Present från Robba...

Fick denna grymt coola tavla av Robba i sen födelsedagspresent som han har gjort själv på sitt jobb. Tack som fan dude ;)


Sliten...

Är så jäkla seg idag. Var hos Robbin igår med David Robba och jossan. Vi käkade middag och badade jaccuzi. Var jäkligt skönt faktiskt. Drickan flödade så vart lite sliten mot slutet. Mådde verkligen piss imorse när jag vaknade. Mår iallafall bättre nu på kvällen men inte bra :(
Men kul hade vi igår iaf och det är det viktigaste ;)


Söndag...

Idag är det söndag. Jag har spenderat den med min bror och har hjälpt honom att byta olja och filter på hans bil. Vi åkte ner till ok och fixade det. Sen åkte vi till farmor och brorsan satte på vinterdäcken och jag tvättade bilen. Sen vart det lite fika på det oxå. Det var min söndag det :)


Triss...

Fick mina trisslotter igår som jag prenuminerar på. Så skrapade dom idag. Vann totalt 160kr och det är precis vad lotterna kostade. Så gick plusminusnoll där kan man säga.
Men en av lotterna skrapade jag fram 3 lika belopp på det 3 första skrapen ;)


Mycket på jobbet...

Igår (fredag) var det mycket på jobbet. Vi har ju gjort om alla vakterna i Haningelagen så man har lite nya områden som man kör nu. Igår körde jag Länna industri, Handens industri och brandbergens industri. Vart totalt 96 stopp den dagen. Är personligt rekord för mig att hinna ut så mycket på ordinarie arbetstid. Jag hade 91 stopp på min vakt, men var klar redan kl 14.40 så hade ju över en timme kvar innan dagen var slut. Så hjälpte en annan i haningelaget med 5 stopp innan dagen var slut. Så vart totalt 96 stopp. Mitt rekord är prick 100 stopp på en dag som jag hade förra julen, men då var jag ny och hittade inte så bra så då hann jag inte klart på ordinarie arbetstid så jobbade över någon timme då för att hinna få ut allt. Men känndes jäkligt skönt att få ut alla stopp igår iaf och chefen vart imponerad ;) Ciao :) :D

Kört ny vakt idag...

Idag fick jag köra jordbro industriområde och jordbro bostad för första gången. Har inte fått öva nånting, utan vart bara satt på den idag för vi var ont om folk. Fick iaf hjälp att ställa alla stopp iordning i handdatorn, sen ringde jag robbin ett par gånger under dagen för att få lite hjälp. Men det gick bra. Vart t.o.m klar vid tretiden så fick åka och hjälpa till i handens industriområde sista timmen ;)
Det var den dagen det. Nu ska jag vila på soffan lite :P


Tandläkaren igen...

Idag var det 4:e gången jag är hos tandläkaren. Vart rotfyllning idag :( Är nästan uppe i 8000kr nu totalt. Det har gått 4h sen jag var där och den tillfälliga lagningen har redan gått sönder. Så måste ringa dit imorn och fråga om jag måste komma in och fixa det direkt eller om det kan vänta tills min tid som jag har om 2 veckor. FAN va jag hatar att gå till tandläkaren...

Fars dag...

Idag är det fars dag, så har vart och grattat far min. Linda och Elvira var oxå där. Jag passade även på att sätta på vinterdäcken på bilen för snöhelvetet kommer väl snart :(
Vi fikade och åt middag där. Sen på kvällen så vart det innebandy som vanligt.

Igår var jag på TLC kurs i tomteboda hela dagen. Från 9-17. Efter det bjöd dom på middag på Jimmys steakhouse på söder. Jag prövade för första gången att käka hjort, det var väldigt gott. Sen vart det efterrätt och några öl, sedan hemgång. Vart inte så sent eftersom vi hade hållit på sen tidigt på morgonen. Men det var trevligt iaf :)


Nya åket på jobbet...

Denna vecka har jag kört expresspaket och vart förstärkning där extra hjälp har behövts. Så jag har nästan kört överallt. Haninge, Skogås, Trångsund, Farsta, Bagarmossen, Älta och Tyresö.
Så har sladdat runt i denna lilla VW caddy, skönt med liten bil men man får dock packa bra från golv till tak för att få plats med alla paket. Pirran fick t.o.m vara i framsätet :P


Lägenhetsbrand...

Vart lite snopen när Sandra skulle lämna tillbaka cora som vi vart hundvakt till. För när Sandra kliver utanför porten känner hon röklukt och ser en brandbil lite längre bort på gatan. Så hon ringer mig så jag går oxå ut. På framsidan av höghuset framför oss mot parkeringen är det fullt av brandbilar, polisbilar, ambulanser och papparazi. det väller ut rök från en lägenhet, men det är vit rök så verkar som dom redan släkt branden. Fick höra av en på gatan att det brunnit hemma hos en "senil tant". Men att varken hon eller hennes hund verkar vara allvarligt skadad. Så det var ju bra :)


Postenkryssning...

Ja som sagt så var vi ju på kryssning med jobbet i lördags. Det var jag, robbin, David, Jonas, emma + hennes kille, Martin, Berra, Jimmy & jossan.
Viking har börjat med nya regler att man inte får handla alkohol i taxfreen på utresan, vilket var jäkligt trisst. Så det var ju bara att sätta sig i baren direkt då och börja i väntan på buffén som började kl 21. Där käkade vi oss mätta iaf ;)
Sen vart det baren igen och snacka skit och grogga vidare. Vart även lite dans på slutet oxå. Några gick och la sig lite tidigare. Jag robbin David och emma var kvar tills dom stängde. Då köpte vi en sista grogg och smugglade ner i hytten, hehe. Där satt vi och skrattade åt Robbins dialekt till typ 6 på morgonen.
David vakna först och då var kl 9 då fick bi inte sova längre tyckte han. Så efter ca 3h sömn så ville folk ha frukost. Jag köpte en kopp kaffe och ett wienerbröd som jag fick tvinga i mig.
Sen vart det lite taxfreeshoping och lyssna på karaoke.
David mådde skit typ hela hemresan, ändå skulle han gå upp så jäkla tidigt, haha.
Men det var jäkligt skoj, synd bara att man inte kunde dricka på hemresan eftersom man blåser alkotest på måndagmorgon på jobbet.
Tack alla som följde med. Hoppas det blir snart igen ;)


Veckan som gått...

Denna vecka har svischat förbi. I måndags och tisdags jobbade på "TLC lastbil kväll". Då jobbar man mellan 13-21.30. Men efter dom två dagarna "gav jag upp". TLC lastbil är inget för mig, inte i dagsläget iaf. Är så himla mycket där som jag inte förstår och hänger med i eftersom jag aldrig kört lastbil. Så i onsdags pratade jag med Lelle och sa som det var. Att det är för svårt för mig, vill inte ha det ansvaret när jag känner att jag inte klarar av det. Och Lelle var helt förstående och tyckte det var bra att jag sa ifrån i tid. Var lite orolig att han skulle bli besviken men det gick jättebra. Så resten av veckan har jag vart förstärkning i områden där folk har behövt hjälp. Har bl.a. kört i Tyresö brevik, bagarmossen, hökarängen, och i Haninge. Har vart lite överallt kan man säga ;)
Har även kört expresspaket på morgonen. Det är paket som ska vara levererade senast 9.00.
Det var denhär veckan i korthet. Imorn drar vi på postenkryssning, 10 personer från posten åker med cinderella till Mariehamn. Mer om det efter helgen ;)


RSS 2.0