Rille fyllde 25...

Nu såhär dagarna efter lördagen innan så är man fortfarnade fett seg. Festandet sitter fortfarande i kroppen. Och en bandyträning på söndagskvällen i 2h gjorde ju inte saken bättre. Nu är man ju stelare än en tågräls förfan.
Hursomhelst så fyllde ju Rille 25år i lördas å bjöd till partaj i Österfärne. Så i fredags dirren efter jobbet så var det bara hem, käka, duscha, byta om och sen draaaaa. Vi kom upp ganska sent så det vart inte så mycket gjort då.
Sen var det ju dagen D. Rilles stooora dag. Började med att Rille väckte mig sandra och robba i husbilen på ett lite speciellt sätt. Han backade upp sin bil jämnsides med våran husbil, öppnade bagageluckan (där baslådan ligger) och drog på VÄRLDENS VOLYM så hela husbilen skakade. Rille kunde inte ens sitta kvar i sin bil för att han spela så högt. Men vi vakna iallafall det vill jag lova. Då var det bara trycka i sig en macka eller rättare sagt "THE KAKA" som det stod på brödpåsen. HAHA

         

Efter mycket tuggande så gick en macka ner. Då var det ju grönt att börja supa. Då hade man ju nått i magen detvillsäga ;)
Mycket drickande vart det och mat och paketöppning. Rille fick några paket av oss med en "röd tråd". Alltså att alla paketen hängde ihop. Så han var tvungen att öppna dom i rätt ordning.
Först fick han en öl:

                   

Sen fick han en öl till:

                   

Sen fick han en DrinkHat: (som han ska ha ölen i)

         

Sen vart det en alkomätare:

              

Och sist men inte minst Bakistabletter:

          

Då var ju helgen räddad...
Fulla vart vi allihopa (utom Tina som har Mr.X i magen). Några groggar senare och smörgåstårta i magen så kom det fler människor. Varav grannbruden som tyckte jag såg ut som en blandning av Eminem & Justin *bling bling* haha, var lite kul tyckte jag så spelade med på det hela kvällen.
Jag tror att Rille stupa först och somna om jag inte minns fel. Han fick i sig Whisky och slocknade runt 0.30. Strax därefter började Robba må väääldigt dåligt och satt och dreggla och somnade sedan på köksbordet så vi beslöt oss för att gå och sova då. Tror kvällen för våran del slutade runt 02.00.
Dagen efter sov alla VÄÄÄLDIGT länge. Dom flesta satt bara tyst och tittade på varann. Alla var helt borta. Men det ska kännas att man hade kul dagen innan eller hur?
Tack Rille med familj för en riktigt trevlig visstelse i Österfärnebo. Vi lär komma tillbaka ;)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0