Hemkommen efter kryssningen...

Nu är man hemma igen efter en härlig kryssning med Sandra, Jonas, Tina, Rille och Sanna.
Vi började med att äta och dricka buffé. Maten var okej men inte mer än så. Mätta vart vi iaf. Vi satt där tills vi blev tillsagda att det var 5minuter kvar till nästa sittning. Valuta för pengarna, är ju gratis dricka ;)
Efter buffén begav vi oss till taxfreen för att införskaffa lite mera alkohol som skulle förtäras under kvällen och även lite tilltugg. Vi drog en varsin smirnoff/kosken drink i våra hytter innan vi begav oss till stora scenen.

          

Väl vid stora scenen var det full fart. Groggarna flödade och vi blev allt gladare och gladare. Vi spelade lite på spelmaskinerna oxå och tittade på Idolvinnaren Daniel Lindström som för övrigt var riktigt trisst och dålig. Inget fart på honom direkt. Så vi begav oss till Disco Zenith istället.

          

Där dansade vi hela natten lång och drack ännuflera groggar. Där var det riktigt bra musik. Bra blandning och mycket techno *me like*.

          

När klockan närmade sig halv 4 vart jag, rille, sandra och sanna hungriga så vi begav oss till cafeterian för att köpa något att äta. Det vart en kycklingsallad. Efter det var det läggdags för vi började bli lite småsega. Vi sov till drygt 12. Förutom Jonas och Tina som gick och la sig tidigare, som gick upp kl 8 för att äta frukost buffé. Hur orkar dom?!? :S hade jag aaaaldrig orkat. Men Tina är ju på tjocken så hon måste ju ge föda till 2.
Jag, sandra, jonas och tina åt lunch på grillhouse. Det vart en köttbit med pommes och bea. Fan så gott det var.

Efter det vart det taxfreen att införskaffa lite nya grejer. Kanske lite för mycket saker :P

Domhär är jag mest nöjda med ;)

          

                                    

En JÄTTE Scrat och en ny Absolut (ROCK) till min Absolut samling.

En riktigt lyckad kryss tycker jag att det var. Tack alla som var med och gjorde den till vad det blev. Märks i plånboken nu när man kom hem att man hade roligt. Totalt har ja gjort av med mer än 3500:- på 24h. Det är starkt jobbat ;)

CIAO...

                                                                      

                                                  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0