckas Sundsvall göra ett ledningsmål i första halvlek. 
Andra halvlek får Sundsvall en man utvisad efter en kapning precis utanför straffområdet. Bajen lyckas tillslut göra mål med ca halvtimmen kvar att spela. Sen har båda lagen massor med målchanser men ingen boll går i mål. Domaren gör dock flera solklara missar, till Sundsvalls fördel. Så matchen slutar 1-1. Trisst. Bajen var tvungna att vinna denna match för att ens ha en liiiiiten chans att komma på kvalplats. Nu är det till 99% kört. Men vi fick iaf njuta av att se ett mål på hemmaarenan. Det var snyggt, jäkligt snyggt. 



Nollgradigt...

Imorse var det 0,5 grader ute när jag gick till bilen. Is på rutorna för dom som stod utomhus. Som tur var stod jag i garaget :) Moahaha 

Photoshoot ala PostNord...

Igår kom det en proffisionell fotograf till mitt jobb ifrån Örebro för att fotografera mig till en affisch som skall tryckas med anledning av mitt pris som bästa affärstipsare under 2012. 
I bakgrunden på bilden så skulle en Postnord bil synas. Vi har ju nyligen bytt namn från Posten Logistik till PostNord Logistics. Och våra gamla hederliga gula bilar ska bli blåa. 
Dock har våran Filial i Länna inte hunnit få någon blå bil änsålänge, så vi fick låna en bil av City enbart för fotograferingen. 
Jag trodde fotografen bara skulle ta nån bild och sen skulle det vara klart. Men det var lite mer avanserat än så. 
Först ville han ha en naturlig bakgrund, så vi fick åka omkring innan vi hitta ett bra skogsområde som vi kunde stå framför. Sen skulle det riggas upp blixt och grejer. Sen började det fotas så det stod härliga till. Det skulle vara olika vinklar hit och dit, framför bilen, bredvid bilen, med paket, utan paket. Undra hur många bilder han knäppte totalt??? Säkert hundra. Det tog över 1h innan fotografen kände sig nöjd. Har aldrig känt mig så fånig och stå där med fejksmile hela tiden. Men fotografen var iaf jättetrevlig och rolig så jag hoppas det vart bra. Har ingen aning om när affischen ska tryckas men ska bli roligt att se slutresultatet sen :) 

Höst...

Nu är hösten här på riktigt. Idag rök shortsen och nu bär man långbyxor på jobbet. Känns tråkigt. Men är ändå sjukt att man har kunnat haft shorts fram till nu. 

Lägga gräsmatta...

Idag drog jag hem till brorsan på Värmdö direkt efter jobbet för att hjälpa dom att lägga ut gräsmattan som hade kommit idag. Först bjöd dom på god middag innan jag, Jimmy och Micke börja rulla ut gräsmattan. Efter en stund kom även Lucas ut och hjälpte till. Det tog ca 90 minuter för oss att rulla ut 225 kvadratmeter gräsmatta. Men det vart stor skillnad och väldigt fint. Nu ska det bara vattnas utav bara hel--te :)


Obama på besök...

Idag kom USAs president Barack Obama på besök i Sverige/Stockholm för första gången. Lite häftigt faktiskt, men sjuk mycket pådrag pga detta. Tur man inte är eller jobbar i stan dessa dagar :)


Mååååååål...

Äääääntligen. Efter 4 hemmamatcher på nya tele2 arena så kunde Bajen äntligen göra mål. Första målet på nya arenan för Hammarby. Vart till och med två mål mot Brage. Det andra var på straff men ändå. Matchen slutar 2-0 efter att båda lagen även fått en man utvisad vardera. Skön seger :)


RSS 2.0