Göteborg över helgen...

         

E du gooo Eller?!?!
I lördags morse åkte jag och Erica en lite lyxigare buss ner till Göteborg för att fira Sophie som fyllde 25. Så kl08.00 gick bussen från Cityterminalen mot Göteborg. resan tog 6h. Men vi sov mesta delen av resan så det känndes som det gick fortare. Väl framme i Göteborg mötte Sophie upp oss. Vi var då lite hungriga efter resan så vi tog ett depåstopp på Burger King. Där fick vi köa i över 15min för att få beställa mat. Väl framme vid kassan så var kassörskan väldigt otrevlig mot Sophie som var först. Men när jag och Erica skulle beställa så bad tjejen i kassan om vi inte kunde kidnappa henne därifrån, haha.
Vi skulle även in en snabbis på systemet och köpa lite dricka. Där var det kööö för att komma in och en ordningsvakt som slussa in folket.
HELT sjukt vad det är folk i Göteborg, har ju även minnen från det sen i somras.
Sen var det ju fest hemma hos Sophie så vi begav oss dit för att göra oss iordning. Folket började strömma in och partyt var igång. Vi drack bål och grogg och festade. Sen begav vi oss mot staden för att gå ut på krogen och fortsätta festa. Vi tog en stor taxi in och 2bilar. Men det var bara vi 7 som åkte taxi som kom fram. Dom andra 2bilarna med resten av folket gick upp i rök. Så vi gick in på krogen men en av oss i gänget (Thommy) kom inte in för han var för full. Det var alltså inte jag som alla kommer att tro. Han hette oxå Thommy. Så han var tvungen att gå en promenad i minst 30min för att komma in. Så hälften av oss gick in sålänge och tog en grogg. Efter ca 45min ringer dom som gick på promenad och sa: "vi kommer inte in" så vi var tvugna att gå till en annan klubb för att hoppas att vi alla skulle komma in där.
Så på nästa ställe vi kom till kom alla in utom, jo juste Thommy. Så vi gick till en 3:e krog, eller krog och krog. Det var en pub utan ordningsvakt så där kom vi in. Det var väldigt litet och fanns inget dansgolv ens så var lite småtrisst där. När klockan närmade sig 2 ville några åka hem så vi gick till en sibylla och handlade fyllekäk sen tog vi en taxi hem igen. Där var meningen att vi skulle ha lite efterfest men alla var så sega så vi somna nog runt 4.

                   

Fortsättning följer...

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0