En nyfödd Elton...

Idag kom lilla Elton till världen. 
Min syster och Micke fick idag sitt andra barn. En pojke, så nu har dom en av varje. Gud va kul för dom. 
Bäst att notera den 22 Maj i almanackan nu då. 

Jag och Sandra var på vår andra husvisning idag. Även detta hus i Vega. Detta hus hade mycket, mycket bättre läge än det förra. Men dethär huset var mycket äldre och hade en del skavanker. Inga allvarliga fel som måste fixas. Men känns som det var lite för mycket småfix för vår smak. Men annars gillade jag det. 
Bara leta vidare ;) 

Gått på visning...

Idag gick jag och Sandra på vår första visning. Detta hus låg i Vega. Huset var jättefint och skulle passa oss väldigt bra. Tyvärr så var läget mindre bra. En stor väg precis vid tomtgränsen och grannhuset bakom låg väldigt nära så att man kunde stirra på varann. Det gillar vi inte. Men nu är vi igång och kollar och ska på en till visning på torsdag. Det huset ligger oxå i Vega. Får se hur det är :) 

Edmond spelning...

Igår var det äntligen dags. För en reunion med Edmond. Var några år sen sist dom lirade. 
Dom spelade på Broder Tuck på Söder. Först spelade dom några gamla låtar, sen lite nya. 
Ni är fan skickliga grabbar. Om ni bara vill, så kan ni gå långt. Grym spelning, synd med det dåliga ljudet från den ena micken bara. Men annars var det toppen. Keep it going. 




Alkaline trio...

Igårkväll så var jag, Sandra, Robba, Nora och Fredrik på Debaser och kollade på konsert med Alkaline Trio. Ska jag vara helt ärlig har jag knappt hört en enda låt med dom innan. Det var Sandra som ville att jag skulle följa med så jag ställde upp. Dom var helt okej, men är inget direkt jag skulle spela hemma själv. Men ett stort plus för ölen och sällskapet sådär en helt vanlig tisdagkväll ;) 



Servat bilen...

I lördagsmorse så lämnade jag in bilen på Solna bilteknik för en stor service och kamremsbyte. Det kostar drygt 8500kr. Kollade även med Audi som skulle ha över 19.000kr för det jobbet. Hmmm, valet blev enkelt. Jag har även hört ett missljud från ena bakhjulet och misstänkte att det kunde vara hjullagret och bad därför dom kolla på det när den ändå var inne på verkstan. 
Jo men visst. Jag hade ju rätt. Hjullagret var trasigt. Dom kunde byta ut det till den vänliga summan på ca 3500kr. Så var ju bara att be dom att göra det. Hämtade bilen igår till den nätta summan på 12.249kr. Det var den månadslönen det. Känns inte alls kul att lägga så mycket pengar på nått som inte syns eller ger nån direkt effekt. Men det var ett ont måste. Nu är iaf bilen glad igen och jag hoppas den ska hålla i flera år till nu innan nått annat går sönder. 

Bytt bromsar...

Nu på kvällen åkte Kent och jag till Kents garage och böt bromsbackar bak på min bil. Allt gick bra och det flöt bara på. Inget krångel för en gångs skull.
Nu väntar bara den stora servicen och kamremsbytet i helgen. Dyrt dyrt, men ett måste. 


Folktandvården...

Idag var jag på undersökning hos folktandvården. Var 3 år sen sist jag var på undersökning hos min privattandläkare. Men nu var det dags att byta till folktandvården. 
För min gamla tandläkare var betydligt dyrare, och nu när ändå min gamla gick i pension för några år sen så passade jag på att byta. 
Men det hann ju gå några år där emellan så jag var lite extra orolig idag i väntrummet. Men dom hittade "bara" ett hål, och det är ju bra för att vara mig. Men så måste jag träffa tandhygienisten också för att skrapa tandsten tyckte dom. Så 2 nya tider fick jag med mig hem. 

RSS 2.0