Hemkommen efter kryssningen...

Nu är man hemma igen efter en härlig kryssning med Sandra, Jonas, Tina, Rille och Sanna.
Vi började med att äta och dricka buffé. Maten var okej men inte mer än så. Mätta vart vi iaf. Vi satt där tills vi blev tillsagda att det var 5minuter kvar till nästa sittning. Valuta för pengarna, är ju gratis dricka ;)
Efter buffén begav vi oss till taxfreen för att införskaffa lite mera alkohol som skulle förtäras under kvällen och även lite tilltugg. Vi drog en varsin smirnoff/kosken drink i våra hytter innan vi begav oss till stora scenen.

          

Väl vid stora scenen var det full fart. Groggarna flödade och vi blev allt gladare och gladare. Vi spelade lite på spelmaskinerna oxå och tittade på Idolvinnaren Daniel Lindström som för övrigt var riktigt trisst och dålig. Inget fart på honom direkt. Så vi begav oss till Disco Zenith istället.

          

Där dansade vi hela natten lång och drack ännuflera groggar. Där var det riktigt bra musik. Bra blandning och mycket techno *me like*.

          

När klockan närmade sig halv 4 vart jag, rille, sandra och sanna hungriga så vi begav oss till cafeterian för att köpa något att äta. Det vart en kycklingsallad. Efter det var det läggdags för vi började bli lite småsega. Vi sov till drygt 12. Förutom Jonas och Tina som gick och la sig tidigare, som gick upp kl 8 för att äta frukost buffé. Hur orkar dom?!? :S hade jag aaaaldrig orkat. Men Tina är ju på tjocken så hon måste ju ge föda till 2.
Jag, sandra, jonas och tina åt lunch på grillhouse. Det vart en köttbit med pommes och bea. Fan så gott det var.

Efter det vart det taxfreen att införskaffa lite nya grejer. Kanske lite för mycket saker :P

Domhär är jag mest nöjda med ;)

          

                                    

En JÄTTE Scrat och en ny Absolut (ROCK) till min Absolut samling.

En riktigt lyckad kryss tycker jag att det var. Tack alla som var med och gjorde den till vad det blev. Märks i plånboken nu när man kom hem att man hade roligt. Totalt har ja gjort av med mer än 3500:- på 24h. Det är starkt jobbat ;)

CIAO...

                                                                      

                                                  


Drar på Kryssning nu...

Ikväll kl 19.30 avgår MS Galaxy mot Åbo tur och retur. Jag, Sandra, Jonas, Tina, Rille och Sanna ska åka på en 24h kryssning. Är åter i fastlandet imorn kl 18.15.
Sköt om er där hemma för nu sätter vi Östersjön i gungning. Tsunami here we come.

          

 


Kjell Bergqvist...

Hahaha satt å sappa på youtube och hitta då ett gammalt klipp på kjell bergqvist när han är lite smårasistisk. HAHAHA så jäkla bra sagt.

              

Blackout i Ösmo...

Häromdagen vart det totalt strömavbrott i Ösmo. Vad jag såg så var hela Ösmo C svart, shellmacken, vansta skolan, bussgaraget. Ja det var ett ganska stort område som vart utan ström.
Jag var ju då på jobbet och detta hände runt 12.30 ungefär. Jag var då ensam i butiken för alla andra var på lunch. Dom satt då i köket och där finns det ju fönster så dom märkte ju inte av strömavbrottet. Jag som ensam i butiken satt i kassan när det hände. Försökte då ringa på hjälp till mina arbetskamrater med dom trådlösa telefonerna funkade ju inte. Jag var där själv i butiken och hörde en kund längst in i butiken där det verkligen var kolsvart, ropa efter hjälp. Jag drar upp min mobil och tänder lampan på den och lottsar dom få kunderna vi hade inne. Tack och lov var det inte många. Några minuter senare märker mina kollegor att det är strömavbrott om kommer till min undsättning. När vi tömt butiken slår vi igen dörrarna tills strömmen kom tillbaka. Det tog ca 30min.

         

         

         

         

         

         

Dock kom det ett strömavbrott till en stund senare men det varade bara några sekunder så vi slapp evakuera igen.

It´s only happens in Ösmo ;)


Fyrverkeriprovskjutning...

Igårkväll så var jag, jenny och björn på fyrverkeriprovskjutning i näsby park för att se nyheterna av Sveas fyrverkerier.
Men det var faktiskt mest gamla tårtor dom körde, och bara en nyhet. Lite besviket, men men. Efter provskjutningen så bjöd dom på middag på restaurang med god buffé. Tror det var kinesiskt. Fast det var godare, lite starkare såattsäga. Så maten får fyra toast ;)

          

Tydligen så gick det nån ASVIKTIG fotbollsmatch på tv på kvällen så när vi var klara i näsby park så körde björn rally hem för att hinna se så mycket av matchen som möjligt. Jag är ju som sagt inte ett dugg intresserad. Men trevligt hade vi iaf :P


Mår som man förtjänar, eller?!?

Ja det brukar man ju säga. Speciellt dagen efter en blöt kväll innan. Och det kan man ju tro nu när det är söndag och man har vart ledig denna helg.
MEN...
Att jag mår piss har inget med alkohol att göra. Har faktiskt inte druckit en enda droppe denna helg. Eftersom jag tog svininfluensa vaccinet i fredags tänkte jag vara lugn på alkohol fronten. Iaf tills dagen efter.
MEN...
Dagen efter ja. Det var där allt började. Helvetesdygnet.
Eller snarare 05.34 natten till lördag.
Jag mådde hur bra som helst när jag gick och la mig vid 1tiden på natten. Var bara lite öm i armen men de överlever man ju. Men som sagt 05.34 vaknar jag. Då har jag så jä**a ont i hela kroppen, kännde mig bara som en stor jävla geleråtta som låg i sängen och orkade inte röra en muskel. Hade så fruktansvärt ont i kroppen. Jag kallsvettades och frös nå kopiöst. Jag brukar ALDRIG frysa i sängen. Men nu var det nästan som att jag hade spasmer för kroppen ryckte för att jag frös så mycket. Trotts att jag låg under mitt tjocka duntäcke. Och ovanpå allt detta så hade jag sån jävla huvudvärk och mådde illa. Ja allt på en och samma gång.
Sen vaknade jag varje kvart efter det ungefär av att det gjorde så jäkla ont överallt och att jag frös. Hade så ont att jag inte ens orkade resa mig upp för att hämta en filt.
Kl12 går sandra upp och säger åt mig att vakna. Hon frågar hur jag mår. Hon har tydligen inte märkt att jag legat halvdöd brevid och nästan gärna hade dött. Jag sa som det var att ja knappt sovit något och mår piss. Så hon hämtar en huvudvärkstablett till mig för det dunka som fan i skallen på mig. Fick dra för persiennerna och ha en ögonlapp för ögonen för att det var för ljust. SÅKLART det ska vara sol den enda dagen då man inte kan vara uppe. Så jag somnar om och vaknar inte förens 16.30. Då var det ju mörkt ute igen. Så tog på mig morgonrocken och gick och la mig på soffan istället. Där jag tillbringande resten av min lediga lördag, "tjohoo".

        

Men idag söndag. Så mår jag bra iaf.
Jag och sandra har vart i farsta och shoppat. Jag har köpt en ny vinterjacka och lite annat småkrafs. Sen åkte vi till ÖB för att kolla på en grej men den var slut. Och påvägen dit så höll vi på att bli rammade av en bil som blinka att den skulle svänga så jag körde. Men tror ni bilen svänger? näääääe. JÄVLA IDIOT. Vart as sne. Men men de gick ju bra iaf.
Sen storhandla vi på maxi där vi även träffa Rillemannen som var och handla mat.

                                     

Det var min helg det.

Ciao

 


Nyvaccinerad mot pigflue.

Idag vart jag vaccinerad mot svininfluensan. Känns lite i armen men ska nog överleva.
         



Har även en annan sak att berätta.
Kolla länken:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tackfilm.se%2F%3Fid%3D1258743206355RA13&h=d48dc68ad8336cf0c2604492ae63aa5e

Skogsturken...

Hahaha.
Läste i aftonbladet idag att:
"sveriges största youtubemysterium är nu löst. Klippet med skogsturken som får en frisbee på sig och skriker vem var det som kasta är nu löst. Aftonbladets reporter har sökt i 2veckors tid efter den mannen som kastade frisbeen. Han hade flytt till Texas."
Haha om han nu har flytt å flytt vettefan. Tror mer på att han bara är där av en helt annan anledning. Men men kul var det iaf att gåtan nu äntligen är löst. VEM VAR DET SOM KASTA?
Jo den mannen heter Jörgen Leisdal.
Turken som får frisbeen på sig är fortfarande hemlig. Aftonbladet fick tag på turken men han ville inte ställa upp på en intervju så han får väl för all evighet heta SKOGSTURKEN...

 

 


Vintersulorna på...

Helgen som var jobbade jag så har inte gjort så mycket. Va hos robba och glodde en rulle i lördags. I söndags så satte jag på vintermackorna på min bil och på syrrans. Han även med en snabbfika hos farsan innan jag drog till innebandyn.



Nu har jag även bokat biljetterna till Kryssningen som jag, sandra, jonas, tina, rille & sanna ska åka på den 28Nov. Om det finns nån annan där ute som vill följa med så boka biljetter snarast. Vi åker en 24h med Silja Galaxy.

         

Telefon Terror...

Nu har min mobil blivit terrad i över en månads tid. VARJE DAG ringer "dolt nummer" en eller flera gånger till mig. Men personen ringer bara max 1signal. Hinner inte ens få upp mobilen ur fickan innan personen lägger på. Så jävla enerverande.

Snälla SLUTA...

                       

Com Hem reklamen...

HAHAHA
Bara måste tipsa er därute som eventuellt har missat Com Hems senaste reklam.
Den är så klockren med några av det bästa internethändelserna de senaste åren.
Me like ;)

Älskar skogsturken och kontorsinsidenten :D


Trasigt flygplan...

         


Detta är fortsättningen på texten "Göteborg över helgen" nedanför. Så läs det först om du ska hänga med i rätt ordning.




Dagen efter kvällen innan...
Vi sov lääänge. Jag och Erica skulle lifta hem från Göteborg med en tjej som bor i Stockholm. Så vi bokade ju bara bussresa ner till Göteborg. Jag och Erica trodde vi skulle åka hem på dagen någon gång.
Men på söndagen så säger Linnea (som hon heter som skulle köra oss) att bilen går mot Stockholm kl 16. Okej sa vi, vi hade ju inte så mycket att säga till om eftersom vi skulle lifta. Känns ju fel att styra och bestämma då. Men klockan vart 16 och ingen Linnea kom. Då ringer hon och säger att hon kommer vid 17. Hon kommer inte då heller. Klockan blir 18 och hon ringer och säger att hon kommer snart. Men att hon även ska förbi en kompis påvägen upp till Stockholm och fika. Så jag och Erica tänke bara, shit vi kommer ju komma hem mitt i natten. Så vi kollade alternativ att ta sig hem. Jag hittar flygbiljetter till mig och Erica så vi bokar dom i all hast. Flyget går 19.10 så det var ju järnet till flygplatsen. Snälla Sophie skjussa oss dit. Väl på planet som ska avgå från Landvetter flygplats kl 19.10 går något fel. Klockan tickar på men planet lämnar aldrig gaten. Efter ca15min säger kaptenen att det är något fel på navigationssystemet så dom måste starta om datorerna. Det skulle ta mellan 4-7minuter. Det går 7min, 14min, 20min inget händer. En tekniker kommer på planet. Piloten meddelar igen att felet kvarstår och dom måste starta om HELA flygplanet från grunden. Så det kommer bli mörkt ett tag så ni vet om det, sa kaptenen. Det går ytterligare ca 10min och piloten meddelar igen att felet fortfarande kvarstår och teknikern har bara ett alternativ kvar att pröva annars funkar det inte. Vi skulle få ett reservplan till ca 22 om inte felet åtgärdades. Men efter 1h, alltså kl 20 så meddelar piloten att felet nu var löst och vi skulle bege oss mot arlanda. Halvvägs till startbanan stannar planet och man hör nån form av larmljud i bakgrunden. Piloten meddelar igen: "detta verkar inte vara våran dag idag, nu indikerar instrumenten att en dörr inte är stängd på planet så vi måste invänta en tekniker som kan kolla på det". Tiden rullar iväg och vi blir ståendes på startbanan i 30min till. Var man inte flygrädd innan så vart man nog det då.
Men tillsist så var allt åtgärdat och inga varningslampor lös så vi startade och flög iväg mot Stockholm-Arlanda. Flyresan tog 2.5h som egentligen bara skulle ta 50min.
Men vi var bara glada att komma hem hela och innan bilen som säkert inte var i Stockholm förens kl2 på natten. 

Kunde ju ha gått såhär...

         

Ciao ;) ....

Göteborg över helgen...

         

E du gooo Eller?!?!
I lördags morse åkte jag och Erica en lite lyxigare buss ner till Göteborg för att fira Sophie som fyllde 25. Så kl08.00 gick bussen från Cityterminalen mot Göteborg. resan tog 6h. Men vi sov mesta delen av resan så det känndes som det gick fortare. Väl framme i Göteborg mötte Sophie upp oss. Vi var då lite hungriga efter resan så vi tog ett depåstopp på Burger King. Där fick vi köa i över 15min för att få beställa mat. Väl framme vid kassan så var kassörskan väldigt otrevlig mot Sophie som var först. Men när jag och Erica skulle beställa så bad tjejen i kassan om vi inte kunde kidnappa henne därifrån, haha.
Vi skulle även in en snabbis på systemet och köpa lite dricka. Där var det kööö för att komma in och en ordningsvakt som slussa in folket.
HELT sjukt vad det är folk i Göteborg, har ju även minnen från det sen i somras.
Sen var det ju fest hemma hos Sophie så vi begav oss dit för att göra oss iordning. Folket började strömma in och partyt var igång. Vi drack bål och grogg och festade. Sen begav vi oss mot staden för att gå ut på krogen och fortsätta festa. Vi tog en stor taxi in och 2bilar. Men det var bara vi 7 som åkte taxi som kom fram. Dom andra 2bilarna med resten av folket gick upp i rök. Så vi gick in på krogen men en av oss i gänget (Thommy) kom inte in för han var för full. Det var alltså inte jag som alla kommer att tro. Han hette oxå Thommy. Så han var tvungen att gå en promenad i minst 30min för att komma in. Så hälften av oss gick in sålänge och tog en grogg. Efter ca 45min ringer dom som gick på promenad och sa: "vi kommer inte in" så vi var tvugna att gå till en annan klubb för att hoppas att vi alla skulle komma in där.
Så på nästa ställe vi kom till kom alla in utom, jo juste Thommy. Så vi gick till en 3:e krog, eller krog och krog. Det var en pub utan ordningsvakt så där kom vi in. Det var väldigt litet och fanns inget dansgolv ens så var lite småtrisst där. När klockan närmade sig 2 ville några åka hem så vi gick till en sibylla och handlade fyllekäk sen tog vi en taxi hem igen. Där var meningen att vi skulle ha lite efterfest men alla var så sega så vi somna nog runt 4.

                   

Fortsättning följer...

 


Halloween partaj hos Robba & Noraaa

I lördags hade Robba och Noraaa en tillställning hemma hos sig. Dom hade Halloweenfest/inflyttningsfest. Så det vara bara komma på nått bra att klä ut sig till och knalla dit. Jag och Sandra hade även med oss en inflyttningspresent till dom. En ny trådlös ringklocka fick dom. Deras ringklocka hörs knappt och var ganska tråkigt. Så den nya dom fick av oss blinkar och hade flera olika melodier man kunde välja mellan. Så jag och Robba börjar pilla på den vid tre fyra tiden på natten, ganska lulliga under fötterna så vi hade väldigt roligt. Vi hitta en ringsignal som vi spela hundra gånger om och bara garvade. Det var Sjöjungfruns "havet är djupt". Haha den var ju klockren.

Till min utklädnad då.
Jag var utklädd till "grannen" i Beck, "ska du ha dig en stänkare".
Nora sa direkt: "det är så typiskt dig att komma på nått sånt". Haha ja det är väl kul att vara lite annorlunda. 95% av alla där var läskiga och blodiga. Jag var gammal, "finklädd" och full, haha.
Såhär såg jag ut:

                

Även Rille är med på bild ;)

          

Haha, ja va ska man säga?
Roligt var det iaf och trevligt hade vi.
Tack Robba och Noraaa för en lyckad fest.
"hör du hört att dom ska måla om fasaden? silicongrått. Jävla piffig färg"

Födelsedagsbarnet...

Då var ett nytt år förbi och jag har blivit 1år äldre.
I söndags kom familjen över för att gratta mig. Mamma, pappa, Jimmy, Linda, Elvira, Farmor, Mormor, Urban, Sandras föräldrar och hennes mormor med gubbe. Fullt hus kan man säga. Då bjöd jag på fika och tårta. Elvira åt mest av alla trotts att hon är minst. Verkar inte finnas nå stopp i den ungen asså :P
Jag fick massa fina paket, bla:
En GPS
Biljetter till Magnus Betnér
Biljetter till att få köra riktig folkrace (så jag & Jonas ska rejsa)
Senaste Prison Break boxen (så nu har ja alla, me like)
En radiostyrd helikopter (så allt ramlar runt i min bokhylla just nu)
En parfym
Ett skärp
Flera flaskor champagne
Snapsglas
Ljusfat med ljus och vas
m.m

Tack alla för alla fina presenter. Var precis vad jag ville ha.
Är jätteglad och jättenöjd.

Tack!

             


RSS 2.0