Brandövning...

Imorse när vi stod och packade bilarna på jobbet så gick brandlarmet. Högt som fan lät det. Har aldrig hört det tidigare. Så vi gick lugnt och sansat ut till uppsammlingsplatsen och prickade av alla. Sen fick vi gå in igen och fortsätta jobba :)


Nya TVn...

Nu har jag hållt på och kopplat och dragit sladdar i flera timmar. Men nu är jag äntligen klar. Fick nya HD boxen idag oxå från comhem. Så nu är allt på plats. Har även kopplat upp TVn till internet oxå. Så nu kan jag surfa direkt på TVn. Sen kunde man ladda ner en app från samsung oxå så jag kan styra TVn helt och hållet från mobilen. Det är ju helt sjukt vad tekniken går framåt ;)
*me like*


Trafikledning...

Nu i mellandagarna så har jag suttit på TLC i 2 dagar. Har vart roligt. Var länge sen jag satt där nu. Så har vart tur att det har vart väldigt lugnt på jobbet dessa två dagar :P
Imorn ska jag köra igen. Och vet att det kommer vara sjukt mycket delicard imorn så ska bli spännande.
Hej hopp :D


STORM...

Inatt var det fan den värsta storm jag varit med om vad jag kan komma ihåg. Vaknade hundra gånger inatt av att jag nästan trodde fönsterrutan skulle komma in. Var uppe ett par gånger och tittade ut och det blåste utav bara helvete. Såg att en sån där grön "sandlåda" hade blåst iväg på gatan utanför. Ena handikappskyllten blåste av, Stolarna på framsidan av huset låg utspridda. Ja det blåste ordentligt kan man säga. Sen vaknade jag igen av att jag hörde att det stod några utanför porten nedanför och pratade väldigt högt med varann i stormen. Nån minut senare hör jag hur någon krossar rutorna in till porten så jag rusar upp för att kolla läget. Hör att dom är i trapphuset nedanför. Tänkte ska jag ringa polisen... Men dom var bara kvar i max en minut sen drog dom så tänkte det är ingen ide att ringa för dom hinner ju ändå dra innan polisen kommer så somnade om. Sen vaknar jag efter en stund igen att det ställer sig en bil utanför porten så jag rusar upp igen. Då var det ju polisen som kom. Hörde att grannen under snackade med dom så då sket jag i att gå ut. Så det var en lång natt med lite sömn, men händelserik.

Impulsköp...

Skulle bara "titta" på mellandagsrean men kom ända hem med en tv under armen för 10 lax som jag egentligen inte behöver :P *oooops*


God Jul...

Önskar alla nära och kära en riktigt god jul :)


Dagen före julafton...

Imorn är det julafton. Det regnar för fullt så all snö är borta. Både bra och tråkigt på samma gång. Idag var det mycket på jobbet, som väntat. Men vi hade laddat med massa extrapersonal så allt löste sig förvånadsvärt bra. Alla i Haningelaget var klara vid typ halv 3. Så några av oss åkte och tvättade våra bilar innan vi åkte tillbaka till jobbet. Vi kom in vid 15.20 tiden. Var helt inställd på att jobba över idag, men istället kunde man gå hem en halvtimme tidigare :D Nu är det läggdax och när man vaknar så är det julafton, vem kunde tro det? :S Bazinga

Snön verkar stanna...

Nu har snön legat några dagar och det verkar som den kommer få göra det oxå. Jag är iallafall glad att den kom så sent som den gjorde. Nu är det ju julveckan så det har vart bajsmycket på jobbet idag för väldigt många. Men allt löste sig mot slutet och jag kom in precis till fyra. Men erbjöd mig att jobba över och tvätta lite postbilar för dom ser ju ut som fan. Så åkte till Jordbro industriområde några vändor fram och tillbaka och tvättade 5 bilar :) :D

Snööö...

Idag kom första riktiga snön som ligger kvar. Det är dock plusgrader ute så får se om det ligger kvar nån längre tid eller om det smälter bort under natten. Har väl kommit 2cm typ :(

:(


Julklapp från kund...

Idag fick jag en STOR After Eight av en "kund" jag brukar leverera paket till i vendelsö. Det gjorde min dag, en stressig dag som denna. Alltid kul att folk gillar ens service och bemötande. Citerar: "Åh va bra att du kom, vänta. Här, God Jul för trevligt bemötande och bra service".
Så ställde den hos trafikledningen när jag slutade. Tror kollegerna uppskattade den och jag med för den delen ;)


Nu börjas det...

Idag märkte vi av att julen närmar sig på jobbet. Alla vakter i Haningelaget hade skit mycket idag. Jag körde Vendelsövakten idag och hade över 80 stopp på den idag. Smärtgränsen går vid 60 typ på den vakten. Allt över det blir jobbigt. Som tur är så var vi ju förberedda på detta och hade förstärkningar idag. Så jag fick hjälp med nästan 20 stopp. Så det gick ju bra idag ändå :)

Var och hämtade Linda och Micke i värtan nu på kvällen oxå. Dom hade vart en sväng till Åbo.


Lucia...

Idag är det lucia. har inte gjort någe speciellt idag. Hade tänkt bjuda över familjen på luciafika som vi gjorde förra året. Men varken Linda eller Jimmy kunde komma idag så vi hade luciafika igår istället. Så då kom hela familjen över och åt mina och Sandras nybakade lussekatter och bullar. Var väldigt mysigt. Och alla kunde komma så det var roligt. Pappa farmor mamma kent max jimmy jenny freja linda och elvira. Råkade backa på en brevlåda igår när jag jobbade. Så brevlådan vart lite bucklig. Så gick och plingade på och ägaren sa inte så mycket. Han var mest glad att jag sa till och inte bara smet. Han trodde att han eventuellt kunde bucka ut den igen. Men ja sa att han kunde ringa posten om han ville ha ersättning för den så får se om han hör av sig sen :P Bazinga :D

Julbak...

Igår bakade jag och Sandra lussekatter, vaniljbullar och kanelbullar typ hela dagen. Resultatet vart att dom ser förjävliga ut för dom han jäsa förlänge eftersom vi gjorde allt samtidigt. Men dom vart goda iaf och det är huvudsaken ;)

:)


Stenskott...

Pang sa det!!! Sen hade jag denhär fina stjärnan på vindrutan. Den kommer ju med största sannolikhet spräcka sönder rutan i vinter :( :( :( inte kul...

En tanke...

Varför har Globen fönster??? Bara en tanke som slog. Finns det någon som tittar ut genom dom?


Fullt upp...

Nu börjar det bli vinter på allvar. Nu är det minusgrader och is på vägarna. Nu ser man saltbilarna ute på vägarna.
Idag körde jag förstärkning som jag gjort hela veckan men en liten hyrbil.
Såhär kan det se ut en vanlig dag på jobbet med mycket paket :P


Bjudna på middag...

Idag var jag hos tandläkaren igen. Idag gjorde jag ett tandavtryck för min krona dom ska sätta in. Det gick iaf ganska fort och smidigt.
Sen på kvällen vart jag och Sandra bjuda hem till Henke och emma på middag. Så vi åt tacos och spelade kort hela kvällen. Väldigt trevligt.
Nu är det snart läggdax. Har börjat köra förstärkning på jobbet denna vecka i Haningelaget. Det är kul faktiskt. Trivs väldigt bra med det. Får se om jag ska göra det fram tills jul, men mycket kan ju hända på den tiden.
Ciao


Första "snön"...

Imorse var det minusgrader när jag åkte till jobbet. Tror det är första gången. Fick skrapa rutorna, fast det har jag iof fått gjort någon dag förut oxå.
Första snöflingorna singlade ner idag när jag var påväg hem från jobbet. Dom var pyttesmå och väldigt få. Så dom smälte direkt när dom nudda marken så är inte minsta vitt ute. Men idag var första dagen man märkte att det var halt ute på vägarna :(


Glöggfika...

Idag var jag och Sandra hemma hos Robba och Nora på glöggfika. Mycket trevligt med en spontan fika såhär en vardag. Vi kollade lite på gamla godingar som Svensson Svensson :)

Jonas fyller även år idag, Grattis dude ;)


Firar mamma...

Idag har jag vart hemma hos mamma och uppvaktat henne för hon fyller år i veckan som kommer. Vi vart bjudna på fika och tårta. Mycket trevligt :)


Julbord...

Idag var jag på julbord med posten. Först var vi hemma hos emma och förfesta lite. Dit kom även robbin David Jonas Mia och Crippa. sen begav vi oss mot Nacka strand på julbord. Vi vart jäkligt många, över 30 pers. Så det var roligt. Åt alldeles för mycket så jag blev smällmätt. Men det hör väl till på julbord. Kvällen vart ganska ung. Vi skulle egentligen dragit vidare men allt för många droppa av tidigt så då sket vi i det oxå. Och Dennis kom och hämtade robbin så kunde ju inte motstå skjuss hem. Men var en väldigt trevlig kväll trotts att den inte blev så sen. Bazinga ;)


Tandis...

Idag har jag vart hos tandläkaren IGEN. Håller ju på med en rotfylling så tar ju sån jävla tid. Idag skulle vara sista gången, MEN. Det vart så lite kvar av min riktiga tand så dom vill sätta på en krona istället. Så nu måste jag ändå tillbaka för att fixa det. Men nått "roligt" är iaf att min tandläkare har satt upp foton i sitt rum på min tand. För den har dom största rotkanaler hon någonsin sett. Så det har kommit massa tandläkare för att titta på dom bilderna för dom tycker det är "häftigt" i deras bransch. Ingen har sett så stora rötter någon gång. Vilket är bra enligt henne. Nästan rekord tror hon. Så min tandläkare är jätteglad att hon har fått mig som patient sa hon. Tror jag det så mycket pengar dom tjänat på mig.

Jag skjussade även Sandra till Farsta idag för hon skulle handla nått där. Som tack för skjussen fick jag detta :)


RSS 2.0