Känner pressen

Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade några saker inplanerat men fick typ knappt hälften gjort.
Hade sett fram emot att åka och köpa nya lampor till min lägenhet både till fönsterna i alla rum plus några till vardagsrummet. Mr.T ääälskar lampor (vet nog de flesta som vart hemma hos mig).
Hade siktat in mig på ett par stycken som jag har gått och grubblat på en tid om jag verkligen skulle köpa dom eller inte men nu kommit fram till att nu skulle jag köpa dom.
Åker till Bauhaus för att införskaffa dom jag suktat på ett tag plus att kolla på några andra. Tror ni inte dom jäkla lamporna jag har sett där i flera månader var borta nu då   #@<&*"@ (fan betyder de). Så kollade då efter nån annan lampa att köpa. Hittar då en snygg bland deras demoex som jag ville ha i mitt fönster, kollar hyllan där dom ska ligga, SLUT. VARFÖR ska man ha sån jäkla tur hela tiden. Så gick ut därifrån med armarna hängandes efter mig och var allmänt grinig.



Mer som hänt idag:
Mina bromsar på vänsterbakhjul har låtit lite konstigt senaste dagarna och bara blitt värre och värre för varje dag.
Så åkte in på torvalla bil en snabbis och lyfte upp bilen där och konstaterade då att ena bromsbacken var HELT slut. Tjohooo eftersom jag böt bromsarna fram för mindre än 1månad sen. Så nu blire till och byta dom bak oxå. Bläää.




Men nått bra måste väl ha hänt denna dag oxå.
Jo det är så att våran förening som jag (plus massa andra) bor i ska byta ut portkoden mot "nyckelbrickor" och "porttelefon", jäkligt flashit. Så man skulle hämta ut dom nya nyckelbrickorna idag så det hade jag inplanerat i schemat för dagen. Så jag och min bror knallar dit för att hämta ut dom. När vi kommer fram ser vi att vi inte var dom ända som tänkte göra de just denna tid på dagen kl 17.05. De va fucking köööööö hur långt som helst. Minst 25nr före. VARFÖR ska alla Pensionärer vara där kl 17.05 som har hela jäkla morgonen och dagen på sig. Nä dom ska trängas med oss arbetare som stressat dit för att hinna hämta ut våra nyckelbrickor. Blir så trött.

Och så var jag och hämtade Min syster, Micke å lilla Elvis på arlanda ikväll oxå från deras lilla semester.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Tina

hehe kul =) kanske ska bli din första prenumerant =) lycka till med din blogg krams krams

2009-01-15 @ 23:17:28
URL: http://tinaholstad.blogg.se/
Postat av: Mr.T

Ja det är klart du ska bli det ;)

kram kram

2009-01-16 @ 23:19:38
URL: http://mrt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0