Kört tunga fordon...

I torsdags hade alla fordonsansvariga på posten i Stockholm möte med Scania. Jag var ju då med ;)
Vi började mötet på Scania i kungens kurva. Handlade mycket om hur vi blir bemötta på scaniaverkstäderna vi använder oss av och deras kompetens. Vilket var mycket bra. Efter mötet bjöds det på lunch. Sen åkte vi vidare till Scania i Södertälje, till deras demo center. Där fick vi provköra hur mycket vi ville i cirka 90minuter. Trots att jag bara har B-körkort så fick jag prova allt ;)
Jag började köra en trailerdragare med släp. Sjukt kul. Sen vart det en stadsbuss och sedan en lyxturistbuss. Den gick så jäkla tyst att man inte ens kände att den var igång.
Sen gick jag på den "stora utmaningen" köra en manuell lastbil. Men det gick skitbra. Han som åkte med mig vart riktigt förvånad att jag inte hade C-körkort och aldrig kört en manuell lastbil. Så det var ju kul.
Sist men absolut inte minst gav jag mig på en långtradare. En 24meter lång och 80ton tungt ekipage. Fan vilken härlig känsla det var att ratta runt den på banan. Grymt kul. Verkligen en rolig dag :)
Glömde ta kort på alla fordon jag körde men här är några av dom :)


Grattis bejbi...

Idag fyller min kära 27 år, tihi snart ikapp mig ;)


Heja Bajen...

Idag spöade Hammarby Brommapojkarna med 3-1. Härligt. Det var 3:e raka segern på säsongen :) fortsätt såhär nu Bajen.

Tillbaka till mitt finger. Såhär ser det ut idag. Har iaf slutat blöda. Om man inte pillar på det förstås. Men ont gör det fortfarande om man kommer åt det :(


Slant med kniven...

Aj aj aj. Gick lite fort när jag skulle hacka lök idag. Råkande visst träffa fingertoppen :( fan va det blöder.


Lördagskväll...

Igår så kom Henke och Emma hem till oss och käkade middag. Efter det åkte vi till sandras mormor på fika för att fira påsk?!? och Sandra.
Sen åkte vi hem. Då kom Robba Nora och Jenny förbi. Vi groggade, lyssnade på musik och hade det trevligt halva natten. Jag och Robba prövade massa nya shots från min drinkbok. Så vart nog lite rund under fötterna ;)
Mycket trevligt hade vi iallafall :D


Snö WTF...

Vafan är det man vaknar upp till. 5 cm snö. Nog för att det kan vara aprilväder men 5 cm snö var väl att ta i. När man har satt på sommardäck och allt :(


Absolut vodka...

Idag kom kära Sandra hem efter att ha vart borta 1v i Skåne och Danmark.
Hon hade köpt en ny vodka till mig som jag inte hade i samlingen. Tack Bejbi <3


Glad Påsk...


Nya skor...

Köpte nya skor häromdagen :) dom hade 25% rabatt på allt på stadium så passade på då ;)
Nya sommarskorna :)


Deklarationen...

Idag kom deklarationen :D alltid lika roligt. Dock sämre än tidigare år. Men får iallafall tillbaka :D alltid kul ;)


Sopat gatorna...

Nu är gatorna sopade. Det är verkligen ett vårtecken. Dock så är det jäkligt kallt ute. Några minus på nätterna och bara några ynka plus på dagen.
Snart påsk så nu får det fanken bli varmare tycker jag.


RSS 2.0