Slutet på 2010...


                          Vill bara önska alla mina läsare ett Gott Nytt År och en god fortsättning :D

                           

Parkeringsböter...


Ja, någongång måste man ju få den första. Idag hände det. MED POSTBILEN...
Var hemma på lunch och hade ställt mig så fint på sidan i "vändplan" (som inte finns för all snö) nedanför som jag gjort varje dag.
Men idag tyckte tydligen PNissen annat. Så han tog min P-bot oskuld :(
Som tur var så var den "bara" på 350kr. Men ändåååå......

                            
                                       nej det är inte min bot eller min hand heller på bilden

Julstressen förbi...


Jaha så var det ny vecka och nya tag.
Julafton har vart och nu väntar man på nyår ;)

Förra veckan var det helt SJUKT MYCKET på jobbet. Därav att jag inte uppdaterat bloggen. Har jobbat över varje dag och är helt slut på kvällarna. Tror jag la mig 21.20 någon dag och somna typ bums. Helt sjukt. Jag som ALLTID haft sånna problem att somna. Ligger och vrider och vänder mig till 3 på nätterna. Men inte längre. Det känns jäkligt skönt.
Som värst förra veckan hade jag prick 100 stopp att köra ut paket till. Den dagen var tuff. Men det gick, med lite övertid förstås :P

Julafton var jag hemma hos min bror på Värmdö med familj och släckt. Det var jättetrevligt. Massa mat och klappar till dom små. Var dock ett kortvarigt strömavbrott ute på värmdö så det vart KOLSVART en stund efter middagen. Men vi tände massa ljus så det gick bra ändå.

God fortsättning... :D

                               

4:e advent...


Julen närmar sig med stormsteg. Tända 4:e ljuset idag.
Igår var jag och införskaffade de sista julklapparna, så nu är det överstökat, känns skönt.
Har vart full rulle i veckan på jobbet.
Helt SJUKT MYCKET paket att leverera och en jäkla massa chaufförer sjuka.
I torsdags och fredags så var 9 av 15 chaufförer sjuka. Det är INTE bra kan jag lova. Faaan va vi andra har fått slita. Men nu är det sista veckan sen är det jul. Förhoppningsvis så lugnar det sig efter det, om jag ska tro vad alla säger iallafall.
Körde även en kvällskörning i veckan för första gången. Hempaket till privatpersoner. Var nästan längst ut på Tyresö och levererade paket och några i Haninge. Får se om det blir det denna vecka oxå. Vi har sjukt mycket att göra så vi hinner inte med allt på dagarna så dom behöver all hjälp dom kan få till kvällskörningar.

                                           

Lucia...


Idag är det Lucia. Jag bjöd över familjen på luciafika. Supermysigt. Mamma, pappa, farmor, Linda, Elvira, Max & Kent kom hit och käkade hemmabakade lussebullar, vaniljbullar, kanelbullar och drack kaffe och glögg. Det var jättetrevligt :)

                  

Terrordåd i stan...


Igår small 2 bomber i centrala Stockholm mitt i julhandeln. Först en bilbomb och några minuter senare en självmordsbombare som sprängde sigsjälv en liten bit ifrån bilbomben. Detta är det första terorrdådet i svensk historia enligt nyheterna.
Jag kom att tänka på att det detta hände den 11:e. Har det ett samband med att de flesta terrordåd händer den 11:e? World trade center, buss och tåg sprängningarna i London, Anna Lindh. Allt det hände oxå just den 11:e :S
Bara en tanke...

                             

Julklappar...


Jag har redan fått 3 julklappar iår.
Den första fick jag av en kund jag leverar varor till i länna industriområde. Ett älg gossedjur med svenska flaggan på :P
Den andra julklappen fick jag återigen av en annan kund i Söderby. Av dom fick jag en flaska rödvin ;)
Och idag fick jag en julklapp av chefen. Ett presentkort på en internetsida där man får välja en present av flera olika saker som dom har. Men jag har inte bestämt mig än så får se vad jag väljer :)

                                         

Grattis Mamma...


                Grattis kära mamma på din födelsedag idag :D
                       Smörgåstårtan var lika god idag igen ;)




2:a advent...


Idag är det andra advent för er som inte redan visste det ;)
Jag och Sandra har bakat lussebullar idag *mums*. Älskar verkligen det, men Sandra tycker inte särskilt mycket om det så då blir det fler till mig :P

              

Igår var jag ute på julbord med posten.
Jag Robba och Oskar åkte först hem till Crippa i Farsta och förfestade lite. Dit kom även Jessica, Emma och Hanna. Sen åkte vi bil därifrån till Söder på Boulebar där vi skulle äta julbordet. Där mötte vi upp resten av gänget. Vi vart en hel del även fast alla inte kunde komma. Det var riktigt trevligt där. Kul att lära känna dom flesta lite mera privat. Inte bara jobbsnack hela tiden. Lelle (chefen) var ashärlig. Han bjöd verkligen på sigsjälv och var runt och snackade med alla och berömde oss alla. Trevligt trevligt. Vi satt där till strax innan tolv sen gick några av oss vidare till Kellys. Där hann vi bara komma in och köpa första ölen sen kom en vakt fram till Robba och sa att han tyckte Robba såg lite trött ut så Robba hade 10min på sig att gå därifrån. Men det sket vi i och satte oss vid ett bord och snacka vidare. Men vakten kom aldrig tillbaka så. Vi var bara där nån timme sen började vi bli rätt sega. Precis när vi ska gå möter vi chefen. Då hade han och några fler kommit dit oxå. Men vi hade redan ringt Dennis som skulle komma och hämta oss så vi åkte hem då. Men det var en klart lyckad kväll :D

Märkligt väderfenomen...


Denna vecka började bra på jobbet. Både måndag och tisdag hann jag käka lunch och ändå kom in i tid. Men idag var det bajsmycket igen. Var tvungen att få hjälp för att hinna klart till halv fem, men hann inte med någon lunch så vart ändå 1h övertid.

Idag när jag sladdade runt i Länna industriområde med postbilen så såg jag ett märkligt väderfenomen på himlen. Solen lyste upp en cirkel på himlen. Såg ut som en glaskula som solen var i och kanterna var som en regnbåge. Så jag försökte fota det med mobilkameran men syns inte så bra men det såg väldigt häfftigt ut i verkligeheten.

                               
       

RSS 2.0