"Terrordåd i Norge"


Ja vad ska man säga?
Vilka sjuka jävlar det finns där ute alltså.
Först spränga bomber i Oslo sen klä ut sig som polis och skjuta över 80 ungdomar till döds på en Ö.
Så jäkla fegt...
Gårdagen kommer bli ett datum att minnas i Nordens historia 110722.




Snart semester...


Nu börjar jag närma mig min semester :)
Har jobbat full tid sen senaste semestern för över 12 månaders sen. Har inte tagit ledigt en enda dag eller vart sjuk en enda dag på 1 år nu så ska bli väldigt skönt att få vara ledig mer än två dagar i sträck :P
Nu har det verkligen lugnat ner sig på jobbet. Mitt vanliga område jag kör är jag klar med till lunch ungefär. Sen har jag lite på en annans område jag kör nu under semestertiderna. Men det är ändå lugnare än vad jag bara brukar ha på mitt område i vanliga fall.
Att packa bilen på morgonen tar inte ens hälften så lång tid som det brukar.
Har haft med mig en kille den senaste veckan som ska köra mitt område när jag går på semester och det har funkat bra. Tror han kommer klara det utan problem.
Nästa vecka ska han få börja köra själv så ska jag pröva på att jobba på trafikledningscentralen innan jag går på semester. Se hur det går. Men ska bli spännande ;)

Baziiinga ;)

Uppgradering...


Oj oj var visst ett litet tag sen jag uppdatera här.
Har inte hänt så mycket, mest jobbat.
Men på jobbfronten så har det hänt lite. Biträdande chefen (för Lelle är på semester) ringde mig i fredags och frågade om Lelle pratat med mig. Vart ju lite orolig men svarade nej för har inte hört nått från honom sen han gick på semester för några veckor sen.
Men iaf så hade Lelle m.f på jobbet disskuterat och kommit fram till att dom vill uppgradera mig lite på jobbet. Dom undrar om jag vill börja som vikarie på TLC (trafikledningscentralen). Det är dom som typ "bestämmer" över chaufförerna och håller koll på allt.
Är inte många som får en sådan chans. Alla som jobbar på TLC nu har jobbat länge på posten så kommer jag där som en grönjöling som jobbat lite över ett halvår bara. Men det betyder ju bara att dom är nöjda med mig och det är ju kul :)
Så jag ska provjobba som det i 3 dagar innan jag går på semester och se om det är något för mig, ska bli väldigt spännande ;)

I lördags var jag i Tanto med Robba och några från jobbet. Vi satt där och snacka skit och drack öl hela kvällen. Sen drog vi vidare en snabbis till Kellys men vart inte så långvariga där. Var rätt sega efter en heldag i gassande sol med alkohol. Men trevligt var det iallafall :)

                                                                         

Vätö över helgen...


Jag och Sandra åkte till Mickes föräldrars landställe i Norrtälje över helgen. Vi åkte efter jobbet i fredags. Först plockade vi upp Sophie i hägersten sen åkte vi ut till Vätö. Där var redan Linda, Micke, Mange, Qina och Elias.
Vi grillade lite korv på kvällen och spelade lite spel och drog en och annan grogg.
På lördagen tog vi en liten tur med båten och några badade och jag fiskade. Senare på dagen när vi kom tillbaka till stugan så fikade vi på min blåbärspaj som jag hade gjort. Den fick toppbetyg :D Elias sa tillåme att det var den godaste paj han någonsin ätit :P
På kvällen åkte Elias hem men vi andra var kvar. Vi grillade MASSA kött och jag åt hur mycket som helst *mumma*.
Måsarna kom ju och cirkulerade över oss när vi käkade så vi bjöd dom på lite bröd (dränkt i sprit) hahaha.
På kvällen spelade vi spel och groggade vidare. På natten drog ett åskväder förbi och det dundrade på ordentligt.
På söndagen var det dåligt väder så vi åkte hem ganska tidigt.
Tack alla medverkade under helgen, det var supertrevligt ;)

                             

RSS 2.0