Bajenmatch...

Idag var det dags att möta Sundsvall på tele2 arena. Var gratis för barnfamiljer att kolla så drog med mig lillbrorsan och Kent. Gratis är gott ;)
Riktigt bra match. Kändes som Hammarby hade övertaget hela matchen igenom inprincip. Men ändå lyckas Sundsvall göra ett ledningsmål i första halvlek.
Andra halvlek får Sundsvall en man utvisad efter en kapning precis utanför straffområdet. Bajen lyckas tillslut göra mål med ca halvtimmen kvar att spela. Sen har båda lagen massor med målchanser men ingen boll går i mål. Domaren gör dock flera solklara missar, till Sundsvalls fördel. Så matchen slutar 1-1. Trisst. Bajen var tvungna att vinna denna match för att ens ha en liiiiiten chans att komma på kvalplats. Nu är det till 99% kört. Men vi fick iaf njuta av att se ett mål på hemmaarenan. Det var snyggt, jäkligt snyggt.