Österfärnebo...

            

Jahapp då var man hemma igen efter en weekend i österfärnebo. Åkte till Rilles land i fredags i brist på annat att göra så ville jag komma hemifrån ett tag innan man börjar jobba igen. Så jag och Sandra åkte upp till Gysinge för att hälsa på Myggen, Rille, Sanna & Alexander.
Vi har grillat varje dag och groggat och spelat spel och bara haft det bra helt enkelt.
Vi var även en sväng till Biltema i Gävle för att Rille skulle införskaffa en glassäkring till en dimmer i huset som gått sönder. Fick åka över 1h bilresa för att köpa ett 10-p glassäkringar som kosta 15kr. Så är det att bo på landet :) .
Jag och Rille plockade även ihop det STORA partytältet vi ska ha nästa helg då Rille fyller 25år, som han hade på tomten i midsommras, men det blåste sönder några veckor senare. Så vi bockade till och lyckades pussla ihop alla bitarna och tejpade alla skarvar så nu ska det nog hålla ett tag till frå vi hoppas.

Jaha, imorn är det ju som sagt ny vecka och det betyder att semestern är slut nu och verkligheten börjar imorn igen. Inte alltför kul men ska bli roligt att träffa sina arbetskolleger igen iallafall.
Har vart förbannat skönt med 4veckors ledighet iaf ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0