Veckan som gått i korthet...

                

Eftersom jag glömt blogga hela veckan så blir "veckans som gått i korthet" lite längre ;)

Måndag:
Jobbar

Tisdag:
Jobbar

Onsdag:
Jobbar
Slutade tidigt så skulle hjälpa brorsan att tömma hans förråd inför hans flytt. Så vi fick köra 2 vänder till soptippen i jordbro och sortera skräp som han samlat på sig i alla år han bott där. Men vi hittade en elgrill där som han skulle slänga så jag tog hem den och tvätta rent den och testade den. Jag och sandra grillade fläskfile på den hemma i köket. Vart riktigt gott faktiskt så den ska ja spara och använda flera gånger.

Torsdag:
Jobbar
Efter jobbet var de järnet hem till Mamma och Max för att fira Max som har fyllt år. Där vart det fika med Linda, Elvis och Jimmy. Max fick en ny cykel av oss i present som jag fick montera ihop när en ivrig lillebror står brevid hela tiden och säger: "är du klar nu, är du klar nu" hela tiden. Men de gick bra tillslut.

Fredag:
Jobbar
På kvällen var de dax för Noras studenskiva i stora staden på Den gyllene cirkeln. Jag Rille och Jonas satt hemma hos mig och förkröka lite innan det var dax att åka in. Snälla Tina skjussade in oss och släppte av oss precis utan krogen vi skulle till. Då kom Rille på att han skulle ta ut pengar. Vi tittar åt ena hållet och åt andra hållet, ingen bankomat inom synhåll så det var bara att börja knata på kungsgatan där vi iaf visste att det finns bankomat. Så vi fick väl en promenad på nästan en halvtimme. Sen var de dax att parta med alla 18åringar. Moahaha va vi kände oss gamla. Men kul hade vi ändå. Dansade och drack öl. Tyvär var DJ:en ganska jävla dålig men annars var de bra.

Lördag:
Dagen efter kvällen innan tillbringade jag hemma hos Jonas.
Vaknade vid kl 14 och var så jäääkla seg asså. Kände mig helt lelös. Men jag var inte den enda som kännde de iaf. Robba var oxå fett seg. Men Robba och Nora kom och hämtade mig vid 16tiden så drog vi till Jonas och satte oss på hans balkong och blandade en grogg så var man i form igen. Sen knata vi till Viking och köpte Pizza som vi sen åt hos Jonas. På kvällen kom även Rille och Lillen över så satt vi och snacka skit och glodde på roliga klipp på nätet. Bl.a en hund som åkte skatebord, HAHAHA fan va rolig den var. Jag och robba skratta så vi grät.

Söndag:
Åkte till far och slängde på sommarmackorna på bilen.
Använde grillen hemma igen en andra gång. Vart gott då med ;)
Kvällen var det innebandy som vanligt.

               
                

Veckan som gått i korthet...

             

                                                         Bye bye beautiful

Måndag:
Jobbar halvdag eftersom det är Annandag påsk.
Efter jobbet åkte jag till fader och tvättade klart bilen inför försäljning

Tisdag:
Jobbar

Onsdag:
Ledig :)
Åker och hälsar på familjen och ger Max & Elvira sina påskägg. Max tycker fortfarande det är jättejobbigt och pinsamt att få saker. Han "lekte" med plastpåsen som påskägget låg i för han inte vågade öppna ägget.

Torsdag:
Jobbar
Lägger ut annons på min bil.

Fredag:
Jobbar
Degar hemma på kvällen.

Lördag:
Jobbar
Smällde i mig en alldeles för stor pizza för min mage så vart äckligt mätt och sen orkade jag inte resa mig ur soffan på ett tag.
Cecilia drar till spanien i 1månad och överger oss på PK ett tag framöver, kanske för gott :(

Söndag:
Jobbar
På kvällen spelade jag innebandy och är nu helt slut.

Volvo V40 2.0T till salu

Jahapp då var det dax.
Nu ligger bilen ute på annons. Får se om nån är intresserad av min spruttibangbang.
Hoppas jag får den såld fort så jag kan leta ny bil.
Bara det inte ringer massa lökrapare och säger "sista pris kompis" då slänger jag på luren :P

          

Postkodlotteriet VINNARE

TJOHOOOOO
Var ett tag sen jag kollade saldot på bankkontot så tänkte kolla över de.
Så idag när jag loggade in på mitt bank-konto på nätet var det en insättning där som jag inte kände till och insättaren var Postkodlotteriet.
150bagis rakt in på kontot. Det räcker till en hel lott i en månad. Har bara vart medlem där i flera år och nu äääntligen blir det som att man vart med 1månad gratis. Men man ska vara tacksam för det lilla man får så jag vill härmed tacka postkodlotteriet för min vinst. Början på en miljon ;)

           

Veckan som gått i korthet...

               

Måndag:
Jobbar

Tisdag:
Jobbar
Efter jobbet åkte jag en sväng till OK GDS och tvättade bilen inför besiktningen dagen efter.

Onsdag:
Jobbar
Besiktar bilen = Blankt papper
På kvällen ser jag showen med Jeff fa-fa DunHAM på kistamässan. En klockren show.

Torsdag:
Jobbar

Fredag:
Jobbar halvdag.
På kvällen åkte jag, Rille & Alexander hem till Jonas & Tinas nya lya i handen. Så jäkla nice lya asså. Så jävla snygg och fräsh lägenhet. Sjukt glad för deras skull. Men efter deras inflyttningsfest så kommer den vara lik trashad som våra andras lyor ;)

Lördag:
Åker hem till fader på dagen i solen och fixar iordning bilen inför försäljning. Totalrekondabilen invändigt så nu luktar de fan ny bil om den nästan. Knappt man vill sälja den nu.
På kvällen kom Rille, Robba, Jonas, Jenny & Micke hem till mig. Vi drack några groggar och tog alldeles för många shots. Jonas tog med sig kameran och alla videoband vi spelade in för massor med år sen. Väckte massa minnen. Var sjukt roligt. Kvällen slutade runt 5.00 har jag en svag aning om.

Söndag:
Sov till nästan kl 13 då brorsan ringde och väckte mig för har lovat att hjälpa honom att tömma hans förråd inför hans flytt.
Innebandy på kvällen.

Oh Jeff fa fa oh jeff fa fa

Igår var en fullspäckad dag.
Först börja jobba kl 8.00 när en lastbil redan stod där och ville lasta av sina 12pall till oss. Så jag fick ju tacksamt själv dra in dom varorna och börja packa upp. Vi hann inte ens med morgonfika pga alla varor :(
Senare på dagen kom Sandra till jobbet för att hämta min bil och åka och besikta den.
Där gick den ju igenom med blankt papper ;) Skönt som fan. Nu är de bara fixa iordning den och sen slänga ut en annons på blocket.

              


Senare denna dag var det ÄNTLIGEN dax för Jeff Dunham Live i Kista-mässan.
Insläpp kl18:00 men showen började inte förens 20.00 men för att få bra platser var man tvungen att vara i tid. Och det förstod vi när vi kom fram 18.15. Då var de världens köööö in där. Säkert 150m. Men de flöt på bra så vi var inne på kanske 10min. Där tog jag en öl och inväntade showen.
Sen small det bara till och så var de igång.
Först började "guitar guy" och lirade lite, bla svenska nationalsången fast lite rockigare. Han var jäkligt bra. Sen kom självaste Jeff Dunham in. Han körde stenhårt konstant i 2h. Så jäkla bra. Dockorna han körde var Walter, Achmed, Peanut och ett extranummer med Bubba J som egentligen inte var inplanerat i hans schema.
Slutbetyg för showen, en lätt 10 av 10. Han var grymt bra finns inget att gnälla över. Kommer han tillbaka kommer jag vara där igen ;)
Sen var de hemresan då. Kan ju säga såhär. "Kistamässan" missa en grej vad gäller planering av parkeringar och utfarter från mässan. Det stod TVÄRSTILL över 45min innan det sakta började rulla några centimetrar i taget framåt. Från att showen var över tills vi var hemma tog över 1,5h som annars skulle tagit ca 30min. Men vi hade ju showen att prata om i bilen så vi hade skoj ändå.

Det var min onsdag det ;)

             

       

       

Grillkväll hos Höglundarna

             

Lördag:
Solen skiner och inte ett moln så långt ögat kan nå.
Då kommer Jonas med toppenidén om grillkväll. Hans päron skulle bort över eftermiddagen och kvällen så vi passade på att låna deras altan och grill.
Så gott som hela gänget var där. Jonas Tina Jag Sandra Rille Sanna Alexander Robba Nora Erica Kenneth. Vi tände på grillen vid 17-tiden och när klockan var strax efter 18-tiden var alla där ;P några brukar ju vara sena, hehe.
Så då slängde vi alla på köttet och korvarna på grillen. Mysfaktor 10. Så jäkla nice var de. Och förbaskat gott var det oxå.

               



Efter grillningen vart de några groggar hemma hos Rille och co. Kvällen vart ganska ung. Folket började droppa av ganska tidigt och jag själv åkte hem vid 12. Var väldigt på lyset då så det var nog bara bra.
En underbar kväll vart det iaf. Tack alla inblandade.

                

Kööööpsugen

Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha...
Är så jäkla sugen på att köpa en ny bil.
Denna är en av dom jag skulle kunna tänka mig ;P

              
                                  

RSS 2.0